Varför skall vi betala skatt två gånger och högmod går före fall…

Straffskatt på ISK konton. När världens högsta skatter inte räcker för att finansiera den humanitära stormakten, då måste skötsamma och sparsamma klämmas åt ytterligare.

Bildresultat för skatt

Insändare i Borås tidning

———————————————————————————————————

Om Löfven med sina rödgröna vänner får fortsätta så är risken stor att vi får betala skatt inte bara två ggr, utan 3-4…..Hans mutor för rätt och röd röst i valbåset kostar otaliga miljarder.

Steget Efter illustrerar ständigt nya exempel på denna hycklande statsminister.

Dagens största skämt: Kl.11.00.

En något blek och sammanbiten Magdalena Andersson påstår efter att riksdagen röstat bort statsministern, att han har Sveriges bästa för ögonen……

Nu blir Stefan Löfven historiskt med att som den första statsministern fälls i en misstroendeförklaring.

Ja 181 röster Nej 109 Avstår 51 Frånvarnade 8
Nu är det L med Nyamko som är en Joker i leken för Löfven

– Vi har hamnat i den här situationen för att högmod och oresonlighet överordnats landets stabilitet och den politiska kompromissviljan, säger Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar https://nyadagbladet.se/inrikes/historiska-ogonblicket-riksdagen-avsatter-lofven/

Visst är det så, högmod går före fall!

Frågan är om Löfven väljer att krångla in vänsterpartiet i regeringsunderlaget, stryker punkt 44 om marknadshyror i nybyggnation, men vad säger Lööf då, hon har ju bara en sko kvar att äta upp?

Fortsättning följer, med en ny samarbetskultur eller repris av Jöken….

4 tankar kring ”Varför skall vi betala skatt två gånger och högmod går före fall…

  1. Vi betalar alltid skatt flera gånger. Först när vi tjänar pengar, sedan när vi köper för dem och i ibland bör vi har dem på konto.

    1. Ja, och om Löfven krånglar sig ur denna sitt högmods knipa, så lär det bli ännu mer.

  2. Den i första hand som är orsaken till det politiska kaoset är odågan och den socialt avvikande klättraren och stureplancenterns närodlingsvurmare Annie Lööf som satt sina klor i den klentrogne Stefan Löfven som sätter makten före folket och som lägger till och drar ifrån allt möjligt och omöjligt för att klara sig för stunden.
    Lööf spelar ovetande och skyller på andra.
    Idag blev det stopp!!
    Men som väl är har inte alla minnen som gråsparvar. Detta har vi fått uppleva idag. Äntligen. Borgerligheten såg glada ut och var mycket inspirerade och vältaliga. Vänsterns Nooshi Dadgostar har blivit borgerlighetens hjältinna. Fortsättningen blir spännande. Liberalerna balanserar på slak lina. Ett bättre Sverige kan stå för dörren.

Kommentarer är stängda.