Flockimmunitet ökar, liksom skrämsel och Lock Down, något är mycket fel

Under den andra veckan i januari 2021 hade 40% av de testade i Sverige antikroppar mot covid, skriver Sebastian Rusworth.

Konstigt nog har vanliga medier hittills visat relativt lite intresse för att publicera detta häpnadsväckande faktum. Jag har fått det mesta av min statistik från SVT, den svenska offentliga sändaren. De hade tillhandahållit data om andelen med antikroppar i Stockholm upp till en månad eller två tillbaka, när den informationen diskret försvann från deras webbplats. Jag undrar varför.….//Ingen diskuterar den uppenbara förklaringen – att så många människor nu har haft covid, och har utvecklat immunitet, att viruset har svårt att hitta nya värdar. Med andra ord fungerade Sveriges konstigt kontroversiella strategi för ”flockimmunitet”.

Han hänvisar också till en studie från region Stockholm, att endast 17 % av de som registrerats döda av Covid-19 inom äldrevården ”Säbo” dog av coronan, övriga dog av andra orsaker.

https://www.sll.se/verksamhet/halsa-och-vard/nyheter-halsa-och-vard/2021/01/genomlysning-om-dodsfall-vid-sabo/

Men i statsmedia är det tyst. Skrämsel säljer bättre än fakta och följsamma som de är, så vill de inte störa den uppblossande handlingskraften hos annars slöa politiker, som i sin tur inte vill störa den globala elitens röveri från folket. Bill Gates med Big Pharma och Big Tech utgör nu motorn i den stora återställningen The Great Reseat, för att krossa nationalstaten för gott. https://www.friatider.se/varldens-rikaste-har-tjanat-biljoner-pa-pandemin

Migrationen, klimatet, Covid-19 med vaccin samt 5G är medel för att kuva folket till lydnad, allt kamouflerat med ett mer hållbart och mer rättvist samhälle.

Jag kommer att tänka på pjäsen Hamlet av Shakespeare, där Hamlet, Horatio och Marcellus konstaterar att ondska drabbat Danmark, men de förstår den inte. “Jag tror att någonting är ruttet här i staten Danmark“, säger Marcellus till Horatio.

Ja, att någonting är ruttet i världen inser allt fler medborgare.

2 tankar kring ”Flockimmunitet ökar, liksom skrämsel och Lock Down, något är mycket fel

  1. I 8% av fallen är det nån annan orsak än covid-19, säger rapporten. I 75% av fallen är covid-19 bidragande orsak, till dödsfallen. Att generalisera med ”endast”17%, som var enbart covid-19 relaterat,är enligt mig inte en rättvisande bild. Alla 75% med även andra bakomliggande sjukdomar, dog nog mest troligt för att covid-19 tillstötte. Vilket gjorde att immunförsvaret inte mäktade med. De hade kunnat leva åratal till, människor behöver inte ha dödligt allvarliga sjukdomar, t.ex räcker det med diabetes,för att det kan tippa över, när en allvarlig sjukdom som covid-19 tillstöter.

Kommentarer är stängda.