Åter belagt att majoriteten av våldtäktsmän är invandrare!

Det är inte bara könsstympning som är utmärkande för dysfunktionella kulturer, våldtäkter betraktas där som en patriarkalisk rättighet av tradition, oavsett vad som står i lagen.

Nu räds forskare i Lund för repressalier efter en rapport om hemvist hos våldtäktsmän. De har studerat domar i våldtäktsmål under 2000-2015 och konstaterat att 60 % av förövarna har invandrarbakgrund.

Svenska våldtäktsmän hade ofta ett brottsligt förflutet, men majoriteten av de med annan hemvist hade det ej. Min slutsats är att det ingår i den patriarkaliska och kvinnoförtryckande kulturen, men det vågar forskarna inte säga utan kommer i vanlig ordning dragande med socio/ekonomiska faktorer.
Professor Kristina Sundqvist är ansvarig för studien, ”Swedish rape offenders – a latent class analysis” som publicerats i den vetenskapliga tidskriften Forensic Sciences Research.

Vem vet, nu kanske de får löpa gatlopp för att ha förstört Sverigebilden?

https://samnytt.se/ny-rapport-invandrare-begar-flest-valdtakter-nu-rads-forskarna-bakom-rapporten-repressalier/

12 tankar kring ”Åter belagt att majoriteten av våldtäktsmän är invandrare!

 1. 8.820 våldtäkter och våldtäktsförsök rapporterades år 2019 till polisen. Sedan 2010 har antalet ökat med 44 procent, enligt Brottsförebyggande rådet, Brå.
  Det värsta är att de inte utvisas utan får stanna kvar i Sverige!
  Blir inte konsekvenserna då att man fortsätter med att begå våldtäkter och våldtäktsförsök SAMT att det tillkommer NYA migranter som ökar på antalet våldtäkter och våldtäktsförsök?
  Vi måste göra oss av med alla dagens politiker som sitter i Riksdagen. De har inget annat gjort än att spä på detta ELÄNDE, år efter år. De flesta ”svenskar” verkar vara helt hjärndöda tills att deras egen omgivning drabbas. Enbart vad migrationen åstadkommit är skäl nog att införa OMEDELBART ASYLSTOPP.
  Eller ska denna misär få fortgå i samma ökande takt de kommande åren också, POLITIKER?
  Kvinnor, agera TILLSAMMANS annars klassas alla era fall som ”individuella”, vilket är politikers favorituttryck att gömma sig bakom. Det vill säga: Jag/vi kan inte uttala oss i ”enskilda fall”. Kvinnor vakna, ni är en större maktfaktor än vad ni själva tror.

  https://samtiden.nu/2021/02/bakom-majoritet-av-allt-fler-valdtakter-invandrade-man/

 2. Och den överröstande förklaringmodellen alltjämt socioekonomiska faktorer, med så kallat utanförskap, diskriminerande strukturer, frustration och vithetsprivilegier? Och lösningen alltid densamma, med högre skatt, omfördelning, kvotering och helt enkelt mer resurser som tar i försvar dåligt beteende, ger skurkarna offerstatus och förfördelar egenansvar och samhällsnyttigt beteende?

  1. Ja, just det.

   Socioekonomiska faktorer…

   Den universala förklaringen på alla samhällsproblem (förlåt utmaningar) där förövare som begår bestialiska handlingar och förstör andra människors liv framställs som offer.

   Ja, det är synnerligen bisarrt och fascinerande, men det måste vara den bistra verkligheten som envisas med att knacka på dörren och inte stämmer överens med de politiska dogmerna, till den milda grad att det blir kognitiv dissonans och syntax error i deras huvuden.

   Jag tror det blir kris och panik. De griper efter halmstrån och skarvar med silvertejp och socioekonomiska faktorer som universal svar, stoppar sedan snabbt fingrarna i öronen och skrika lalala.

   Jag hamnade i verbalt bråk med en kvinna för en tid sedan, då jag ifrågasatte detta i hennes samhällssyn.

   Jag menade prompt att människor måste stå till svars för, kunna värderas utifrån, samt dömas för deras egna handlingar.

   Jag sade därefter något i stil med att socioekonomiska faktorer är en väldigt tunn ursäkt för att springa runt på byn och våldta och mörda människor till höger och vänster, efter behag. Jag sade till henne att antingen är du en våldtäktsman och mördare, eller så är du det inte. Det är faktiskt så enkelt.

   Det föll inte i god gjord hos damen i fråga, som därmed ansåg mig vara en övervintrad dödsknarkarnazist. Hon kunde helt enkelt inte acceptera att det finns onda människor där ute. Förövare var alla offer, i hennes huvud.

   Det roliga var att det stannade inte där. Felet för förövarnas dåd, var helt plötsligt mitt, enligt hennes sätt att se på saken.

   Jag som aldrig krökt ett hårstrå på en kvinnas huvud, hade plötsligt ansvaret för allt våld mot kvinnor.

   Det är mitt fel!

   Beklagar men kan inte se något annat än att detta är en ren försvarsmekamism som slår slint i skallen på satmarorna.

   De bryr sig bevisligen inte om medmänniskor i någon egentlig mening. I sådana fall hade de kunnat, vad vet jag, gud förbjude, sympatisera med offren, som ofta är kvinnor i deras egen ålder. Istället för att sympatisera med förövare.

