Islamistens bruna ögon och duperande charm fick Ekot:s korrekta kvinna på fall

Jag skulle precis skriva ett inlägg om denna kärlek, som säkert inte är den enda kärleken på Löfvens regimmedia.

Men jag lämnar i stället ordet till Birgitta Sparf på Facebook.

NÄR MAKTEN GÅR ISLAMISTERS ÄRENDEN
En kvinnlig reporter på Sveriges Radios Eko-redaktion har inlett en relation med en islamist som av SÄPO klassas som ett säkerhetshot, en av de sex som ska men inte kan utvisas med tanke på dessa terroristers personliga säkerhet. Swedish style.

Sofie Löwenmark på Doku har gjort ett helt lysande reportage, som ni säkert redan sett. Även Sveriges Radio tar upp detta idag. Efter Dokus avslöjande.
Reportern Sanna Dyrséns reportage finns kvar på SR.
Länkar nedan.

I just det här fallet kan jag inte se att Ekot begått något fel när det gäller personalärendet. De agerade direkt när de fick kännedom om förhållandet och hon slutade på SR i oktober 2020.

Dock är risken fortsatt stor för kommande liknande händelser med tanke på vilka politiska preferenser en stor del av de anställda på vår Public service har.

Många av dem är tydliga och uttalade aktivister i olika frågor, främst inom migration och miljö/klimat.

Som vanligt får man gå till Flashback för att få fram vettig information. Vi får vara glada så länge de får vara kvar. Deras tillvaro verkar dock något osäker, med tanke på de förslag som lagts fram på senare tid om att förbjuda ”rasistiska organisationer”.

Det brunögda kärleksföremålet för SR-journalisten var Raad al-Duhan, son till den Säpo förvarade imamen i Gävle, Abu Raad (DN den 6 maj).

Äpplet faller mycket nära trädet och SR och SVT:s journalister plockar alltför gärna upp dem. Deras aktivism har sopat bort hederlig journalistik om sant, relevant, opartiskt och objektivt.

Länkar för de som orkar läsa mer:

https://doku.nu/2021/05/05/ekoreporter-inledde-relation-med-sakerhetshot/?fbclid=IwAR09rAqHtSRnWYOyuOU0KNbxP6qnmo3GT41lSOH7RIRT2s4bPyFzZzTSeMc

https://sverigesradio.se/artikel/sr-reporter-inledde-relation-med-misstankt-sakrhetshot

https://sverigesradio.se/artikel/7368437

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/utredning-om-forbud-mot-rasistiska-organisationer?fbclid=IwAR3sUZKxyNad51ObsRNQCt6EGUii72Dj1ZXniexle0IDbRC_FXKzDp7mtXs

Det såta paret på bild:

Hur många av dessa kärlekstörstande kvinnor finns det inte i dagens samhälle?

Minns hur en kollegas dotter inom en socialförvaltning i Sthl tvingades att agera. Hon fick som samordnare ta itu på skarpen med sina kollegor, vars hjärtan klappade varmt för en ensamkommande med brunögd charm som bara godtog en lägenhet i city, helst på Östermalm.

Kanske dessa unga damer drabbas av Stockholmssyndromet för att orka med sitt jobb?

Bättre att alliera sig med förövarna för att rättfärdiga sitt arbete och för att överleva dagen.

6 tankar kring ”Islamistens bruna ögon och duperande charm fick Ekot:s korrekta kvinna på fall

 1. Jag anser att Ekot inte har hanterat ärendet rätt. Kvinnan skulle avskedas direkt!
  Ekot gav henne möjligheten till hedersamt reträtt genom att hon fick möjligheten att själv avsluta sin anställning.
  Kvinnans CV ser ut mycket bättre nu.

 2. På grund av islam har 6 gånger fler berövats livet än spanska sjukans härjningar (50 milj. döda) för drygt 100 år sedan. Våldspandemin islam spänner över 1500 år och den behövs inte i den västerländska civilisationen. Eftersom denna pandemi utger sig för att stå för fred och kärlek, skall de smittade återbördas till de länder som omfattas av Kairodeklarationen för att minska smittspridningen. Allt för att skapa fred m. m. Statsministern kommer aldrig enligt egen utsago kritisera islam. Därför är det lämpligast att han söker asyl i Kairo för att kunna uppnå lyckan. Säkerhetstillståndet i riket medger att vi önskar honom lycka till. Många vill säkert göra honom sällskap. Utvisning blir hemresa till fred och kärlek och till gagn för hjärtan som står i brand.

  1. Hoppas att han då tar kan ta med sig Lööf och Stenevi i regeringsplanet. Nu är det svenska folket som utvandrar, dvs. flyr från regeringens berikande mångfaldspolitik. Fortsätter den trenden blir det bara fattigpensionärer, lågutbildade och analfabeter kvar. Löfvens ambassader gör ännu reklam för bidragslandet i norr, UD vilar inte på hanen, det gäller att få hit så många som möjligt till vallokalen, när många invandrare även insett moraset och inte vill ha in fler.
   https://www.friatider.se/socialbidrag-till-alla-har-marknadsfor-sig-sverige-i-tredje-varlden

 3. Jag arbetade tre år för länge sedan på flyktingdetaljen i sthlm och jag kan garantera att de muslimska bruna ögonens charm varade inte lång tid för de flesta i stället var det chilenares och argentinares kärlekar som intresserade den relativt unga och kvinnliga personalen och unga befolkning. En del homosexuella flydde också den katolska kyrkans förtryck till det liberala love all serve all Sverige

  1. Misstänker att det var under mitten på -70-talet då många från Chile och Argentina flydde till Sverige. Nu verkar det vara terrorister och ensamkommande ml 15-45 år som charmar SVT/SR:s unga journalister och Miljöpartister.

Kommentarer är stängda.