Glöm inte ”Djurens rätt” och ”Hundar utan hem!”

Grilltider stundar, men då vill ingen tänka på vilket lidande som ligger på tallriken. Hur lidande ser ut i andra länder vill heller ingen tänka på i denna ljuva sommartid.

https://www.svd.se/skallade-kycklingar–nu-ratas-kronfagel

Muslimers hat mot hundar som lemlästas och kan brännas levande blundar makthavarna för, de rycker på axlarna i vanlig ordning, när förövarna har annan hemvist och talar i stället om den föredömliga svenska djurhållningen.

Morris, är min dotter och makes hemlösa labrador som kom från Irland, via föreningen ”Hundar utan Hem.” Han fick ett härligt hundliv på landet med en egen liten soffa, efter sitt liv i misär med ständig jakt efter mat och skydd för att överleva dagen.

Första bilden på Morris, ännu misstänksam mot alla som har två ben, men efter en tid sov han tryggt i sin blå soffa och nu på ålderns höst blir promenaderna allt kortare.

Tyvärr ökar antalet hundar som smugglas in i landet efter grymma transporter, där inte alla överlever.

Kostnaden för en vaccinerad och veterinärbesiktigad hund från föreningen ”Hundar utan hem” som Ni kan ge ett tryggt hem är ca 5000 kr och Ni får en trogen vän för livet. Det går också bra att under en tid ställa upp som värdfamilj tills seriös köpare dyker upp. Här är det noggrann kontroll så dessa kämpande, överlevnadshundar till slut får det bra.

Glöm inte https://hundarutanhem.se/ Ni som funderar på att köpa hund!

Från Djurens rätt:

”Skandalen på Kronfågel – kycklingar skållas levande

28 maj 2021 | Peter Nilsson, Digital kommunikatör

På Kronfågels anläggning utanför Katrineholm slaktas drygt en miljon kycklingar varje vecka. Det innebär att nästan hälften av alla djur som slaktas i Sverige varje år sätter liv till i en och samma djurfabrik. Det stora antalet kycklingar i djurfabrikerna gör det omöjligt att se till varje individ och kycklingar har skållats levande.

Bildkälla: Djurens rätt

För alla djurs rättigheter!

Djur är liksom människor kännande varelser med intressen och behov som måste tillgodoses. Vi accepterar aldrig att man ser på djuren som varor och vi vill vara djurens röst i samhället samt försvara deras rättigheter.

Djurens Rätt arbetar för alla de djur som lider i djurförsök, i livsmedelsindustrins djurfabriker, i burar på pälsfarmer och djur som på andra sätt utnyttjas av människor så att de inte får utlopp för sina naturliga beteenden.

Genom demokratisk opinionsbildning, politisk påverkan och attitydförändring vill vi förverkliga vårt mål: en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

Stöd oss

Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Läs mer om hur du kan stödja Djurens Rätt!

Bli månadsgivare med valfritt belopp eller skänk en slant, kanske ett gåvobrev passar som present för någon som värnar djuren. medlemsservice@djurensratt.se