Muterat Covid-19 virus kan göra vaccinet verkningslöst

Lovar att efter detta inlägg åter rikta blicken mot andra samhälls-förstörande företeelser.

Coronapandemin utnyttjas av det globala etablissemanget för ökad kontroll över medborgarna. Fakta behövs för att fler skall våga klippa av storebrors trådar, som förvandlat majoriteten av befolkningen till marionettdockor.

”Fram till nyligen beskrevs mutationer som något som skulle ge oss ett snällare virus. Men nu verkar experter och myndigheter ha vänt om helt. Varför underskattades hotet från mutationerna?

Så kan muterade virus hota kampen mot covid-19. Vaccinen får immunförsvaret att känna igen spikproteinet och tillverka antikroppar mot det så att det inte kan fästa i våra celler.
Sars-cov-2 kan bara föröka sig efter att ha tagit sig in i våra celler.
Viruset använder sig av cellerna för att skapa nya viruspartiklar, vilket kan leda till mutationer.
Spikproteinet fäster mot cell-väggen där viruset tar sig in.

RNA är genetisk information som instruerar cellen att tillverka kopior av viruset. (Finns inuti virusets kropp.)
Antikroppar stoppar virus från att ta sig in i celler. Ju bättre anpassad den är mot spik-proteinet, desto bättre skydd.
Om spikproteinets egenskaper ändras för mycket blir vaccinet inte lika effektivt.”

KÄLLOR: BBC, ECDC, NYTIMES. GRAFIK: LIV WIDELL

Bilden är från artikelkällan. Ett virus med ”spikar” vars uppgift är att fästa på värdens celler. Om spike-proteinet ändrar sina egenskaper, då får vaccinets antikroppar svårare att fästa och blockera ”spiken” Källa: https://www.svd.se/mutationerna-tar-over–lurade-experterna

Hitintills har tre mutationer upptäckts, den Brittiska, den Sydafrikanska och den Brasilianska.

Frågan är nu om Big Pharmas vacciner kan bli utan verkan?

Någon garanti finns inte. Vaccinerade kan efter vaccinering bära på smitta utan att visa några symptom och därigenom smitta andra. Vaccinet innebär endast att Du inte blir lika sjuk om du smittas, men hur länge skyddet finns kvar i kroppen vet vi inte, då långtidsuppföljning saknas.

Därför har lock down åtgärder begränsad effekt, vilket nu visar sig med virusets andra och tredje våg, men den kunskapen vill politiker inte ta in.

Miljarder av våra nuvarande skatter och nationernas gigantiska lån flödar nu in till Big Pharma, som nog ökar hastigheten till att framställa ”mutationsanpassade” vacciner, fast de ännu säger att vaccinet även skall skydda mot muterande stammar.
Kanske det blir spruta 3-4-5 efter den andra dosen?

Trump får nu rätt att hydroxiklorokin (HCQ) biter på svårt sjuka i Covid-19. En forskningsrapport som nu publicerats i den respekterade ”American Journal of Medicine” ger honom rätt. Motståndet, förtalet och hånet mot Trump från Big Pharma`s allierade läkare och forskare beror på att HCQ/ malariamedel/plaquenil är billigt eftersom patentet utgått och är ett väl beprövat medel sedan 70 år.

https://www.nyatider.nu/ny-rapport-hydroxiklorokin-effektivt-mot-covid-19-2/

En riktig win-win situation råder för symbiosen mellan banker, läkemedelsbolagen och den globala eliten!

Politikers lock down åtgärder lär också få ökad hastighet, som förvandlar medborgarna till marionett dockor utan egen vilja. Dödligheten av detta virus är ännu mycket låg, är värt att komma ihåg.

Men rädda medborgare är följsamma och är det bästa som politiker vet. Vi måste klippa av storebrors trådar och lita på vår egen kunskap och erfarenhet.

Bildresultat för marionett docka

3 tankar kring ”Muterat Covid-19 virus kan göra vaccinet verkningslöst

  1. Jag upphör aldrig att förvåna mig över hur auktoritetstroende även långtidsutbildade personer kan vara. När upphörde lärarkåren att lära ut kritiskt tänkande?

Kommentarer är stängda.