Svenskt stöd till Sydeuropa och Euron

Tänk vad Covid-19 pandemin underlättat för korrupta politiker, som nu framstår som ansvarstagande. Om någon tror att det var coronan som tvingade fram EU: enorma lån- och bidragspaket på 750 miljarder euro, så tänk om!
Här berättar Jan Ivarson att det var fru Merkel, som ville rädda Deutsche Bank, som hade lånat ut gigantiska summor till främst Italien och Grekland. Nu får vi och kommande generationer slita häcken av oss, medan bidragstagarna i syd kan fortsätta med sin siesta, tidig pensionsålder och fifflandet med skatten.

Bildresultat för deutsche bank merkel

Löfvens pandemilag är nu verklighet, med syfte att runda riksdagen. Nu gäller det att se upp så inte vänsterns solidaritet skördar nya framgångar.

——————————————————————————————————–

”Regeringen Löfven vill skuldsätta svenskar i generationer med gigantiska bidrag och borgensåtagande till sydeuropeiska länder som Spanien, Italien och Grekland. Dessa länder har lägre skattetryck och pensionsålder än svenskar!

Miljarder kommer göda banker, korruption och maffia. Det rimliga är att Sydeuropa anpassar sig till vårt skattetryck. Denna Löfvenska skuldsättning kommer att svida hos svenskar på ett sätt nu levande inte varit med om. 

Under stor tystnad, liksom då politiker bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt, har statsministern lovat EU att bidra med gigantiska bidrag och skuldförbindelser som sträcker sig långt fram i nästa generation.

Löftet underlättas politiskt av att lånen skall börja betalas av under framtida valperioder. Då har våra svenskfientliga politiker dragit sig tillbaka till välbetalda reträttplatser eller fått månadspension som arbetstagares årspension.

Den gigantiska skuldsättningen med överföringar från svenskar till EU-länder borde diskuteras i riksdagen och i pressen, men svensk press och TV är statssubventionerade och håller tand för tungan. Främst de som läser fria media känner till vad som väntar.

Orsak till att det blivit så här beror på att bl.a. tyska banker lånat ut miljarder euro till sydeuropa. Merkel har insett att tyska banker kan gå omkull om inte främst Italiens ekonomi räddas och även andra låntagares.

Projektet har lanserats som behov av att stötta Europa på grund av coronaepidemin.
Die dumme Schweden ställer upp, trots att vi inte har euro, men däremot stor arbetslöshet och växande lågutbildad befolkning. När den vuxit än mer, skall lånen betalas!
Samtidigt planerar regering att underlätta för ökad asylinvandring.

Inget ont utan något gott, har det sagts. Kanske blir skuldsättning och misär det som begränsar intresset för Sverige som invandringsland.

Beslut om stödpaket skall tas av riksdagen någon gång under nästa år. Teoretiskt finns det möjlighet att stoppa eländet med massiva protester. Det är tragiskt att än en gång se att landets politiker ger bort vår välfärd. Man kan undra om de är dumma eller korrumperade med löfte om bra jobb i Deutsche Bundesbank.

Du kan se mer på Youtube ”Magnus Stenholm om de ekonomiska stödpaketen till EU”.

Nu skall vi hjälpa EU, som vid vårt inträde i unionen framställdes vara till nytta för oss. 
Sverige, som välståndsland spelas bort av våra politiker.

Jan Ivarson, politiskt obunden.”

Bildresultat för spelbord kasino
Här satsas det på EU, FN, Sida, migrationen, public service, statsmedia, serverhallar mm, men förlusten är stor. Men det märker inte storspelaren Löfven för han ökar bara tvångsbeskattningen av folket och satsar på nytt.

2 tankar kring ”Svenskt stöd till Sydeuropa och Euron

  1. Hellre Trumps MAGA (Make America Great Again) än Merkels MEME (Make Europe Middle East)…

Kommentarer är stängda.