IS kvinnor arbetar som dagbarnvårdare och i Järva/Rinkeby pågår rekrytering till ett Kalifat!

När jag precis har hämtat mig från Löfvens vrede över SD i förrgår med Anders Holmbergs tafatta frågor, så läser jag detta.

Men först undrar jag om denna maktgalne man är riktigt klok med sin ”demokrati på ett sluttande plan”, samtidigt som han öser bidrag över IS mördare som halshugger barn och låter deras återvändande fruar få ge ”pedagogisk omsorg” till försvarslösa små.

Bildresultat för muslimsk kvinna me dbarn
Förvandlingen går snabbt, från medlem i terrorsekt till dagbarnvårdare i Löfvens humanitära stormakt. Alla medel är tillåtna för att få röster och behålla makten.

”Just nu arbetar några IS-återvändare i Göteborg som dagbarnvårdare. Det säger terrorforskaren Magnus Ranstorp, som efterlyser en bättre uppföljning av utbetalade bidrag och förbättrad lagstiftning när det gäller lämplighetsprövning.

I augusti förra året skrev ”Världen idag” om att över 500 personer med kopplingar till radikal islamism hade gjort miljonaffärer med stat och kommuner, enligt en granskning av nyhetsbyrån Siren.

Nu kommer uppgifter om att IS-återvändare i Göteborg bedriver dagbarnvård, så kallad pedagogisk omsorg eller i folkmun ”dagmamma”. Det är terrorforskaren Magnus Ranstorp som tillsammans med sina kollegor vid Försvarshögskolan har fått informationen från myndigheter……//….

I november förra året mötte Magnus Ranstorp, genom sin forskning, en socialsekreterare i Göteborgsförorten Angered, som sade: ”Barn och ungdomar blir inkapslade. De blir inte marinerade i den demokratiska samhällsordningen. Samtidigt flyttar islamisterna fram sina positioner med hjälp av skattemedel.”

……..Ranstorp har bland annat uppmärksammat att föreningar som är våldsbejakande och inte respekterar demokratins idéer får bidrag. Och fusket är omfattande….

– Vi har ett konfettisystem som sprinklar ut bidrag. När vi börjar vända på stenar hittar vi brott, bedrägerier och extremism. Om du är duktig på att skriva ansökningar är chansen stor att pengakranen kommer att öppnas, säger Ranstorp.

Källa: https://www.varldenidag.se/nyheter/reste-till-is-kalifat-jobbar-nu-som-dagmammor/repubv!0@As79CkDAuVyQGSGBdlWw/?fbclid=IwAR1UfKGQ7iFdcR-Ttt_LmP8OaObd9SLCBMUWhhSvksj9Zq

https://samnytt.se/larm-is-terrorister-halshugger-barn/

————————————————————————————

Penningkranen öppnas för terrorister och migranter oavsett deras vandel, men skruvas åt för medborgarna, som tvingas försörja dem. Invandrare utgör Löfvens karriärmedel åt hans rödgröna vänner, bara de röstar på hans kavalleri, med Lööf, Bylund och Dadgostar.
Efter väl förrättat värv så väntar belöningar med karriär-låtsas-tjänster från den globala statskuppens utövare, medan medelklassen halkar allt längre ner på den socio/ekonomiska trappan och upptäcker, när det är försent att de fastnat i en falsk värdegrund och röstat fel.

Inte nog med IS-kvinnor som dagbarnvårdare, nu pågår rekrytering av unga till ett Kalifat, berättar Magnus Ranstorp, men Löfven är bara intresserad av att få nazist, fascist och brunstämpeln att fästa på SD och dess väljare. Knivdådet i Vetlanda, mord, skjutningar, sprängningar, terrorister och landets sönderfall rör honom inte i ryggen, bara han får regera. Pandemilagen kom som en välsignelse , som han inte lär släppa i första taget.

