Från Donalds Trump:s skrivbord

Donald Trump har bildat en egen plattfom ”From the desk of Donald Trump”

https://www.donaldjtrump.com/desk

Nya Dagbladet skriver;

”Efter att en längre tid ha varit avstängd från flera stora sociala medie-jättar lanserar nu Donald Trump sin egen kommunikationsplattform för att publicera sina kommentarer, bilder och filmer.
USA:s ex-president Trumps kommunikationsplattform, som lanserades under tisdagen, kommer att fungera som ”en plats att tala fritt och säkert”, och ska så småningom ge honom direkt möjlighet att kommunicera direkt med sina anhängare. Detta efter flera månader av att ha varit avstängd från webbplatser som Twitter, YouTube och Facebook.
Plattformen har namnet ”From the Desk of Donald J. Trump” (”Från Donald J. Trumps skrivbord”).”
Huvudsyftet är att Trump ska kunna kommunicera med följare i kommentarer, bilder och filmer. En film, med titeln ”I en tid av tystnad och lögner”, har redan publicerats. I filmen kan man bland annat se nyhetsrapportering om Trumps avstängning från Twitter.

Sidan tillåter privatpersoner att dela Trumps inlägg på sociala medier, men i dagsläget kan man inte kommentera inläggen.
Plattformen lanserades bara en dag innan Facebooks tillsynskommitté förväntas meddela sitt beslut om huruvida Trump ska vara avstängd från Facebook och Instagram på obestämd tid.”

https://nyadagbladet.se/it-overvakning/efter-avstangningarna-fran-facebook-och-twitter-trump-lanserar-ny-plattform/

Expressen har som väntat en föraktfull ton mot Trump och lanseringen av hans plattform. https://www.expressen.se/nyheter/donald-trump-lanserar-sin-nya-kommunikationskanal/

Och DN fortsätter med sitt evinnerliga Trump hat.

https://www.svd.se/trump-kontrollerar-partiet-aven-utan-facebook

”………Sajten har än så länge bara fyllts av de uttalande som ex-presidenten mejlat ut sedan han stängdes av från de olika plattformarna. Det handlar om de gamla konspirationsteorierna kring valet, det innehåller angrepp på republikaner som Liz Cheney, som har varit kritiska till hans agerande. Och högst upp tronar ett klipp där presidenten kallar projektet en ”ledstjärna för frihet”

Trump:s ”Make America great again” och att framtiden tillhör patrioterna , inte globalisterna skulle vara avgörande för mitt stöd till honom om jag hade rösträtt i USA.

Lika frenetiskt som vår regimmedia förnekade valfusk, så är jag och många andra övertygade om dess motsats.

Bildresultat för donald Trump

4 tankar kring ”Från Donalds Trump:s skrivbord

  1. Identitetspolitiken med HBTQ aktivister skenar, den ena dårskapen avlöser den andra. Antingen är man kvinna eller man, det onormala har blivit normalt. Allt sker för att splittra nationalstatens gamla fundament med familjen. En korrekt akademi
    ligger i täten för dårskapen. Universiteten är inte längre fristående, eftersom politiker trängt sig in i styrelserummen, de är precis som media gisslan i västs rödgröna förtryck, vars stöldgods från folket används som mutor, forskningsmedel och presstöd.

  2. I våra tider då några anser att ord som man och kvinna inte skall användas för att några inte känner sig hemma i sina kroppar, behövs en Trump som kan säga sanningar som barn tycker är självklara.

Kommentarer är stängda.