Jens Ganman försöker också väcka det sovande folket

En rolig dag! skrev Jens Ganman på Facebook i förrgår, den 29 april.

”Aktuellt ansträngde sig hårt ikväll för att poängtera att Sveriges usla Pisaresultat inte bara kan skyllas på för hög invandring. Och att det minsann kan finnas många andra länder som det också går jättedåligt för.

Kanske inte så oväntat.

Man brukar göra så i socialistiska länder, när nåt går åt helvete – man flyttar fokus utomlands.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Der_schwarze_Kanal

Pisaaffären följer hur som helst samma mönster som regeringens andra klumpiga försök att hävda att det är kartan som gäller och inte verkligheten:

1. Hävda att grisar kan flyga.

2. Bli nesligen avslöjad med att ljuga.

3. Anklaga alla som påpekar lögnerna för att vara rasister.

4. Repetera.

https://www.svt.se/nyheter/tusentals-valutbildade-flyr-till-sverige

https://www.dn.se/nyheter/sverige/tjanar-over-en-halv-miljard-pa-invandringen/

Kanske vi ändå kan enas om att skolresultaten knappast GYNNAS av att det numera finns många svenska elever som inte talar svenska över huvudtaget eller har mycket svaga kunskaper i det svenska språket?

Och att mångkulturexperimentet (jo, det är ett experiment) inte gynnas av att hela tiden behöva stöttas upp med inpiskade lögner.”

—————————————————————————–

En skola i Göteborg vill inte rätta eleverna när de räknat fel, intresset kan avstanna och risken att bli kränkt kan öka. Tänk på denna korrekta pedagogik vid nästa rödljus, skit i det bara och kör på!

https://www.gp.se/nyheter/skolan-struntade-i-att-r%C3%A4tta-dotterns-felr%C3%A4kningar-1.38939464

Identitetspolitiken har sedan länge fått fäste på universitet/högskolor med förebild från USA. Den förrädiska postmoderna politiken ligger som en blöt filt över Moder Svea.

Att skriva en bok ”Det naturliga: En kritik av queerteorin, transhumanismen och det digitala livet” om att kön har sitt ursprung i generna görs inte ostraffat.

”Min tolkning så här i efterhand är att jag stötte på patrull eftersom jag kritiskt skärskådade teorier om så kallad patriarkal och heteronormativ makt och förtryck, teorier som gjorts oberörbara på universitet och kulturinstitutioner i Sverige. ………/Om du dessutom kan tänkas komma fram till något som går emot idén om strukturellt våld som orsaken till historiska orättvisor så är det riktigt illa. Då kan du bli misstänkt för att vara misogyn, transfob eller funkofob. Eller till och med rasist.…./Det värsta är att en kultur av rädsla och självcensur håller på att etableras i högskolevärlden som gör forskning om politiskt känsliga frågor ensidig och anpasslig…..” skriver Fredrik Svenaeus, professor i filosofi på Södertörns högskola https://www.svd.se/jag-hade-passerat-en-grans-min-bok-var-inte-anstandig

6 tankar kring ”Jens Ganman försöker också väcka det sovande folket

 1. Runt år 2000 var det i Örebro c:a 16 % som inte blev behöriga till att söka gymnasieutbildning. Lägger man till de 9 % som inte klarade av gymnasiestudierna är det inte då 25 % som egentligen inte var behöriga till gymnasiestudier.
  De 9 % som ”man släppte” in till gymnasiet gjorde att UPPMÄRKSAMHETEN kring hur illa ställt det är med skolresultaten kunde gömmas undan, år 2000!
  Inget har gjorts åt denna trend sedan dess. Man för över icke behöriga till nyskapade gymnasieutbildningar anpassade för att ta igen årskurs 9!
  Ett bra sätt att ”trolla” med verkligheten som man alltid varit mästare på.
  Vilken påverkan har detta ”smusslande” på PISA (pissa) studien?

 2. En släkting till mig hade en gymnastiklärare med adligt efternamn. Det här utspelade sig i början på 60-talet. Några pojkar busade under lektionen. Han uppmanade dem att ge sig till känna för att stå för sina ogärningar. Men icke. Då fällde han följande ord:
  ERA FEGA LÖSS!!! När man läser nuförtiden om allehanda ynkryggar så brukar jag tänka på detta uttryck.

  1. ”Fega löss” är en passande beskrivning av Löfven med sin regering och stödpartier.

 3. På min skoltid på 1950-talet hade vi gymnastiklektioner sommartid med att springa 60 meter utomhus.
  Om vi haft det idag, hade då alla blivit kränkta som inte sprang på kortaste tiden?

  1. Regeringens paroll för jämlikhet är att alla skall prestera lika dåligt, annars betecknas det som strukturell rasism. Beklagar återigen att ingen sanning får berättas om skillnader i IQ i olika världsdelar. Nyligen fick en SD politiker lämna sina uppdrag som hade fräckheten att berätta om vissa migranters låga IQ och största möjliga tystnad råder om kusingiftens risker med kognitiva och motoriska funktionsbortfall. Fråga mig, jag vet av yrkeserfarenhet.

Kommentarer är stängda.