”Naiva Sverige” har en statsminister som borde vara förtvivlad och förbannad över sin egen politik.

Texten om det naiva Sverige fann jag på Jenny Pipers blogg den 11 juli, som hon hade funnit på sociala medier och den behöver läsas av fler. När man vänder på steken så synliggörs hur absurd landets politik är.

Textens målgrupp är främst de 25 % av Löfvens väljare, som vägrar fatta varför landet går åt helvete.
Nu har i alla fall statsministern blivit förtvivlad och förbannad efter att lekande barn skottskadades på lördagskvällen i Flemingsberg.

Medborgare som både sett och upplevt hur landet går åt helvete är i stället förtvivlade och förbannade över Löfven för hans röstimport från länder med dysfunktionella kulturer. Hans maktgalenskap ger dagligen hänsynslöshet mot hans landsmän, som inte kan skydda sig när kulorna viner och sprängningarna exploderar. Själv är han ännu trygg i limousinen, Sagerska palatset, regeringsplanet med vakter både framför och bakom, när han lämnar dess trygghetszoner.

Ta något starkt innan Ni tar del av detta citat.

Löfven: ”Detta besinningslösa våld som sätter hela bostadsområden i skräck är fruktansvärt. Att använda våld i ett område där barn vistas visar på en fullständig hänsynslöshet. Alla barn har rätt till ett liv fritt från våld. Barns rätt till trygghet och säkerhet kommer alltid att vara en av mina högsta prioriteringar, som medmänniska och som politiker.” https://www.svd.se/sma-barn-skottskadade-i-flemmingsberg

————————————————————————————————————

”Bästa herr president Hassan Rouhani av Iran!

Jag tänkte komma ned med min familj en runda runt jul, vi är fyra personer som kommer nu, men blir det bra så skickar jag efter resten av släkten.

Vi kräver inte mycket utan ett hus motsvarande det vi hade i Sverige blir bra, barnen kan inte bo så trångt vet du, jag förutsätter att vi får barnbidrag retroaktivt för varje barn vi tar med? Bostadsbidrag? Iranska för invandrare (IFI) kommer jag självklart att deltaga i så någon form av bidrag där med vore toppen om du kan fixa.

Vi känner att muslimska seder inte passar oss så vi kommer bli väldigt kränkta om ni har böneutrop, likaså förutsätter jag att Jul kommer bli helgdag och ni kommer kristna era högtider?

Jag gillar inte halal så det får ni givetvis sluta med annars blir jag kränkt, jag såg att ni inte serverar julskinka till julmaten och det är ju givetvis ett krav från vår sida, vad vore julen utan skinkan liksom.

Givetvis kommer vi att få många ungdomsgårdar? Annars kommer mina barn vara ute och kravalla och kasta sten på polisen och sätta eld på stadsdelen vi bosätter oss i, ni förstår ju problematiken om vi inte har fritidsgårdar att sysselsätta våra ungdomar med.

Dialogpolis som kan svenska är också ett krav annars blir jag kränkt, vidare skall myndigheter inrätta svenska vid all kontakt med oss, svenska ingår som hemspråksundervisning med antar jag?

Semester? Ja vi vill ju hälsa på hemma så betald semester via bidrag går väl att ordna med? Pass och såna grejer behövs väl inte?

Jag är 25 (host) jag svär!

Fri läkarvård, tandvård osv förutsätter jag ingår? Ni kommer ju tjäna miljoner på mig nu, för det vet ju alla att invandring är en bra affär för mottagarlandet.”

———————————————————————————————

Svenskarnas flykt till Norge slår nu nya rekord. De är ofta välutbildade och har gott rykte om arbetsvillighet även om det är unga som tar jobb som norska ungdomar ratar. Att skattebasen sinar oroar inte regeringen, det är ju bara att höja skatten för de som är kvar, med samma rädda floskler som vanligt.

Bildresultat för utvandrarna film

Kristina och Karl-Oskar i Mobergs regi brukar vänstern ta upp som exempel på att migration alltid funnits. Visst, det är sant, men ”Den humanitära stormakten” finns bara i ett exemplar, utan efterföljare.
Där en grupp väljare tillsammans med den politiska eliten tjänar storkovan på humaniteten, nu inom flyktingindustrin eller senare, efter den politiska karriären av den globala finanseliten. Deras kravlöshet med offerkoftor för invandrare av olika kaliber, måste betecknas som omvänd rasism ligger som ett tvångstäcke över landet. Jag undrar när Löfvens väljare kommer att utbrista;
Vi tyar inte mer ??

