Fusk med statistik och censur av alternativa medier tar ny fart inför valet 2022

Fiffel med statistik

Socialdemokraternas paradgren har sedan flera årtionden varit att snygga till arbetslöshetsstatistiken. En kreaktivitet som spritt sig till många andra samhällsområden, senast fifflet med elev undantag i nationella prov, som Piza undersökningen publicerade 2018.

Rebecca Weidmo Uvell tillhör den ringa skaran av journalister som imponerande sköter sitt granskande uppdrag till skillnad från räddhågsna och korrekttvingande kollegor. Frågan är om inte dessa modiga skribenter kommer att drabbas av censur inför valet nästa år, pga all snubbeltråd de lägger ut för Löfven, med stödpartier.

https://uvell.se/2021/05/03/fiffel-och-bag-med-siffror/

”Jag skrev förra veckan en debattartikel i Altinget där jag lyfte att det är tyst om att vi har samma läge som 2006. När Socialdemokraterna efter 12 års maktinnehav inte försökte lösa den rekordhöga arbetslösheten utan av gammal vana skyfflade undan alla arbetslösa till andra ställen i statistiken bara. 
För i en Socialdemokrats värld är inte problem verkliga, de är bara utmaningar på vägen mot ännu en valseger så att de kan belöna sina kompisar i arbetarrörelsen med jobb och uppdrag, slänga pengar på vänsterföreningar och annat som sedan ska leda till ännu en valseger. 
Det var länge sedan det partiet verkligen brydde sig om landet. Om människorna som bor här. 
Hur ska man annars tolka det faktum att de är stolta över att 770 000 utlandsfödda lever på bidrag? Enligt en rapport som Entreprenörskapsforum släppte var det siffran 2018. …‘

Censur

När inte techjättarnas censur mot alternativa medier hjälper, då måste lagstiftning fram. Nu ligger ett förslag om förbud mot rasistiska tidningar på regeringens bord. SVT hjälper till med återkommande inslag om högerextremism i både Rapport och Aktuellt, allt medan islamisters terrorism går under radarn. Precis som hets mot folkgruppen svenskar gör från invandrare, även om Expogrundaren Tobias Hubinette nu gnäller om rasism mot asiater. En minoritetsgrupp kan aldrig bryta mot lagen, för då forsar vänsterns bortförklaringar fram starkare än ett Niagarafall.

https://samnytt.se/regeringens-nya-forslag-forbjud-rasistiska-tidningar/

Det är givet att vi som skriver insändare, bloggar, twittrar och kommenterar i alternativa medier är problematiska för regeringen med deras globala framtidsutsikter. Frågan är nu om de vågar ge sig på Åkessons parti och alla hans väljare, men med Annie Lööfs förblindande SD hat och Löfvens maktgalenskap är inget omöjligt.

Bildresultat för annie lööf, stefan löfven

Sverige med sin censur av folkets röst kommer att bli ett föredöme för diktaturer. Det borde folket betänka innan yttrandefrihet endast innebär tig eller tyck som vi!

https://regeringen.se/pressmeddelanden/2021/05/regeringen-tar-emot-ett-betankande-om-forbud-mot-rasistiska-organisationer/

6 tankar kring ”Fusk med statistik och censur av alternativa medier tar ny fart inför valet 2022

 1. Överallt där jag mig vänder jag ser fiffel båg och politisk korrekthet
  Minns den gamla visan …..”det är krig och politik som fördärvat vår jord”.

 2. Angående ”Fiffel med statistik var det ett företag som Scb anlitade för miljarder kronor från våra skattemedel. Sedermera visade dig sig att Evry levererade med uppsåt missvisande uppgifter! Blir man inte ålagd att återbetala dessa Miljarder då måste man fråga sig: Varför ÅTALAS inte de ansvariga vid Evry ? Deras falska uppgifter till Scb saknar helt och hållet rådande verklighetsförankring där politiska beslut blivit felaktiga om de grundat sig på ”Evry:s” osanna uppgifter.
  Det skandalomsusade undersöknings- och it-företaget Evry, som i höstas sparkades ut från Statistiska centralbyrån, har en lång rad kommuner, regioner och myndigheter som uppdragsgivare. Totalt fakturerade de över en miljard kronor i skattemedel för år 2018.
  Everys dåvarande finanschef fick tillsammans med den tillträdande och avgående vd:n under 2017 och 2018 bonus och optioner värda totalt cirka 70 miljoner kronor.
  Bonnier-vd styr när Tieto och Evry bildar it-gigant

  https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/evry-far-miljarder-i-skattemedel
  https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/bonusfest-pa-skandalomsusat-bolag-evry-hade-scb-som-kund
  https://dagensopinion.se/artikel/bonnier-vd-styr-nar-tieto-och-evry-bildar-it-gigant/

 3. Det fordras en vilja att yttra en avvikande åsikt för att förstå hur lågt i taket det är. Kvinnorna brukar ju av egoistiska skäl använda denna metafor. Men pröva den i andra sammanhang om märk effekten.

 4. Sorgligt. Sorgligt. Ett fosterland i förfall. (Förbjud Morgan Johansson. En primitiv räkne och floskelnisse med rekord i luddighet.) Hur skall vi få stopp på det som pågår? Minns barndomen på 50-talet och uppväxten på 60-talet. En ljus tid att tänka tillbaka till. Senare generationer har bestulits detta på grund av inkompetenta och ansvarsfattiga politiker där konsekvensanalys är tämligen okänt. Strategisk intelligens finns inte på kartan. Förfallet påhejas av allehanda skräpmurvlar och tyckare. Skattefinansierad tvångsmedia som mörkar. Vad kommer härnäst? Yttrandefriheten stryps av den rödgröna snaran. Det största mörkret är den förmedeltida, bakhållsmässiga våldsideologin islam, som ovan nämnda figurer kryper för. Till dags dato har närmare 300 miljoner fått sätta livet till sedan profetens frånfälle för 1500 år sedan. Och det fortsätter som om lite har hänt. Det är normalt att lära av historien. Sverige är inte normalt. För att överleva som nation måste sammanhållning, sanning och förnuft visa vägen. Trojanerna förpassas bort från makten.

  1. Ja, men hur få bort dessa trojaner? När socialdemokratin med vänstern håller offentlig sektor med folket i sitt indoktrineringsgrepp med regimmedia som övervakar att bara PK alster publiceras. Strukturell rasism, feminism och hysterin kring klimatet och covid-19 står mig upp i halsen.

Kommentarer är stängda.