Miljöexpert protesterar både mot 5G och ny vaccinteknik

Min gamla väninna som alltid är på alerten skickade mig länken om miljöexperten Solveig Silverin, blivande författare, debattör och bloggare sedan länge. Hennes merit lista är lång och hennes engagemang spänner över många områden, där miljön är i fokus.

Det Tysta Miljögiftet – Den Trådlösa Tekniken

Så här presenterar hon sig själv:

”………Eftersom jag är engagerad i vår tids stora miljöfrågor bland annat artificiell mikrovågsstrålning som sprids i hela vår livsmiljö, väger min miljöutbildning tungt i sammanhanget. Av det skälet lyfter jag fram min miljöutbildning, som visar vilken kompetens jag har, inom miljöfrågor. Sedan må tekniker, journalister och riskförnekare säga vad de vill. Jag skriver nu min bok till eftervärlden, innan jag dör av mikrovågsstrålningen från all trådlös teknik, ”Det Tysta Miljögiftet”.

En av mina meriter: Jag avslöjade professor Anders Ahlboms koppling till mobilindustrin. Anders Ahlbom ingick bland annat  i Strålsäkerhetsmyndighetens vetenskapliga råd, som bevakade forskningen kring riskerna med mobilstrålningen. Samtidigt sitter Ahlbom som ledamot i sin brors företag, som lobbar i EU för telekomindustrin.

En lobbyist från mobilindustrin bevakar alltså hälsoriskerna med mobilstrålningen i Strålsäkerhetsmyndighetens vetenskapliga råd!

En skandal, men det har genom åren visat sig vara genomgående, att industrilobbyister styr och påverkar över allt i maktens korridorer både i Sverige och inom EU……”

———————————————————————————————

Här skriver hon om den nya och mycket osäkra mRNA tekniken, som nu med fart injiceras världen över.

Vaccinet innehåller nanopartiklar, som hos många vaccinerade utlöst farliga allergiska reaktioner samt andra svåra biverkningar och tom död. Covid-19 vaccinet från Biontech, Pifzer och Moderna triggar kroppens egna celler för att skapa ett osäkert skydd mot Covid-19.

Det handlar om genetisk modifiering av kroppens egna celler, till skillnad från den gamla tekniken, där ett försvagat levande eller avdödat patogen (smittämne) förs in i kroppen, som då bildade antikroppar. Vaccinet från Astras Zeneca och Sputnik 5 bygger på gamla tekniken, men här råder ingen valfrihet om vilket vaccin Du får.

Denna gång tror jag att fattiga länder som ännu inte fått något mRNA vaccin kan bli framtidens vinnare.

I länken nedan beskrivs den så kallade proteinsyntesen med mRNA tekniken

”……….Det är en skam att exponera friska individer för ett så riskabelt vaccin som mRNA-vaccinen, med så mycket svårnedbrytbara hjälpämnen som inte kroppen kan göra sig av med, när man enkelt kan ta virusets spikprotein som det är. Det är bara ett hänsynslöst experiment att riskera friska individers hälsa.
Säg ifrån: Vi människor vägrar, att vara industrins försökskaniner i deras lekstuga”.

Källa: https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2021/02/05/mrna-vaccinen-och-proteinsyntesen/

Förklaring till spikeprotein från Miljö och Hälsa;

Det är de ”spikar/taggar” som sticker ut från utsidan av ett koronavirus och hjälper dem att infektera kroppens celler.

https://www.sciencenewsforstudents.org/article/explainer-what-is-a-spike-protein

En konstnärs skildring av en viruspartikel täckt med spikproteiner (här färgade orange-röd). 
Dessa spikar binder till celler och hjälper viruset att släppa sitt genetiska material för att infektera dem. LIBRE DE DROIT / ISTOCK / GETTY IMAGES PLUS

(Bilden från länken ovan)

Tänk att här är det annars så högljudda Miljöpartiet knäpptyst!

Ps. Ni har förmodligen redan tagit del av att Mark Zuckerberg fortsätter att leka världens härskare. Nu förbjuder han allt negativt om vacciner. Vad blir nästa steg? Ds.

https://www.friatider.se/facebook-forbjuder-alla-uppgifter-om-att-vaccin-kan-vara-farliga