Klanmedlemmar Välkomnas av försvaret (och prisas av SR)

För Er som inte lyssnade på Magnaus Stenlund, när han medverkade i Swebb TV senast, så kommer här hans inlägg om försvarets och polisens nya giv, efter kvinnors inmarsch. Nu skall klanmedlemmar välkomnas och de behöver inte lämna sin kriminella verksamhet.

Bildresultat för knäböjand epolis
Knäböjande poliser hör framtiden till, liksom fritt tillträde till försvarets vapenskåp för klanmedlemmar = Löfvens inkluderingspolitik

Riksdagsbeslutet efter proposition 1997/98:16 om att assimilering är frivilligt och att invandrare får behålla sin egen kultur, har nu fått eld- understöd av både försvaret och polisväsendet. Dessa samhällsviktiga organisationer som nu slår nya skrämmande rekord i inkludering av invandrare med deras medeltida religion, kultur och klantraditioner. Med detta knuffas Moder Svea utför stupet.

En kalashnikov kan hämtas direkt från vapenförrådet, så slipper klanmedlemmen bestyret med insmuggling från öststatsligor, så hans fritid inte bromsas upp.

I dag är stora delar av myndighetssverige infiltrerat av klanerna, men ofta har medlemmarna inte ens behövt anstränga sig med infiltrering. Många Invandrare har (trots medioker utbildning) med mångfaldspolitiken åkt på en räckmacka fram till chefspositioner inom socialförvaltning, FK, AF och migrationsverket.

Journalisterna Ingrid&Maria åkte dit direkt, när de andades om att apotekare av annan etnicitet eventuellt kunde gynna de sina vid en krissituation.

——————————————————————————————————————

Magnus Stenlund skriver på Facebook;

Klanmedlemmarna söker sig till Försvaret och Polisen.

När jag talar med en polisman, som vill vara anonym, om de rekryteringar som polisen gör till polisutbildningen, så är det inte de låga betygen bland de sökande som han anser vara det största hotet mot kåren. Inte heller hur man bombarderar de sökande med identitetspolitisk normering. Visst, båda dessa ’grepp’ är illa nog, och de kommer, som vi redan sett exempel på, leda till ett snabbt (ännu snabbare) eskalerande förfall av den organisation som är till för att svara för den svenska statens våldsmonopol.

Det värsta är istället rekrytering av den s k ’mångkulturen’. D v s killar och i några fall tjejer, som växer upp i klansamhället och som därmed närmast per definition även är medlemmar i kriminella sådana. Och som självklart utnyttjar sin position för att gynna klanen, den man är född in i. 

Självklart så skulle det kunna vara tvärtom. Rent teoretiskt alltså. Att det är här ’de goda motkrafterna’ samlas. Människor, inte bara med god moral och en vilja att städa upp i gängen, utan också med en ovärderlig personlig insikt och kunskap om hur det fungerar. Man kan inte bara språket, man förstår alla de andra reglerna, synliga som osynliga. Att det är så pk-människorna tror och vill hoppas att det är, driver den snabba utvecklingen.

Allt det där är säkert också sant in somliga fall. Om de är särskilt många är däremot mer tvivelaktigt. För de de som är födda in i en klan byter inte lojalitet utan vidare. Det här är inte som Röda och Vita Rosen, att ungdomarna väljer nytt lag varje gång man återsamlas i klubbhuset.

När systern till en välkänd gängbrottsling hamnar i en administrativ roll på polisen, så får hon samtidigt access till oerhört mycket känsligt material. Att ens placera henne så, är i bästa fall oansvarigt och ogenomtänkt. Ponerar vi att hon har integritet, så innebär befattningen en stor personlig risk. Vi kan utgå ifrån att man kommer utöva starka påtryckningar på henne, antingen mutor eller hot – eller både ock.

I sämsta fall – och med betydligt högre sannolikhet – så är rekryteringen fullt medveten, genomförd av någon som redan utsätts för sådana påtryckningar. Det är så klanerna fungerar. Man har redan infiltrerat stora delar av Myndighetssverige, Polisen är inget undantag. Och den polischef som påstår sig inte fatta vad det innebär att placera en klankvinna på en känslig position, är inte naiv; utan mutad, utpressad eller väldigt rädd. För man vet ju, naturligtvis. Hon förväntas hjälpa sin klan, och hon kommer göra det, för klanen kommer alltid främst.

