Varför skall nysvenskar arbeta, när försörjningen är tryggad ändå?

Dilemmat för Löfven med sina kumpaner vid ev. maktskifte är att volymen på framtida valboskap skulle kunna minska innan utomeuropeiska välfärdsmigranter har förvandlats till majoritetsbefolkning. Att sharialag då kommer att sparka ut både grundlag och övriga partier vill inte de rödgröna inse.

Problemet som uppstår innan detta skifte är att pengarna tar slut och Sverige kan vara så skuldsatt att inga nya lån beviljas och utanför dörren står den globala finansmaffian och tar över landet till konkursens reapris.
Ett positivt tecken är att mångkulturen nu spridit sig ända fram till förskräckta medborgare på Strandvägen och Lidingö. Mångfalden verkar nu ha tappat sin berikning.

OM ATT FÅ FOLK I ARBETE, skrev Birgitta Sparv redan 2019 på Facebook, men denna åderlåtning på Moder Svea fortsätter med oförminskad styrka.

Rekord i mottagande av kvotflyktingar i förhållande till folkmängd gör att det rödgröna gardet inte behöver vara oroliga för att rekordet i skjutningar och mord skall dala. Framtida bidragsröster hägrar, vilket behövs, när allt fler Svensson börjat vakna.

Birgitta Sparv socionom med lång erfarenhet av arbete i utanförskapsområden:

”Jag ser ofta påståenden som att ”Sverige är sämst av alla OECD-länder på att få utrikesfödda i arbete”. Jag har lite svårt att förstå den där formuleringen.

Ingen har någonsin ”fått ut mig i arbete”. Jag har jobbat för att jag ville ha pengar. För att jag behövde försörja mig. Vilket väl är fallet för de flesta.

Hur kan någon vara förvånad över att Sverige har flest arbetslösa invandrare? De behöver ju inte jobba, om de inte vill. De har sin försörjning tryggad ändå.

Att få en somalisk åttabarnsmor som är skenskild från sin make för att få maximala bidrag (underhållsstöd och bostadsbidrag utöver alla andra bidrag som hon redan har) i arbete är dömt att misslyckas.

Jag har mycket större förståelse för den somaliska kvinnan än jag har för politiker som hävdar att hon ”har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden”. Snälla rara. Hon försöker inte ens. Hon behöver inte. Hon har redan en stadig inkomst.

Bildresultat för burka

Man ”får inte människor i arbete”. Det går inte. Man ska ha system som skapar incitament. Att vara bekymrad över att folk inte arbetar, samtidigt som man försörjer dem så att de slipper arbeta, är ju direkt sinnesrubbat.

Ta bort bidragen, eller sänk dem rejält. Då ska ni få se på arbete. Inte förr.

Det säger väldigt mycket om hur sjukt Sverige har blivit. Samma sak som att jag nu måste skriva att inte ALLA invandrare går på bidrag. Och att många VILL jobba. Och också gör det.

Ullenhag tjatar på om de 600 000 nya svenskar som går till jobbet varje dag. Han glömmer ständigt att nämna den dryga miljon som INTE går till jobbet. Men klarar sig bra ändå.

Fram till för ca 10 år sedan kunde vi på socialtjänsten jaga ut människor på praktik, i samarbete med Arbetsförmedlingen. Vilket naturligtvis inte ledde till någonting alls, mer än att livet blev lite obekvämt i några månader för den drabbade. Nu har det systemet kollapsat under det höga trycket.

Ylva Johansson kan sätta hur många hon vill i till 100 % skattefinansierade bidragsjobb. De jobbar ändå inte. De fortsätter att gå på bidrag, fast på en arbetsplats som tjänar på att ha gratis arbetskraft.

Behöver människor arbeta för att få mat på bordet och sina basala behov tillgodosedda så arbetar de. Annars inte. Så enkelt är det.

—————————————————————————————

Men inte för politiker som behöver deras röster!

Jag upprepar till leda kommentarer från yrkeslivet ”Man får bidrag behöver inte arbeta.”
En sanning som är spridd över världen, där människosmugglare och våra ambassader ger samma budskap till världens fattiga. De tar sig > 600 mil till bidragsparadiset, trots enorma risker med död i Medelhavet. Vilket får den globala finansmaffians nyttiga idioter som lockat hit dem att snyfta ännu mer över vår oginhet.

Bildresultat för flyktingkrisen 2015
Bildkälla: Omvärlden.se

7 tankar kring ”Varför skall nysvenskar arbeta, när försörjningen är tryggad ändå?

 1. Sputnik V vaccination has begun in Slovakia. The about of the Russian vaccine to the realm was accompanied away a civic spot and led to the relinquishment of Prime Plenipotentiary Igor Matovich and a restructuring of the government. As a culminate, the wilderness received the Russian vaccine, undeterred by the taking place that neither the European regulator nor the WHO has still approved it.
  In neighboring Hungary, which approved the fritter away of Sputnik in February as the anything else in Europe, more than 50% of the mature population has already been vaccinated; in Russia – a little more than 10%. In Slovakia, five thousand people signed up in town of the Sputnik vaccination.
  Between you and me, I suggest you try searching in google.com. You can impute to another article on this matter at this tie-up [url=”https://step2.forsaljning.site”]https://harrods.rabatt.fun[/url]

 2. Eftersom vår Jord är överbefolkad räcker det med högst 2 barnbidrag per familj. Även oavsett antal fruar/f.d. fruar. Dra in allt bistånd till länder som har befolkningsökning. Om Morgan Johansson och en del övriga tillskyndare av import för medborgarskap med garanterad bidragsförsörjning, framledes söker och erhåller asyl i något land som omfattas av Kairodeklarationen och där garanteras livstids försörjning , så kanske han kan torgföra en global solidarisk socialistisk flyktingpolitik i FN. Skall klimatet kunna räddas måste jordens befolkning minska kraftigt. Att ta hit människor till våra breddgrader från områden med mer än 30 till 80 gånger lägre energiförbrukning per capita är fullständigt ansvarslöst och korkat. T. ex.: Vad begriper Höj- Larsen m. fl. Dessa figurer med riksdagslön talar aldrig om vad kalaset kostar och vilka som betalar.

  1. Beteendet från de tre små aporna är legio, när befolkningstillväxtens belastning på planeten synliggörs och hårdast blundar miljöpartisterna.

 3. Vem anställer en kvinna med klädnad som påminner om en svart säck?
  Ingen. Vem vill göra affär med en person som är maskerad?
  Det innebär att sådana kvinnor är oanställbara, men det vill ingen politiker tala om som anser sig inte tillhöra ett ytterkantsparti.

  1. Du har helt rätt, denna klädsel är ett effektivt vapen mot minsta arbetsinsats. Däremot går det mycket bra att skrida fram i denna klädsel med sina barnvagnar tillsammans med förstående förskollärare, som fått pengar för integrationsprojekt. Där beröm erhålles om man på knagglig svenska klarar av att uttala namnet på orten de bor i.
   De låga förväntningarnas rasism!

Kommentarer är stängda.