Källa; https://www.mitti.se/nyheter/radikal-rorelse-forsoker-varva-unga/repuci!jDVgQzcnU1NcivPJrLwODw/

—————————————————————————


I morgon, den 20:e mars arrangeras “World Wide Rally For Freedom” med manifestationer i över 40 länder för frihet och emot coronarepressionen med pandemilagar. Även i Sverige är manifestationer planerade i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

I länkarna finns platser och tider angivna.

https://newsvoice.se/2021/03/ny-stor-frihetsmanifestation-over-hela-varlden-den-20e-mars/

https://samnytt.se/ny-massdemonstration-i-stockholm-pa-lordag-vi-hoppas-pa-tio-tusen/

6 tankar kring ”IS kvinnor arbetar som dagbarnvårdare och i Järva/Rinkeby pågår rekrytering till ett Kalifat!

 1. SOCIALDEMOKRATEN Erik Brandt (1884-1955) föreslog Adolf Hitler till Nobels fredspris 1939. Stefan Löfven kan inte sitt partis historia. Människor som tror att de flesta problem beror på andra, är oftast problemet själv. Verkligheten kan inte komma ikapp denna luddiga figur, eftersom han lever vid sidan av verkligheten utan att förstå det. En statsminister?????? Att detta kan fortgå är obegripligt.

  1. Att Löfven varken ser, hör eller talar om landets utförsbacke klargörs i en ledare i Dagens Industri:
   ”Löfven missbrukar statsministerrollen
   Demokratin är i fara vid ett maktskifte, enligt statsminister Stefan Löfven. Han kom med detta budskap i SVT-intervjun ”30 minuter” och syftar på en M-ledd regering som samarbetar med SD.”
   https://www.di.se/ledare/lofven-missbrukar-statsministerrollen/
   I dag är demokratin i fara och med fortsatt regeringsinnehav är den helt borta i morgon med Löfven vid rodret

 2. I enbart Örebro får Islamistskolorna för 2021: 71 482 000 kronor i kommunalt bidrag på bekostnad av skattebetalarna!
  Varför då?
  Detta måste stoppas och utredas om sådana här ”bidrag” tillåts eller inte, enligt kommunallagen, Skollagen etc. Någon borde väcka talan om tjänstefel har begåtts eller inte. De beslutsansvariga skall namnges samt partitillhörighet.
  Bidraget är ett hån mot lokalbefolkningen som får stå för notan i form av sämre välfärd. Man kan minst sagt säga: Styret i Örebro har gått ”över styr”. Hur många Miljoner får alla dessa Islamistskolor totalt i Sverige, egentligen?
  Det är väl precis inte någon större svenskutbildning som man bedriver. Bedrivs dessa utbildningar i syfte till att de kommer vara samhället till nytta?

  file:///C:/Users/TT/AppData/Local/Temp/%C3%96rebropartiets_budget_2021_1.pdf.pdf
  file:///C:/Users/TT/AppData/Local/Temp/%C3%96rebropartiets_budget_2021_1.pdf.pdf

  1. Förmodar att det inte hjälper om Örebropartiets ledare Markus Allard med Peter Springare protesterar.
   Så fort det handlar om bidrag till invandrare med olika vandel, så finns aldrig några uppgifter, för alla andra områden finns siffror ner till minsta decimalkomma.
   Samma ovilja som från BRÅ finns hos myndigheter att redovisa etnicitet, för alla är ju svenskar.
   På tal om utbildning tycks det nu vara legio att gymnasiestudier kan bedrivas som analfabet, med tanke på knivterroristen i Vetlanda, vars dåd inte har med invandringen att göra enligt vår statsminister.
   Kravlösheten har nu slagit i botten, medan bidragen närmar sig toppen.
   Löfven med sina gökar har nu fullt sjå att snickra ihop en ny amnestigrund för dessa ankar afghaner, som lockats hit av öppna hjärtans politikens pull faktorer tillsammans med islamister och terrorister som har mord i blick. Men att säga som det är om islam, då får de skenheliga PK-politikerna mord i blicken och skriker om fascism.

Kommentarer är stängda.