Kanske när deras egna barn blir skottskadade eller dödade av förlupna kulor från vänsterns skyddslingar som skulle rädda vården och omsorgen…..

10 tankar kring ””Naiva Sverige” har en statsminister som borde vara förtvivlad och förbannad över sin egen politik.

 1. Allas lika värde. Mångfald berikar. Det finns inga problem, men det finns möjligheter samt en och annan utmaning. Vi måste bli bättre på integrationen. Kompetensregn. Kostnad på kort sikt, vinst på lite längre sikt. I mitt Eurabia bygger vi inga murar. Sverjestan byggdes av invandrare. Sverjestan har alltid varit ett invandringsland. Vithetsprivilegier splittrar vårt samhälle. Det behövs mer resurser. Fredens religion. Högerextremismen är det största hotet. Och Klimatet. Och Coronan. Samt högerextremismen, sa jag det? Det öppna samhället. Utegångsförbud tills alla är vaccinerade. För det allmännas bästa! Vi måste alla ta vårt ansvar. Nu har jag lättat mitt hjärta och sagt min ärliga mening.

  1. Oj, jag var tvungen att titta en gång till på namnet i kommentatorsfältet, så det inte var Löfven, Bylund, Stenevi, Morgan, Damberg som hade hamnat här i stället för på twitter med sina halsbrytande lögner, som Du så elegant återger.

  2. Ja, och varför ska man utvisa importerade mördare efter avtjänat straff?
   Säg, på vad sätt blir en kriminell lyckligare av utvisning!

   1. Ett bra tillägg till Jari Norvantos ironiska sammanfattning.
    Frågan som PK eliten skulle ställa sig är om inte medborgarna blir lyckligare

 2. ”Barns rätt till trygghet och säkerhet kommer alltid att vara en av mina högsta prioriteringar”

  Löfven talar som om han fick jobbet igår. Men han fick inte jobbet igår. Om det är en av hans högsta prioriteringar. Vad säger det om hans kompetens?

  Är den rappakaljan det bästa hans talskrivare förmår prestera. Till skillnad från värdeord som rättigheter och trygghet, så är säkerheten i samhället något ytterst konkret.

  ”Alla barn har rätt till ett liv fritt från våld.”

  Rättigheter i all ära, men hur står det till med statsministerns skyldigheter?

  Löfven är bevisligen inte kapabel att leda landet och säkerställa säkerheten i samhället. Tvärtom är avsaknad av säkerhet ett direkt resultat av ansvarslös politik.

  Löfven är en säkerhetsrisk. Ett rattfyllo tar man bilnycklarna från, innan fler människor dör.

  1. En mycket träffande liknelse; ”…Löfven är en säkerhetsrisk. Ett rattfyllo tar man bilnycklarna från, innan fler människor dör.”

  2. Kanske vaknar landet men bara kanske jag tror att befolkningens monumentala likgiltighet ånyo kommer att segra

   1. Vad är det för fel på svenskar? Någon mental sjukdom? Betydligt svårare och mer smittsam än Covid-19.

 3. Det naiva Sverige – Utmärkt krönika om omvända världen.
  Den tydliggör den vansinniga svenska politiken.

  VI skall inte skylla på partier för att vi inte är nöjda med politiken.
  Det måste få finnas partier för alla åsikter men vi behöver inte rösta på dem. Det är tyvärr för svårt för en del naiva svenskar att inte rösta för högre bidrag och mer skatt för de rika, som ger kravlös invandring på köpet. Politiken leder till att Sverige blir som länder invandrare har lämnat. Vårt land förstörs bitvis med fler och växande utanförskapsområden. Främmande värderingar infiltrerar våra partier och myndigheter.

  Vårt rättsystem har vänsterindoktrinerats och styrs i det dolda av ordenslikande sällskapet Hilda och Ruben. Myndigheter och högskolor har fått vänsterpolitiska ledare. för att stärka regeringspolitiken och ge välbetalda platser åt politiska trotjänare. Myndigheterna ägnar sig åt genusforskning istället för riktiga arbetsuppgifter. Försvaret rekryterar invandrare till vapenutbildning. Statssubventionerade media sprider vänsteråsikter och filtrerar kritik mot regeringen.
  Landet befinner sig i moraliskt förfall.

  1. Din gedigna sammanfattning ger tröst i detta mörker. Problemet är att Löfvens väljare inte inser sitt behov av verklighetssammanfattning. De förstår inte att ökad skatt för de rika, är ökad skatt och försämrad välfärd för dem själva. Löfvens och hans företrädares propagandaapparat verkar har trängt in i generna och blockerar förnuft och faktabaserad kunskap.

Kommentarer är stängda.