Rädda kor och rädda medborgare

”En bonde som blivit för gammal för att jaga boskap i hagen berättade att han helt enkelt ställer sig vid ladugården och bränner av några skott över huvudet på korna. De blev rädda och galopperade till honom rakt in i stallet” skrev Stefan Fölster i Östgöta Correspondenten den 10 juni.

Bildresultat för kosläpp

Han konstaterar att ju mer skrämmande världen är desto mer sluter vi upp bakom våra makthavare.

”…….Vanligast är ändå att stockholmssyndromet slår till när vi blir rädda. Många svenskar påverkades till synes, så när oron för covid bröt ut. Sambandet mellan antal dödsfall i corona under det gångna året och den socialdemokratiska regeringens opinionsstöd är närmast kusligt. Ju fler döda desto fler slöt upp bakom regeringen….Det skrämmer i vart fall mig”

——————————————————————————————————-

Fler skjutningar, sprängningar och mord, senast på en polis i tjänst, innebär att fler hjärntvättade väljare sluter upp bakom den ytterst ansvarige med 14 år i sadeln, som påstår att han gjort Sverige tryggare….

Bor vi i ett dårhus???

https://samnytt.se/efter-polismordet-och-skjutningar-fortroendet-for-lofven-okar/

Bildresultat för stefan Löfven

11 tankar kring ”Rädda kor och rädda medborgare

 1. Pseudoiman Löfven bönar i mosken, där kritik inte finns vad vi minns.

 2. Tydligen blev Stefan Löfven tolererad av riksdagen och blir därför statsminister igen.
  116 röstade ja.
  173 röstade nej.
  60 avstår.
  0 frånvarande.
  Varför tillåts Riksdagsfolket att få rösta GULT (avstår), när det handlar om vilka som skall “styra” Sverige! Om man “avstår” i en sådan viktig röstning i Riksdagen, medför det då inte att man även “avstår” samarbeten i det kommande politiska s.k. arbetet? Röstar man GULT har man inte då förbrukat sin politiska roll? Medborgarnas trovärdighet hos sådana partier, blir inte den obefintlig?

  1. Du sätter tummen på något som fler säkert funderar på. Om man avstår från att rösta, då har man inga bestämda åsikter om någonting och borde då avstå sin riksdagsplats.

   1. Detta påminner om monologen ”RINGAREN” SOM framfördes av Hasse Alfredsson – ”RÖSTA på pastor Jansson han har inga bestämda åsikter om någonting. Det var roligt då kanske mindre roligt nu Vad vet jag

    1. Pastor Jansson VAR rolig, men inte pastor Löfven, som inte inser hur hans kyrka förfaller mer och mer.

 3. Lööf, Stenevi med flera ritar karikatyrer av SD:s politik, varpå de angriper dessa vrångbilder. De låtsas vara seriösa, och talar brett om vikten av att inkludera.
  I samma andetag exkluderar de nästan en tredjedel av väljarkåren. (SD + V sägs tillsammans omfatta ungefär en tredjedel av väljarna.)

 4. Obegripligt att så många har förtroende för Stefan Löfven, han besitter ytterst få eller inga statsmannaegenskaper. Han vilseleder, utelämnar, smutskastar och ljuger utan skam i kroppen. Vidkun Quisling kommer här på efterkälken. En riktig statsminister behöver vara bildad och allmänt respekterad. En framliden arbetskamrat (20-talist, 1924-1988) skämtade ofta om att de som inte höll måttet hade ”ramlat av mjölktåget”. Har man läst Pär Lagerqvist, Bo Setterlind, Harriet Löwenhjelm, Nils Ferlin, Stig Dagerman, Edith Södergran, Dan Andersson och likasinnade så finns det en avgrund mellan folket och Stefan Löfven. Han citerar hellre koranen som måhända för hans del är karaktärsdanande. Hoppfullt att en sju års utförsbacke håller på att ta slut.

  1. Löfven med sina allierade verkar ha ”ramlat av mjölktåget” och hans ”karaktärsdanande” koranen är en mitt i prick beskrivning!

  1. En nåd att stilla bedja om, men detta är så väl kalkylerat av vår maktgalne statsminister, när budgeten riskerar falla, då får karln sitta kvar till ordinarie extraval i sept 2022. Så därmed har han klamrat sig kvar ytterligare ett år med sina rädda kor.

Kommentarer är stängda.