Naturligtvis så är en position inom polisen rena jackpotten. Men det finns fler liknande högvinster som klanerna fikar efter. Jobb som Migrationsverkets handläggare är också eftertraktade, liksom positioner inom kommunernas bygglovshantering. Och jag är säker på att man också gärna passar på att söka in till Försvarsmakten också, för där hanterar man vapen och utbildas till professionella krigare. Man får också veta en och annan hemlighet.

Men vad säger vår ÖB om detta? Nog måste man göra allt för att hålla sådana element borta från bazookas och kulsprutor, med tanke på hur de skulle kunna hantera sådana ’på fritiden’. Psykologiska test måste i alla fall hursomhelst sålla agnarna från vetet och göra det svårt för gängmedlemmar att etablera sig på Sveriges kanske mest känsliga arbetsplats. Eller?

Nja, riktigt så låter det inte i Försvarsmaktens rekryteringskampanjer. Precis som inom polisen är man visserligen ytterst mån om att inte släppa igenom ’rötägg’. Men precis som där, så menar man med rötägg sådana som röstar på SD eller något ännu mer ’högerextremistiskt’. Däremot inte alls klanmedlemmar. Tvärtom så är det tydligen just dessa man vänder sig till i rekryteringsreklamen.

På Försvarets FAQ-lista för hugade rekryter, så kommer frågan ’om man måste lämna sin klan’ under utbildningen lite oväntat upp. Och den är besvarad med ett rungande nej – självklart inte! Det kan bli lite svårt att hålla ständig kontakt bara.

Det låter så otroligt att det måste citeras direkt:

”Q: Måste jag lämna min klan?
A: Nej, det behöver du inte göra, men du kan få begränsat med tid att engagera dig i den.”

Det låter som om Försvarsmakten ser klanlivet som något väldigt positivt och ganska akademiskt; lite som en mysig storfamilj. En där man får många kompisar och vänner och ’engagerar sig’. Precis som i försvaret. Ja, man liknar sig själva med en klan, där man tänker sig att alla sökande klanmedlemmar kommer känna sig som hemma. Röda och Vita rosen.

Frågan är hur Försvaret ska bemöta anklagelserna efteråt, när vapendepåerna plundras och de nya kommandosoldaterna kommer rusa åt andra hållet. Inte för att skydda svenskar utan för att ge sig på dem. Kommer någon våga säga som det är; att detta har med medveten folkutrotning att göra? Den nuvarande, ”Vi hade ingen aning.” är upptagen och väl sliten.

Eller ska vi bara hoppas att Försvaret är så uselt att det är ett bortkastat år, även för klanerna?”

https://samnytt.se/forsvarsmakten-rekryterar-klanmedlemmar-du-behover-inte-lamna-din-klan/?fbclid=IwAR2izm-e4uwZGpPI-2jr-MMhKUhLW97oA_x3iFQfMm4tgsxwpp3-wBjzSMg

Ps. SR hjälper givetvis till att belöna klanmedlemskap, för de hyllar den konstnärliga friheten, dvs. verk som återspeglar livsstilen med kidnappning, rån, sprängningar och mord. Här skall det skiljas på sak och person, men om en S-medlem tar en öl med en medlem från SD, för att hitta politiska beröringspunkter, då sparkas han ut.
Jag trodde att det mångkulturella hyckleriet inte kunde nå högre, men se det kan det.
https://ledarsidorna.se/2021/07/sa-legitimerar-sveriges-radio-livsstilskriminell-kultur/
”…….En livsstil som omfattar bland annat människorov och andra grandens mord (dråp) vilket ger livstids fängelse enligt amerikansk lagstiftning.”
I Sverige utdelas priser!!! Ds.

6 tankar kring ”Klanmedlemmar Välkomnas av försvaret (och prisas av SR)

 1. Tja, försvaret har en gender-klan som försvarar medborgare från osynliga strukturer.

  En officerare fann en felplacerad strumpbyxa på ICA en gång. Det var förenat med fara, då det kvinnligt könade klädesplagget hade placerats tätt nära tvättmedlet, som skapade en skarp patriarkal struktur.

  Krigshjälten kontaktade kvällspressen. Det är oklart om officeraren fick en medalj eller bara sin bild i tidningen, men en medalj har förmodligen formen av en rosa ponny med regnbågsfärgad man.

