”Vem skall hjälpa Sverige? Om inte vi själva!”

En liten ljusning i detta röda mörker är att M+KD+L+SD nu har gjort gemensam sak om migrationspolitiken, om detta kommer att hjälpa Sverige återstår att se. Löfven, Lööf och Stenevi protesterar högljutt, men rasistkortet har tappat skrämseleffekten.

”Vill Du att vi skall ta hit hela världen” var frågan från Nyamko Subuni till Annie Lööf och visade mittenpartiernas sammanbrott i gårdagens partiledardebatt i Agenda. Där Annie Lööf ser invandrare oavsett deras vandel som Guds små lamm, förlåt Allahs, oskyldiga till allt, så talar en förblindad mångfalds-globalist som vill bli statsminister.

https://www.svd.se/politisk-l-sd-tripp-pa-basta-sandningstid

Detta inlägg handlar om hur karriären går som smort, med rätt hudfärg och med självklarheter blir invandrare hyllade som hjältar av PK- etablissemanget, som fått svenskar att förneka och förakta sin egen kultur. Men muslimska ränder går aldrig ur det har många politiker visat. Det är som vanligt med fredspredikan utåt och förakt med hat inne i moskén mot västerländsk livsstil och kultur.

Att känna trygghet i sin egen kultur och stolthet över våra traditioner är förutsättning för att intressera och öppna sig för andras, men denna basala grundkunskap har PK folket sopat bort. Kultureliten med vänstermaffian har stora kvastar, men hopp finns att missnöjt och hunsat folk kan använda dem mot dessa globala fosterlandsförrädare.

——————————————————————————————————-

VEM SKA HJÄLPA SVERIGE? Frågar sig Birgitta Sparf på Facebook.
(Kategori: Om inte vi själva)

”Jag hade ett mycket givande samtal med en god vän i telefon häromdagen. Vi kom in på vad invandrare sägs bidra med som vi själva gjorde så mycket bättre långt innan de flyttade hit.

Några exempel:

En rektor på en skola inför ordning och reda. Uppför sig inte ungjävlarna så blir det konsekvenser, både för barn och föräldrar. Som genom ett trollslag förbättras skolans resultat några procent. Barnen trivs och börjar till och med lära sig ett och annat.

Detta är vad varje rektor i Sverige gjorde redan för 50 år sedan. Nu ses det som något helt fantastiskt. Ja, närmast ofattbart och nyskapande.

Rektor Hamid Zafar från Afghanistan hyllas som en hjälte, får utredningsuppdrag på skolverket och en ny tjänst som  barn- och utbildningschef i Mullsjö. Han får sommarprata i P1 och blir vald till Årets Svensk. Får till och med vara med i På Spåret.

Bildresultat för Rektor Hamid Zafar

Tills allt kraschar och det visar sig att han på kvällar och nätter skrivit djupt antisemitiska, rasistiska, sexistiska och kvinnofientliga inlägg på nätet. Ridå och tablå.

Ett annat exempel är polisen som blev föreläsare och författare. Invandrad från Afghanistan med sin familj. Ingen kan som han förklara den svenska kulturen. Ingen vet så mycket om Sverige som han, som kom hit som 11-åring 1997.

Mustafa Panshiri är muslim. Inte bara det, han är dessutom smart. Han förstår att svenska kommunanställda behöver honom som välbetald föreläsare för att förklara den svenska kulturen även för dem. Och här tror jag faktiskt att han har gjort ett gott arbete med de kommunanställda som lärt sig att förneka sin egen kultur.

Bildresultat för Mustafa Panshiri polis

Men han är som sagt muslim. Och ränderna går aldrig ur. Han går i taket vid debatter om hijab och blev helt hysterisk när ett eventuellt förbud för omskärelse av sex dagar gamla gossebarn var på tapeten för några år sedan.

Då förklarade han, med darr på rösten, att svenska skolbarn skulle bli angivare av sina omskurna klasskamrater. Omskärelserna skulle fortsätta, men förlagda till mörka källare med smutsiga knivar.

Varför denna tvivelaktiga hantering av spädbarn skulle bedrivas i mörka källare och nödvändigtvis med smutsiga och inte rena knivar framgick aldrig klart.

