Hycklarnas afton med Löfven, Lööf och Stenevi

Först ut storhycklerskan Annie Lööf, partiledare för centern, dvs. det nya pedofilpartiet! Hon tillsammans med Löfven och Stenevi är ansvariga för majoriteten av kvinnomord, balkongmord och hedersförtryck vars förövare INTE är vita medelålders män, utan bruna, unga män med kvinnoföraktet inympat i modersmjölken.

Är denna falska och otäcka karriärkärring helt dum i huvudet med sin fråga? Glöm inte att hon med sitt hyckleriparti avslog straffskärpning för kvinnovåld i fjol.

På sociala medier stormar det, här kommer några citat.

Patric Källman skriver på Facebook:
Det är svårt att tolka centerledarens uttalande på annat sätt än att hon ignorerar mäns våld mot kvinnor, och inte kommer att reagera om det ökar.
I övrigt ser jag helst att ledande politiker inte agerar ”i ren affekt”, utan tar reda på vad de bakomliggande orsakerna till ett problem är, och formulerar adekvata åtgärder baserat på denna analys. Utan att ha själv ha en tydlig bild av orsakerna, så anar jag att de är av en art som får centerledaren att förneka dem, prata om något annat, eller utbrista ”hur uttrycker du dig!
Annie Lööf personifierar uttrycket ”att inte vara en del av lösningen, utan av problemet”.

Sen kommer nästa samhällsfara Märta Stenevi.

Steget Efter har noterat vad Märta Stenevi säger

Mohamed Omar; Nej Märta Stenevi, svenska pojkar uppforstars inte till att slå kvinnor!

Christian Palme skriver på Facebook:

Miljöpartiet i dess nuvarande skepnad är en brutal skamlighet och det finns ingenting jag önskar hetare än att de för all framtid ska förpassas ut ur riksdagen vid nästa års val.
Detta vidriga försök av ”språkröret” Stenevi att anklaga alla män och pojkar för ett obetydligt fåtals våld är så enastående motbjudande att hela folket borde resa sig till ett fördömande. Särskilt bör alla föräldrar till alla jämlika, omtänksamma och fredliga svenska män och pojkar som hon anklagar på detta ömkliga vis resa sig och förkasta detta motbjudande politiska parti.
Av de fem aktuella fall av våld mot kvinnor som har förekommit i nyhetsrubrikerna de senaste dagarna har fyra begåtts av invandrade män från reaktionära klankulturer. Det är där problemet ligger. Vi har tanklöst importerat tiotusentals människor från primitiva kulturer där våld mot kvinnor är vardag. Miljöpartiet är medverkande till detta och vill aktivt att det ska fortsätta.
Och därför måste Miljöpartiet förpassas till historiens skuggsida.

Expressen: ”Stenevi din trovärdighet halar” i mitt tycke är den obefintlig och landsförrädisk.

https://www.expressen.se/ledare/er-trovardighet-haltar-stenevi-snecker-och-co/

Jeander får avsluta detta inlägg, så inte mitt blodtryck når nya höjder.

9 tankar kring ”Hycklarnas afton med Löfven, Lööf och Stenevi

 1. Haha man vänder bort blicken från dårhuset Sverige i fem minuter och vips när man tittar tillbaka så spelar alla radilalfeministiska charader.

  Det handlar om baaaaaarn. Lät det för en tid sedan. Det handlar om määääään låter det nu.

  Alla vet vad det handlar om.

  1. Ja, det vet vi. Majoriteten är ekonomiska migranter, där bidragsparadiset lockar till farlig resa och kriminella ligor och terrorister lockas hit av gangsterparadiset.

 2. Det värsta vore om hycklerskan Annie Lööf är ”avsedd” till att bli vår kommande statsminister. Normalt sett skulle även hon ha förpassats till ”elefantkyrkogården”, utan återvändo. När så inte sker då finns det HÖGA framtida ambitioner kring ”Lööfruskan”.

  1. Jag utgår utifrån att Lööf planerar en karriär typ en hög post i FN i detta perspektiv är det enda som gör hennes åsikter och utspel begripliga enligt min uppfattning. Sedan skall vi komma ihåg att svenskens intresse för politik är ganska begränsat. Det finns ju så oerhört mycket annat som lockar och drar. Glöm inte let us dance och dylika distraktioner.

  2. Hon var tilltänkt av globalistmaffian men något gick snett. Hon var väl för korkad med sitt tillgjorda dockflin och robotiska rapparkalja.

 3. Ett av de större problemen är media vars förmåga till verklighetsbeskrivningar är under all kritik. Utelämningar är vanliga. Folket vilseleds. Alltför många inom media är murkna murvlar och skall inte benämnas journalister, skribenter m.m. Politiker som ”har ramlat av mjölktåget” gör det hela än värre. Många låtsasmyndigheter ej att förglömma. Den riktiga informationen finns på alternativa media. Kanske är en liten ljusning på gång. Vi får se.

  1. Därför pågår ständiga försök till att strypa alternativen, nu skall vänstermarinerade experter avgöra vad som är desinformation och Fake News.

  2. Fast alternativ media har börjat lägga en del av sina artiklar bakom betalväggar vilket minskar intresset åtminstone för mig

 4. Från min syster:
  ”Hycklarnas afton, jag kan bara helt hålla med…..hur ska dessa barn klara sina liv med trauman av en mördad mamma av sin pappa…även i Älta finns en liten baby. Denna regering måste bort som inte kan se verkligheten som den är.”

Kommentarer är stängda.