  Ja, det sägs att Sverige har dåligt försvar, men då har de inte räknat med ett aldrig sinande förråd av handhjärtan och kärleksbomber. Ryssen har inte en chans.

  Trollfråga, men ett stort problem och såklart en säkerhetsrisk med kriminella klaner i försvaret.

  Polisen stöder extremism. Polisen har till uppgift att upprätthålla lag och ordning men kan inte ens hålla ordning på sina poliser.

  Det är en sak att poliskvinnan går ner på knä i tjänsten. Ingen vet om hon gör det av ren reflex, eller om hon bara är kändiskåt.

  Polisen tappar dock totalt sin trovärdighet om beteendet inte beivras.

  Poliskvinnor har läckt information till sina kriminella pojkvänner förr, så varför skulle de inte läcka information till en klan.

  Public service ger kriminella oförtjänt mycket uppmärksamhet, skapar överreklamerad mystik och bygger de kriminellas varumärke. För skattepengar förstås.

  Klick-pressen saknar moral, men det borde ställas krav på public service. Eller är det för mycket begärt med saklighet, när till och med Sveriges radio Ekots reporter sover i säng med islamister.

  De är helt enkelt till sig i trosan!

  1. När SR hyllar den gravt kriminella Yasin Byn:s kulturella gärning, då måste varenda man förstå att public service måste bort. Tyvärr är majoriteten kvinnor bortom all räddning, ömhetstörstande, känslosamma, lättmanipulerade av bruna ögon, där medelålders kvinnor är värst.
   ”När femtio skott avlossas aina vågar inte störa
   Om du skjuter, vi skjuter för att döda”
   SR prisar alltså skottsalvorna från förortens ”utsatta” bastarder, som alltid fått offerkoftan virat runt sig av PK eliten.
   Nu får denna elit åter fira, när 7000 afghaner (oftare med hemvist från Iran) får stanna tv, dvs, permanent i praktiken.

 2. Svårt att förstå den röda personalen i SR/SVT. Den ställer sig på demonstranternas sida mot Kubas röda regim. Men inte på vår sida när vi demonstrerar mot vår rödgröna regim. Hur bör vi definiera våra statsmedier egentligen?

  1. ”Konsekvensneutralitet” som myntades av Erik Fichtelius kräver publicering om nyheten är sann och relevant, oavsett om det är bra eller dåligt för en viss stat, politiker eller affärsverksamhet. Den regeln liksom om opartiskhet och objektivitet bryter SR och SVT emot dagligen. Eftersom dess personal är så övertygade om sin egen sanning, så är hemmablindheten kompakt i PK mörkret.
   Alla minns väl när invandringens kostnader skulle diskuteras i Aktuellt, försommaren 2020, när programledaren Lotta Bouvin i sin förskräckelse inte ställde bara en, utan åtta dumma frågor till forskaren Joakim Ruist. https://www.expressen.se/nyheter/forskaren-om-aktuellt-intervjun-inte-en-dum-fraga-det-var-atta/

 3. Förmodligen kommer inte ”någon våga säga som det är” att det har med medvetet folkutbyte att göra. Vi måste helt enkelt rösta bort alla partier/politiker som ”öppnat vägen” för ett kommande folkutbyte av oss svenskar. En röst på dessa 7 partier är lika med att du även röstar för ett djupare förfall av både dig som hela Sverige. Till kommande val hoppas jag att NYA partier tillkommer som har folkets bästa för ögonen och inte tvärtom som det är idag. Dessutom borde alla de partier som INTE vill återinföra Tjänstemannaansvaret, skall per automatik uteslutas i ALLA kommande Riksdagsval, kommunval etc. Det är bara vi som kan rädda Sverige genom att inte rösta på de ”koruppta” politiska partierna. De som monterat ned den svenska välfärden. Den som vi alla strävat efter, arbetat för och njutit av. Men det var då det. Tänk på att din kommande röst i Riksdagsval, kommunval etc. innebär om du accepterar det pågående folkutbytet av ”svenskar” skall få fortgå eller inte! Medborgare, vill vi verkligen rösta bort oss själva från vårt eget land till förmån för otacksamma inkommande migranter?

  1. ” Vi måste helt enkelt rösta bort alla partier/politiker som “öppnat vägen” för ett kommande folkutbyte av oss svenskar.”
   Det är den enda möjligheten för att rädda landet!

Kommentarer är stängda.