Viktig SD-protest mot Techjättarnas censur

”Techjättarnas politiska agenda leder till att åsikter som på lösa grunder anses vara olämpliga tas bort med en knapptryckning. Detta demokratiska dilemma måste hanteras. SD vill nu sammankalla en parlamentarisk kommitté med uppdraget att säkerställa en fri åsiktsbildning på internet utifrån svenska förutsättningar, skriver Jimmie Åkesson (SD) med flera på DN debatt den 1 februari 2120.” https://www.dn.se/debatt/techjattarna-kan-inte-tillatas-styra-svensk-politisk-debatt/

Åkesson med övriga författare ger konkreta förslag hur detta missbruk kan stoppas, medan Löfven med ministrar åter avslöjar sin totala inkompetens för sina ämbeten, genom att hojta nazister, Hitler, grisar mot protesterande medborgare.

Om du värnar fosterlandet, demokrati med yttrandefrihet, ja då är du nationalist som rimmar på nazist. Ja, då är det klart som korvspad att vi är rikets fiender anser Morgan Johansson med hans doa flicka Annika Strandhäll i hasorna och Peter Hultkvist på sin grisfarm.

Löfven har har nog inte noterat att Angela Merkel är mycket bekymrad över censuren från plattformarnas ägare. Tänk om det vore en Trump som ägde Facebook, Google, Twitter, Amazon, då skulle den politiska eliten direkt gå till stormangrepp på dessa yttrandefrihetens erdoderare.

Löfven avslöjar åter sin ringa markkontakt, att inte kunna handla på nätet kan vara förlåtet, men att stå och jamsa med dessa globala nät oligarker är upprörande. Han har totalt glömt arbetarnas historiska kamp för bättre levnadsvillkor.

Citat från artikeln. ”……….Stefan Löfven sa i partiledardebatten nyligen att ”Man måste få säga vad man vill – ja, men inte i alla kanaler. Om man går ut på gatan och säger vad man vill är det en sak, men det kan inte vara en mänsklig rättighet att få häva ur sig vad som helst i de sociala medierna.”
Strikt tolkat menar alltså Stefan Löfven att man ska ha större frihet på en gata än på ett åsiktstorg på nätet, varför?
Vill man få genomslag i dag är det mer avgörande att ha en bred närvaro på internet, snarare än en kraftig megafon och en hög pall att stå på……facebook är vår tids åsiktstorg…”

Min misstanke är att intresset för en utredning om Techjättarnas makt över yttrandefriheten kommer att vara ringa. I bästa fall härtill är jag nödd och tvungen om förslaget får stöd av övriga partier.

Löfven med allierade tänker nog på valet nästa år och den vänsterliberala censuren passar som handen i handsken. Det värsta är att det finns farhågor för att Annie Lööf (som ännu inte ätit upp sin sko) kan dribbla sig fram till statsministerposten.
https://www.gp.se/ledare/annie-lööf-siktar-på-att-leda-nästa-regering-1.40665939

Bildresultat för nätcensur
Digital Services Act – Femte juli.

Vad som EU kommissionen kommer att besluta om finns många ?????

2 tankar kring ”Viktig SD-protest mot Techjättarnas censur

 1. Vem/vilka är de ”utomstående” som kontrollerar det svenska politiska ”patrasket”?
  En sådan urbota korkad politik som förs där syftet är att haverera det egna landet Sverige kan bara sluta med att det svenska folket måsta ”TA LAGEN I SINA EGNA HÄNDER”.
  Folket kräver en utredning om VILKA det är som begår HÖGFÖRRÄDERI, mot sitt eget folk.
  Immigrationen flyter på som vanligt och de svenska offren blir bara fler månad efter månad. Någon militär har vi inte längre som kan ta över och utropa Extra Val.
  När politikerna inte vill skydda sitt eget folk, ska de då inte fängslats för samhällsomstörtande verksamhet? Sedan ALLIANSEN stal valet 2006 och det var de som påbörjade massinvandringen som pågår än idag utan ett slut i siktet!
  Riksdagens Politiker har därmed förklarat KRIG mot den svenska befolkningen, istället för att värna om folkets bästa. Tydligen är det Immigranter som mördar, begår våldtäkter, knivskärningar m.m. som man ”TAR UNDER SITT BESKYDD”!
  Inte det svenska folket inte!
  Politiker, inser ni inte att NI kommer bli den framtida måltavlan hos varenda svensk?
  Det svenska samhället närmar sig gränsen för vad vi tål och vem eller vilka är de ansvariga som kommer att få ansvara för sitt förräderi i en folkdomstol.
  Polisen har ni överbelastat till den grad att de kommer sannolikt inte bry sig ett skit om vad ”de ansvariga” kommer att utsättas för. Skulle man samla ”ihop alla offer” och deras anhöriga, då skulle VI få en eller flera Arméer med siktet inställt på RIKSDAGEN.
  Vi har snart inget att förlora, utan ALLT ATT VINNA. Frågan är om det ska ske innan det är försent, eller efter att Sverige blivit ”utraderat”.

  1. Nu börjar föraktade konspirationsteorier att förverkligas. Ingen medborgare borde undgå att se vad som händer med ökad censur från vänsterliberala ägare av internets plattformar. Demokratin är bara en kuliss för ”Den globala statskuppen” som pågår i det tysta med FN och EU i täten och med den politiska eliten som lojala tjänare.

Kommentarer är stängda.