Bottnar corona-och klimathysteri främst i politikers ångest för sjukdom och död?

Det är en fråga som jag alltmer vill besvara med ett ja!

Tidigare har välbeställda i sina skyddade områden med larm och securitas utanför dörren mer gynnats av migrationen än drabbats av dess konsekvenser. Men nu kan Rolex klockan även rycka på Östermalm och sonens märkesjacka i Täby få en annan innehavare i ”utanförskap”.

Klimathysterin växte sig allt starkare, hjärntvättade unga får köras till BUP för ångest över jordens nära undergång och föräldrar insåg att fler larm och fler väktare föga hjälper för luften finns överallt, när både köld-och värmerekord förklarades med att koldioxiden inte gjorde halt.

Här blev det krock i tankekontoret, när ungarna ville fortsätta att flyga, byta I-Phone och köpa senaste mode med märkeskläder och samtidigt demonstrera med Greta. Ångest började sippra in i föräldrars korrekta bubbla, även om de innerst inne tycker att sluta flyga, köra bil och äta kött främst gäller för ”the deplorable.”

Samma gäller för Covid-19 för detta lömska virus kan även drabba de med korrekta leverne, smala, lyckade och slimmade, även om viruset stannat längre i Rinkeby än Danderyd.

Att inte kunna köpa sig förbi corona sjukdom och död väcker åter upp ångest och öppnar hjärtan för nästa idioti med totalt nedstängda samhällen, som får viruset att ilskna till och svara med mutering i flera led.

Samma scenario upprepades som vid massinvandringen 2015, där ingen analys av dess konsekvenser gjordes för samhällets medborgare.

Nu dör fler av globala nedstängningar med ogenomtänkta lock down åtgärder än med coronans 2,5 miljoner döda, som inte verkar inte bekymra politiker. Här ryker den globala solidariteten och ingen miljöpartist upprepar ”men de är ju baaarn” som vid åldersljugande afghaner, när det till exempel handlar om fattiga länders barn, som svälter, blir sjuka, gifts bort och dör, när skolor stänger och samhället lamslås.

”Fler dog av malaria än covid-19 när samhällen stängde ner….I delar av Afrika skördar stängda samhällen liv. I Uganda är halva befolkningen under 15 år och bara 1 % anses som riskgrupp vid Covid-19”. Eftersom myggnät inte längre kan levereras (DN den 8 mars).

Bildresultat för barn i fattiga länder

Forskare i Vetenskapens värld den 1 mars belyste bland annat detta fenomen med medelålders politiker som stänger ner sina samhällen för att skydda sig själva. Ugandas president Yoweri Museveni stängde ner hela landet efter 4 dödsfall i Covid-19! Svält, sjukdom, död och skolflickor som giftes bort var ledarna likgiltigt. Dessutom varnade forskarna för att inskränkningar av våra fri-och rättigheter kan utnyttjas av makthavare och bli bestående.

Kanske detta också är en förklaring till Löfvens nyvakna fallenhet för lock down, att klämma åt uppstudsigt folk och sätta våra rättigheter på undantag?

”Nedstängningar har liten smittskyddseffekt och stora ekonomiska och sociala kostnader. Pandemilagen står inte på stabil vetenskaplig grund utan är ett oroväckande tecken på vad som rimligen bör diagnostiseras som pandemipopulism, skriver Fredrik NG Andersson och Lars Jonung vid Ekonomihögskolan i Lund”.
https://www.di.se/debatt/nedstangningar-star-inte-pa-vetenskaplig-grund/

”Sveket mot barnen är en skam för USA” skrev krönikören Ulrika G Gerth från USA i ÖstGöta Correspondenten den 6 mars. Hon konstaterar att ”När amerikanska lärarfacket får bestämma spelar barnens liv ingen roll”
Lärare med sina fackföreningar kräver total lock down av rädsla för att själva bli smittade, hur ungarna drabbas försvann ur värdegrunden. Hårdast lock down sker i demokratiskt styrda stater, eftersom facken där ”…….öser nämligen donationer över demokratiska partier som i sin tur tackar för stödet genom att gå på fackets linje i skolfrågan…”
Lärarfackets ordförande i Berkerley Kalifornien släpper glatt av sin dotter vid den öppna privata skolan, samtidigt som han ser till att kommunala skolor igenbommande -i trygghetens och jämlikhetens namn….