Den siste hjälten i denna berättelse är en invandrare från Iran. Navid Modiri. Som helt oemotsagd får påstå att han har uppfunnit ”Samtalet” och därför startar en podd på det temat.

Bildresultat för Navid Modiri.

Prominenta svenska intellektuella och debattörer står i kö för att få delta i hans offentliga sessioner. Där han själv sitter som Samtalets Överstepräst vid sitt skrivbord och modererar de av honom nyligen uppfunna samtalen, så att de inte går fel.

Hemskt ledsen. Men vi hade samtal redan på 1280-talet i Sverige. Ta Alsnö Stadga som ett exempel, instiftad av Magnus Ladulås. Dessa nya, och för landet fortfarande viktiga lagar, efterlevdes just genom samtal. Överförda genom generationer av svenskar till ett allmänt rättsmedvetande. Fram till nutid.

Varför behöver vi en massivt inflöde av invandrare för att tala om för oss vad vi redan vet?
Som ska lära oss vad vi redan kan?
Och ska förklara för oss vad vi ska göra med Sverige, som fram till för 40 år sedan var ett av världens mest homogena, tryggaste, rikaste och bästa länder att leva i?”

(Illustrationer på dessa hjältar från blogginnehaverskan)

7 tankar kring ””Vem skall hjälpa Sverige? Om inte vi själva!”

 1. Vem skall hjälpa Sverige? Det är i varje fall inte ”allah” eller ”kapitalet”.

  1. Nej, definitivt inte Allahs efterföljare med sitt Svennehat och kapitalet som lämnat Sverige för låglöneländer, men om EU får bestämma så blir alla länders löner lika låga med undantag för de i toppen, inklusive politiker.

 2. Direkt efter gårdagens partiledardebatt kommer detta besked från Luleå – S-syltryggarna
  i kommunen ger klartecken för en ”riktig moske´” – äntligen.

  https://samnytt.se/lulea-far-varldens-nordligaste-moske-fint-komplement-i-omradet/

  Detta borde inte vara möjligt att genomföra – ingen entreprenör öht borde i den bästa av världar befatta sig med detta projekt – endast förbli en en papperstiger.

  Var man ens i närheten i gårdagens TV-debatt att beröra islamiseringen av vårt land?
  Nej och åter nej som vanligt – under radarn ,icke existerande fråga – möjligtvis
  ”importerade kulturer”.

  1. Invandringen lyste med sin frånvaro, debatten igenom. Ingen ville se elefanten i rummet. Åkesson försökte nämna hederskultur, men det begreppet försvann i Lööfs adrenalinutbrott. Han skulle med pondus ha rabblat upp alla undersökningar av invandrares domar i våldtäktsmål, deras överrepresentation, men han vill väl inte störa samarbetet med M + KD + (L) som ligger i sin linda.
   Luleåpolitikers ja till moské är bara en muslimsk invit till det röda röstbåset.

 3. Det känns i luften tycker jag att valet 2022 blir en viktig värdemätare på hur denna diskussion vid sidan om allfartsvägarna har satt sig i svenne banan. Jag är inte alltför optimistisk idag fick jag av en personal i ett välfärdsföretag frågan.- när är egentligen nästa val? (ridå)

 4. Annie Lööf är opålitlig och grundfalsk. Har sidsteppat sig själv utan någon begriplig insikt. Centern är på ett sluttande plan. Märta Stenevi är hysterisk och osammanhängande. Kommunisten Dagostar yrade delvis i tungomål och blandade bort korten. Löfven valsar sina osanningar som en floskelmaskin. Är politiskt på dekis. Av godo är en gemensam migrationspolitik för M SD KD och L. Jimmie Åkesson höll sig till fakta och sanning vilket några inte tålde höra. Ulf Kristersson och Ebba Bush vill ena borgerligheten. Liberalerna har i stort sett halverat sitt väljarstöd sedan valet. (5.49%) Kommer förmodligen att åka ur Riksdagen.

  1. Tack för en klok recension, som jag hoppas många tar del av.
   Tänk om Annie Lööf kunde vara lika hatisk mot sina pedofiler som mot Åkesson med väljare. SD är drygt dubbelt så stora som centern, men hennes slutsats är bara svenskarnas främlingsfientlighet.

Kommentarer är stängda.