Operation ”Trojan Shield” borde få Sverige att skämmas

Nytt rekord i kriminalitet!

En ledande roll kvittrar Sverige i FBI och Australiens stora polisinsats för att fånga in tungt kriminella. Visst, det stämmer om man beaktar att av 800 infångade var 155 från lilla Sverige samt att en ledande figur i nätverken kom från den humanitära stormakten!

https://www.svd.se/37-arig-svensk-jagas–var-kriminell-influencer

Lena Malmberg, MED skriver på Facebook:

”FÖR STORA KOSTYMER

När dubbelminister Morgan Johansson klappar händer åt egen insats klingar det falskt då han inte ens reflekterar över att nära var femte gripen finns i Sverige. Lilla Sverige står alltså för nästan 20 % av de gripna.

Utan att förminska den svenska polisens insats, men ministrar Morgan Johansson och Mikael Damberg borde ikläda sig lite mer modesta kostymer.”

https://www.svd.se/sverige-tvingades-agera–stack-ut-i-mangden

9 tankar kring ”Operation ”Trojan Shield” borde få Sverige att skämmas

 1. En stilla undran som aldrig skulle förekomma i gammelmedia. Hur många av dessa 20% lever dessutom på bidrag och har rösträtt??

 2. Nästan 20 % av de 800 som greps GLOBALT, kom från lilla Sverige! Verkar det inte som att de kriminella drar sig mer och mer till Sverige. Här belönas man istället för att bestraffas. Den utifrån inkommande kriminaliteten har NU fått ett rejält fäste i Sverige, som är betydligt större än man ”anat”. Dessa gripanden talar ju om att kriminaliteten i Sverige är nog minst 100 gånger större än vad som förmedlas. Vi måste vara Världsetta, när det gäller att ta emot/underlätta de kriminellas väg till det förlovade/förlorade landet Sverige. Som politiker bör man nog tänka efter vilka konsekvenser man orsakat som medför att det kanske är dags att ”lämna Sverige” innan de fängslas eller att man faller in i en politisk ”Jaktsäsong”.

  1. Du har helt rätt, detta är bara toppen på ett isberg! Full fart framåt med kapten Löfven och Stenevi som andre stryman.

 3. Många poliser gör så gott de får kunna och förtjänar respekt och beröm. Utredningspolitiker är lika självgoda som odugliga. Inte ens en spark i baken (av folket), hatt, rock och portfölj på gatan kan få de att skämmas eller inse sina tillkortakommanden.

 4. Tänk om man vore lika duktiga på att ”få in skatt” från kapitalet som att fånga in de ”kriminella”.
  Speciellt nu när man har tillgång till information från både underrättelsetjänster som från ”Ericsson” själva. Eller är inte skattesmitarna några ”kriminella” brottslingar av intresse?
  Istället skulle visst några miljoner svenska inkomsttagare beskattas med 1 % extra. Socialdemokraterna kallar det för miljonärsskatt! 1 %!
  Man har alltid vetat men INGEN vill täppa till ”kryphålen” p.g.a. att man själva sitter i ett eller flera hemliga ”kryphål”. Hållhakar brukar vara bra att ha, eller hur politiker?

Kommentarer är stängda.