Miljöpartiet – värnar förökning av maffiaklaner

Den här intressanta, texten skrev en viss Gunnar Bergström på Märta Stenevi fb sida, mejlar min gamla väninna. Den har stor aktualitet, när kulorna viner i Göteborgs klankrig. Hoppas, att hon tar del av den, när MP ramlat utanför riksdagsspärren med 3,8 %.

Gunnar Bergström;

”Jag ser dokumentärfilmen ´Cose Nostre´ på Netflix. Om maffia-klaner som dominerar stora delar av Syditalien.

Bildresultat för Cose Nostre maffian

Mord på öppen gata, droghandel, barn rekryteras för att sköta narkotikahandeln, klaner som strider mot varandra. En boss skjuts – nya tar över….

För många år sedan läste jag en bok om den italienska maffian skriven av Roberto Saviano. Denna världsberömda bok blev senare film – som jag såg. Roberto Saviano var inbjuden till Stockholm i sb m att filmen visades.
Efteråt var det en diskussion i biografen och Saviano svarade vänligt och insiktsfullt på våra frågor om hur han skrev boken. Liksom om hur han nu lever sitt liv under ett ständigt dödshot.
Jag ställde själv en fråga till författaren, nämligen hur det kunde vara möjligt att det i Italien – ett land som är medlem i den Europeiska Unionen (givetvis) och ett land med så stolta traditioner – att det i Italien kunde tillåtas finnas alla dessa maffioso-familjer, kriminella klaner.

Varför rensar inte rättsstaten Italien upp i de syditalienska kriminella träsken?

Jag minns faktiskt inte vad Saviano svarade – men jag minns tydligt hur jag själv kände närmast ett förakt inför de italienska myndigheternas totala oförmåga att städa upp i sitt eget land.

Och när jag nu tittar på Netflix så kan jag ju – helt naturligt och självklart – konstatera att exakt samma kriminella vansinne nu härjar och har etablerats överallt i mitt eget hemland.

Och det är, bl a, ni inom Miljöpartiet som – aktivt – har skapat detta gräsliga elände.

Med er framförhandlade lagstiftning har ni öppnat portarna in till Sverige för tusentals människor med totalt andra värderingar – men framför allt människor som inte har ens en minimal möjlighet att ordna till en egen – och legal – försörjning i Sverige.

Och ni – alla miljöpartister – är ansvariga för att alla dessa fruktansvärt segregerade områden i landet nu har etablerats.

Och ni – på fullaste allvar – väljer att fortsätta fylla på de gräsliga boendemiljöer med ännu flera outbildade migranter. Men det riktigt märkliga är att det fortfarande här i landet, 2021, tycks finnas medborgare som faktiskt anser att ni är värda era riksdagsmandat. Den totala obegripligheten är detta.”

——————————————————————————————


Bildresultat för Olle Ljungbeck
Bildkälla: corneliadahlberg wordpress.com

Fortsatta utmaningar, för regeringen; elever försökte förgifta lärare!

https://www.svd.se/elever-tros-ha-forgiftat-larare

2 tankar kring ”Miljöpartiet – värnar förökning av maffiaklaner

  1. DE 7 är alla delaktiga och därför måste flera av dessa partier röstas bort. Vi behöver NYA partier som är kapabla till att rensa upp den etablerade våldskultur som dessa 7 tillåtit att fritt få gro. I det NYA kommande Sverige finns det INTE plats för de partier som banat väg för samhällets förfall av vårt kära Sverige.

    1. Lokalt parti i Örebro med Peter Springare och Malmölistan kunde visa vägen till nya partier.

Kommentarer är stängda.