Kristerssons belackare är det största hotet mot demokratin

Änglakörens upprörda känslor från rödgröna politiker har just nu dämpats något, efter Kristerssons uttalande om att invandringen är en belastning för landet, efter vådaskjutning av små barn i Flemingsberg. Nu är alla ett eko av statsministerns förtvivlan och bestörtning.

Att koppla ihop skottsalvorna med deras egen gränslösa politik, finns inte ett spår av i deras hjärnkontor och med den nya utlänningslagen, som sjösattes den 20 juli står undantagen för att få sanna med livstids försörjning som spön i backen.
https://samtiden.nu/2021/07/idag-oppnas-sveriges-granser-an-mer/

Allt medan statsmedia hävdar motsatsen.
https://www.svd.se/nu-skarps-regler-for-att-stanna-i-sverige

Eftersom vänstermedias papperskorg ännu är fylld av protester mot dessa ”liberala fintänkare” som Robert Starman skriver på Facebook; vars inlägg behöver återges, eftersom infantilitet och lättkränkthet hos Löfven inklusive hans ministrar genomsyrar alla deras ansvarsområden.

Ett exempel är när Tobias Billström, som på Twitter ofint påminde justitieministern att ”det här sker på din vakt”, och frågade: ”Barn skjuts i vårt land och vad gör du och regeringen? Vänder er på andra sidan i hängmattan?” Morgan Johansson svarade: ”Barn blir skottskadade och Moderaternas reaktion är att raljera och driva partipolitik. Det är ovärdigt.”

Men det ovärdiga är inte, skrev Tove Livendahl i SvD;

https://www.svd.se/med-defaitismen-som-ledstjarna

”….att oppositionen ställer impertinenta och kravfyllda frågor till regeringen om dess ansvar, utan att en fem- respektive sexåring blev skottskadade i lördags kväll. Och att en 33-årig polis blev skjuten till döds för blott ett par veckor sedan….”

Här poserar den landsförstörande trojkan med Löfven, Damberg och Johansson.

Statsministern, inrikesministern, justitieministern.
Statsministern, inrikesministern, justitieministern. Foto: Claudio Bresciani/TT
(bilden från artikeln i SvD.)

Robert Starman ger i sitt inlägg på Facebook en rad exempel på regeringens ovärdigheter, som Kristersson syftade på;

”Graden av infantilitet som följer av Moderatledaren Ulf Kristerssons uttalande om att ”invandringen är en belastning” slår i princip minutligen nya bottennivåer.

Välbeställda liberala fintänkare med dignande ISK-konton med nån form av släktforskad invandringskoppling frågar sig (på Twitter företrädesvis) om Kristersson anser att de och inte sällan deras föräldrar och/eller barn är en belastning?

Utöver det faktum att de nu, men sannolikt även hela sin vakna del av dygnet, ÄR en belastning FÖR DEBATTEN vet de givetvis själva att de inte är någon belastning för samhället. Offerkoftan är dock mjuk och skön mot det ömma skinn som täcker deras ryggradslösa kroppar.

-De är nämligen inte somalier i Dödspatrullen vars föräldrar är analfabeter i livslångt bidragsberoende. Den så kallade etniska medborgarlönen.

-De är heller inte uzbeker som jobbar svart hos Özz Nujen och kör ihjäl folk med lastbil på Drottninggatan. De är inte Irakiska försvarsministrar.

– De är heller inte så kallade IS-kvinnor som med berått mod åker till Syrien och det av Daesh utropade kalifatet för att systematiskt avla fram nya jihadister i det heliga kriget mot svenska kuffars.

-De är heller inte Orten-kids i öppet förklarat krig mot svenskt samhälle, ordningsmakt och rättsväsende.

-De är heller inte en av de 600000 utrikesfödda som INTE går till jobbet ens en timme i veckan!!

-De är inte ens Morgan Johansson eller Dan Eliassson

Thomas Sowell har skrivit tre böcker av specifik signifikans för att förstå vad som hänt i vår omvärld i den globala migrationens kölvatten.

  • Conquests and Cultures (1997)
  • Migrations and Cultures (1996) –
  • Race and Cultures. (1995)

Detta efter ett ENORMT researcharbete som skulle blivit en bok men som i stället blev tre.

Ni kan med fördel läsa även
– Intellectuals and race (2013)

och inte minst de två böckerna
– The vision of the anointed (1995)
– Intellectuals and society ( 2010)
För att försöka förstå den moraliska rättfärdighet som präglar de som avsiktligt väljer att missförstå Ulf Kristersson.

Vissa invandrare är en belastning för Sverige.
Väldigt många är det inte.
Det handlar om vilka som kommer, hur många som kommer och under hur kort eller lång tid det sker.
Signalpolitik, push and pullfaktorer och strukturell naivitet kokar inte ihop till en god nationalekonomisk rätt.

Samt givetvis hur den svenska arbetsmarknaden ser ut och matcher det invandrande humankapitalet och vilka politiska vindar som blåser.
Sist men inte minst också hur krasst man klarar av att problematisera och/eller pragmatiskt diskutera lösningar, kapacitet och integrationsmetodik utifrån etnicitet, kultur och utbildningsnivåer.

Något som Sverige är världsledande i att vara sämst på.
Väljarnas dom i September 2022 kommer vara stenhård mot Lööf, Löfven och hela den mediala statsapparatens propagandaarbete.
För där finns Sveriges största belastning…..”

Bildresultat för skjutningar
Bildkälla: svt.se

4 tankar kring ”Kristerssons belackare är det största hotet mot demokratin

  1. För några år sedan meddelade FN:s flyktingorgan UNHCR att endast en liten del av migranterna var krigsflyktingar. Resten var alltså ekonomiska invandrare. Vet någon hur det fördelar sig idag?

  2. Svenskar får räkna med kostnader och problem för att Löfven och hans parti skall få sitta vid makten. Partiet behöver många lågutbildade bidragstagare för att få tillräckligt många väljare. Då har Sveriges väl mindre betydelse. Pengar går till migrationen. S kräver mer skatt för välfärden istället för att ge välfärden vad den behöver och gå till val på mer skatt för invandring och u-hjälp.

    Jag talade nyligen med en person som arbetar med rehabilitering. Två tredjedelar av patienterna har invandrarbakgrund. Svensk medelklass betalar.

    1. Tack och lov att jag är pensionär, men tycker synd om mina kollegor inom rehabilitering. I dag skulle nog jag få sparken.

Kommentarer är stängda.