Skotten viner, när och var som helst i det nya Sverige

Den humanitära stormakten spränger sitt eget rekord i skjutningar med mord!

Visa information om relaterad bild
  • I helgen ägde storbråk rum mellan kriminella klaner i Hjällbo och avslutades med att en man sköts ihjäl. Invånarna i Göteborgsstadsdelen Hjällbo känner oro och sorg i sin vardag. Den dödade mannen tillhör inte något kriminellt nätverk, enligt polisen som uttrycker förvåning över händelserna….” https://www.svd.se/sorg-i-hjallbo-de-kan-skjuta-nar-som-helst
  • En 41-årig man i Saltsjöbaden med Mellanöstern som hemvist, åtalas idag den 1/6 för att under december 2020 ha mördat sin fru genom att skjuta henne i huvudet. Enligt åtalet finns ett hedersmotiv……./Enligt åtalet var mannens motiv för gärningen ”att bevara eller återupprättafamiljens och/eller sin egen heder….” https://www.friatider.se/frukthandlare-atalas-att-ha-hedersavrattat-sin-fru
  • Vid en skjutning i stadsdelen Kroksbäck på söndagskvällen sköts en kvinna i 25-årsåldern. Enligt uppgifter ska hon vara gravid. Nu pågår en jakt på såväl motiv och eventuella kopplingar som misstänkta gärningsmän. Kvinnan fördes till sjukhus, som uppgav att hennes skadar ej var livshotande. https://samnytt.se/gravid-kvinna-skots-i-malmo-satt-pa-parkbank/
  • I går slogs nytt rekord i Stockholm, två skjutmord inom 10 timmar, en ledare strök med och antagonistgänget firade med raketer! Löfven han stoltserar med Ursula von Leyen, minilön och skogsbruk står på agendan och Per Bolund sken som en sol när han presenterade förslaget om förbud för bensin bilar till 2030 (Rapport 1/6). Skottsalvorna härs inte i deras värld.

Vänsterns godhetselit orerar, nej inte om skottlossningar med mord, utan om vita privilegier och försöker bräcka varandra i wokerasism.

Samtidigt braskar centerpartiet på med ny och hjärtlig logga, (som säkert tillfredsställer ekivoka vänner inom partiet ) och en annonskampanj med en leende partiledare.

Vill hon att det ska skjutas och sprängas ännu mer för kraften i knarkgängen verkar det inte vara något fel på och denna narcissistiska dam ser till att gängen ständigt fylls på.

Symtom på en narcissistisk personlighetsstörning

  • Överdrivet stark självkänsla.
  • Överdriver sina egna prestationer och talanger.
  • Förväntar sig att människor bekräftar och behandlar denne som överlägsen och om detta inte är verkligheten.
  • Känner sig extremt överlägsen andra.
  • Vill och behöver ha beundran och beröm från andra.

Annie Lööf i ett nötskal!

2 tankar kring ”Skotten viner, när och var som helst i det nya Sverige

  1. Icke önskvärt våld kräver önskvärt våld, eller ska våldet tillåtas få ”ta makten” över det svenska samhället på bekostnad av medborgarnas dagliga lidanden? Politiker, vet NI vad LIDA är för något överhuvudtaget?

    1. Nej, det vet inte Löfven, när han beordrat fram limousinen för vidare färd mot Bryssel, där säljer han ut Moder Svea för gillande ögonkast av EU:s höjdare, som i sin tur säljer ut Europa till den globala finanseliten. Coronan är en välsignelse för att dupera och få medborgare inom lås och bom.

Kommentarer är stängda.