Sänkt rösträtts-ålder kräver MP i sällskap med fler, för att inte hamna under spärren

Olle Ljungbeck fortsätter oförtrutet att direkt punktera dessa samhällsskadliga krav;

https://etidning.gd.se/311/gefle-dagblad/413799/2021-05-25/20737681/vi-vill-se-16-aringar-vid-valurnorna

Bildresultat för valurna
SVT; valurna i Sverige

”Till Therese Metz, Joann Ling, Maria Hagström, Andrea Bomhed, Karin Jansson, Niels Hebert, Ulla G Jonsson Miljöpartiet de gröna. Gefle Dagblad den 25/5

Med er syn på demokrati vore det nog bättre att höja rösträttsåldern för röstning till riksdag och kommun/ landsting.

Kanske den också borde höjas för er för att få rösta.

Att inte se mer seriöst på detta visar att ni inte är lämpade att företräda medborgarna. Vi har fått nog av barnsligheter och omognad när det gäller ER politik generellt, såväl som miljöpolitik etc. Att många nu lyssnar på Greta Thunberg visar ju bara på att politik har blivit lek och inte allvar. En barnunge som inte ens genomfört sina obligatoriska studier i grundskolan.

Hur länge till dröjer det innan häxeriet återkommer med sådana som ni?

Ert sätt att resonera är en skymf mot allt vad demokrati heter. Som jag förstår av ert resonemang kan man sakna såväl förnuft som kunskaper och ändå kunna bli politiker. Men så är ju Sverige i ett totalt förfall.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

—————————————————————————————-

MP får sällskap med BRIS, som jamsar med om sänkt rösträttsålder (Rapport 29/5). När fler svenskar vaknar till, då måste rödgröna röstsedlar användas av fler.
16-åringar som marinerats med värdegrund och klimathot under 9 år är en perfekt målgrupp, för bidragsmutade invandrare måste få sällskap av fler.

Bildresultat för bris

Socialdemokratin har mutat in säkra röster genom alla sina statliga verk/myndigheter, intresseorganisationer och genom skattefinansierade propagandaorganet SVT/SR. Att ta rätt röstsedel innebär fortsatt jobb och bidragspåfyllnad, hur det gåt för landet med Löfvens politik har låg prioritet.

https://via.tt.se/pressmeddelande/bris-kongress-antar-ny-langsiktig-plan-for-alla-barn-alltid?publisherId=1239792&releaseId=3300462

5 tankar kring ”Sänkt rösträtts-ålder kräver MP i sällskap med fler, för att inte hamna under spärren

 1. Lika bra de sänker till 16 år på Systembolaget också eftersom droger ”i allmänhet” verkar inte ha någon ”åldersbegränsning”.

 2. Rösträtt vid 16!! Det blir tokigare för varje förslag som ges. Rösträttsålder borde istället till 25, när konsekvenstänkandet infunnit sig.
  Någon som vet hur många, vilka , myndighetschefer som har relevant utbildning för jobbet och hur många som är politiskt tillsatta. Det gäller också för ministrar.

  1. Min misstanke är att en kurs på Bommersvik väger tyngre än akademiska examina samt erfarenhet från området. Bland Löfvens ministrar är detta helt klarlagt. Tjänstemän kan ha lite mer på fötterna, annars skulle det mesta braka ihop, vilket det är på väg att göra ändå.

 3. Jakten efter väljare blir mer och mer desperat. Det är inget nytt.
  Lenin på 20 talet uppmärksammade saken och ville att hans politruker skall inrikta sig på att rekrytera unga personer.
  Ungdomen, det säger sig självt ,saknar livs erfarenhet och är mycket lättare att vilseleda. Här i ligger förklaringen varför visa partier vill sänka rösträtten.

  1. Självklart är det så! Det mesta i samhället är vilselett av en postmodern minoritet, som bedriver suicidal verksamhet mot Europas folk, där rädsla genom domedagsprofetior är effektiva vapen för att kuva medborgarna.
   Läs och förskräcks! Om hur rödfärgade woke entusiaster härjar i skolan. Är målet ett samhälle utan begåvningar?
   https://www.di.se/ledare/varning-for-inkluderingstrenden/

Kommentarer är stängda.