Rädslan för att bli sjuk och kanske dö kan vara större hos gynnade som aldrig behövt välja mellan toapapper och margarin veckan för lön och som åkt på en räckmacka genom livet.

Tyvärr är det stor variation i polisers följsamhet till pandemirestriktioner. När vänsterns aktivister i BLM löpte amok i det offentliga rummet, då förblev polisen passiv, bortsett från den knäböjande kvinnliga polisen som visade slöddret sin aktning.

Vetlandaoffrens knivskador glömdes snabbt bort av några ynkliga blessyrer som poliser fick under jakten på Tusenmannamarschens demonstranter.

Allt är som det brukar oavsett om det sker i USA eller här hemma. Den korrekta och låtsasdemokratiska eliten gynnar alltid sig själva och deras media hjälper tjänstvilligt till att skapa rädsla hos lätt manipulerat folk för ond bråd corona död och ångest inför jordens undergång av livets gas koldioxiden.

Rädsla är ett effektivt smörjmedel för den Globala Statskuppen!

Den 20 mars planerar Filip Sjöström en ny demonstration, medan SR kallar in Expo- entusiaster som fördömande experter. Att låta bocken blir trädgårdsmästare är opartiskhet och objektivitet i Löfvens värld.

Bildresultat för tusenmannamarschen

https://samnytt.se/msb-i-attack-mot-coronakritiker-kreml-bakom-tusenmannamarschen/

Domedagssurfande https://www.svd.se/pandemin-eldar-pa-domedagssurfandet

En liknande artikel har tidigare publicerats på Newsvoice.

https://newsvoice.se/2021/03/corona-klimathysteri-politiskt-korrekta-eliten/

5 tankar kring ”Bottnar corona-och klimathysteri främst i politikers ångest för sjukdom och död?

  1. Idag ( 17/mars ) kl 21.45 på TV2 intervjuas Stefan Löfven av Anders Holmberg. Kommer att bli intressant hur det utspelar sig. Vi såg det inte komma, käbbel, oacceptabelt och det senaste av verklighetsförvrängningarna om terrordådet i Vetlanda: Det har ingenting med invandringen att göra.
    Man tar sig för pannan! Denna undfallande figur är statsminister! Vad finns det för något som egentligen går åt rätt håll? Brukar ta del av Petterssons blogg, där finns massor av fakta som man inte finner i övrig mer eller mindre statsfinansierad media.

  2. Från min syster:
    Hittade denna notis i SvD.
    Spännande att stadsministern som varken vill ställa upp på debatter eller utfrågningar vill styra landet i fyra år till!
    Spännande tycker jag inte att det är, mer för djävligt eller otroligt som han beter sig som stadsminister.
    Han borde vara i Vetlanda och ta del av folket där, har han någonsin haft en moralisk kompass?

  3. Allt är iscensatt för att ”skydda” politikerna från att bemöta frågor t.ex. rörande ”utgår all makt från det svenska folket eller inte”? Fokusförflyttning är precis vad ni sysslar med för att undgå folkets vrede. Det kanske håller för stunden, men sedan då Politiker. Ni må vara immuna i er egenkonstruerade lagars mening, men NI är inte immuna mot det HELA svenska folkets vrede. Eller tror NI verkligen att NI är det?

    1. Detta ”politikerskydd” är något som riskerar bli bestående med denna ”pandemilagspopulism.”

Kommentarer är stängda.