   Den dagen de själva faller offer blir det såklart ett annat ljud i skällan och det är antagligen det enda som kan få dem att vakna upp ur sin Törnrosa sömn. Men då är det ju redan för sent. De kan vara döda vid det laget, för allt vi vet. Tills dess tror de på sina sagor, lögner med små sandkorn av halvsanningar.

   Det går nog inte att reparera skadorna av deras hjärntvätt, som slagit rot djupt i deras identitet, samtidigt som det bevisligen är en slags egoism, där deras missriktade medkänsla blott utgör en fasad och alibi.

   Det är nästan som att ideologin har fyllt ett tomrum i deras själ och de slåss med näbbar och klor för att inte förlora det. De var uppenbarligen lätta att värva från första början och med tanke på att deras tankegods är minst sagt inkonsekvent har de förmodligen värvats på känslomässig basis.

   För att förhindra att det sker måste det tomrummet fyllas med något bättre, mer moraliskt, än dagens bisarra propaganda.

   Det är i alla fall en teori.

   TL:DR;

   De är godhetsmissbrukare och det finns ingen behandlingsklinik för sånt.

   1. Tack för Din berättelse från det verkliga livet! Tyvärr skäms jag alltmer över vänsterkvinnors bisarra godhetsdemens mot brunögda förövare. Offrens lidande har ingen plats i deras hjärnkontor, där frodas bara närhetsterapi och rasismanklagelser mot sanningssägare.

 3. Samtidigt på SVT: Zlatan är rasist.

  Ja minst 60 procent begås av en (säg i skrivande stund) lägre befolkningsandel. Dessutom begås nästan alla gruppvåldtäkter och överfallsvåldtäkter av personer med invandrarbakgrund.

  Det blir inte bättre av att unga kvinnor i dag korvstoppas med woke-propaganda som får deras hjärnor att ruttna inifrån. Deras sinnen våldtas av media varje dag.

  1. Upprepar signaturen EH:s kommentar; ”60% 2000-2015. .? Hur ser det då ut 2015-2020? Efter invasionen! Och den fortsätter! Någon som vågar presentera de siffrorna?…”
   Troligen ligger de mellan 80-90 %, som en privat utredare av våldtäktsdomar kom fram till för ett par år sedan.
   Det är väl dessa brott som utgör den mångkulturella berikningen…

 4. POLITIKER: När kommer NI redovisa ALLA rapporter om Hedersmord, klanstrukturer, könsstympning, gängvåldtäkter, förnedringsrån, “balkongflickor”, månggifte, barnäktenskap, tvingande klädsel, knivrån, mordfrekvensen etc.? När till och med de svenska fängelserna är ”ÖVERBELAGDA”, har det inte gått för långt då?

 5. 60% 2000-2015. .? Hur ser det då ut 2015-2020? Efter invasionen! Och den fortsätter! Någon som vågar presentera de siffrorna?
  Vad är det med svenskarna som, i stort sett, stillatigande accepterar alla förändringar? Att regeringen sitter rädda i knät på någon/något är en, om än illavarslande, sak men hur kan befolkningen tyst bara acceptera.? Och dessutom förskräckas over en som vågar påpeka att vissa kulturer inte passar in i Sverige.

  1. Din fråga om svenskarnas maktacceptans brottas nog många med. Feghet tror jag är nummer ett, som bottnar i grupptryck och rädsla för att förlora jobbet och avstannad karriär. Socialdemokraternas långa maktinnehav ligger som en blöt filt över statliga verk/myndigheter, bidragshungriga organisationer och även inom akademin. Jag tror migrationen är ett effektivt medel för att förstöra nationalstaten med mångfald och värdegrundsdoktrinerna som lockbete, väl insmort i medmänsklighet och humanism, där tyvärr kvinnor är lättast att dupera. Politikerna är karriärister och då lockar den globala finanseliten betydligt mer än fosterlandets väl och ve.

 6. NY RAPPORT: Invandrare begår flest våldtäkter – nu räds forskarna bakom rapporten repressalier!
  Det Peter Springare skrev om i sitt berömda inlägg på Facebook i februari 2017 var hur överrepresenterade brottsmisstänkta med utländska namn var och att han blev trött på att se samma namn dyka upp igen och igen.
  Men detta var den polisiära verkligheten. Peter hade sett hur situationen i samhället och alltså också för polisen, gradvis hade förändras. Inte bara brottens art och råhet hade förändrats utan också polismyndighetens sätt att hantera kriminaliteten tog en annan bana.
  För en polis som varit med i flera decennier kändes det märkligt att från sina chefer få direktiven att lämna ”walk over” i situationer med kriminella. Men detta var och är verkligheten för poliser på fältet. Konsekvensen blev att man ”köpte ut” den grova brottsutredaren Peter Springare.
  Sanningen skall väl belönas och inte offentligt bestraffas som man gjorde med Peter Springare!

  https://swebbtv.se/videos/watch/a052ff8f-f8b5-4e09-b68c-decf29df67b8
  https://swebbtv.se/videos/watch/a052ff8f-f8b5-4e09-b68c-decf29df67b8

Kommentarer är stängda.