Massmedia + överstatliga organisationer + den politiska eliten = Global oligarki!

Hej Vänner! mejlar en bloggföljare.
Tekn.dr. Lars Bern håller här ett anförande, som jag tror att vi alla finner intressant.
Eller rent av som delvis mycket viktigt.

https://swebbtv.se/videos/watch/08460943-800c-403d-9e8f-dec716f61dd2

https://newsvoice.se/2021/01/lars-bern-ron-paul-den-stora-aterstallningen/

Bildresultat för lars bern anthropocene

”I detta program förklarar Lars Bern att Pandemilagen inte behövs (som godkändes av riksdagen den 8/1, eget tillägg) men först börjar han med att gå igenom Jacob Nordangårds nya bok ”Den globala statskuppen”.

Boken redovisar hur de globalistiska krafterna urgröper den demokratiska processen och redovisar i detalj hur maktförskjutningen ser ut, på vägen mot global oligarki.
Där sätter stora företag och banker och multimiljardärer dagordningen för vår värld, och de sätter villkoren för våra liv.
Boken är full av källhänvisningar och visar vilken metod man använt för att få kontroll.

En viktig del av detta är kontrollen över massmedia.
Med den kan man styra opinionsbildningen i samhället.
Den andra delen har varit att skapa överstatliga organisationer vars syfte är att utöva makt och påverka den politiska processen.
Den utvecklingen har pågått länge, men den har eskalerat påtagligt den senaste tiden .

I USA ser vi hur medierna styrs av oligarkin vilket påverkade valet som lämnade efter sig en del frågetecken.
Samma processer ser vi i utvecklas i Europa.

De stora globala nätverksföretagen som kontrolleras av oligarkin, Amazon, Google bland andra, har ambitionen att utöva politisk makt, vilket vi ser mer och mer, och detta har eskalerat under 2020.

I Sverige minskar yttrandefriheten mer och mer. Till och med banker har börjat säga upp bankkonton för de som driver alternativa mediekanaler.
Idag döljs inte ens denna maktutövning, det behövs inte, de har våra politiker i sin hand.

Detta är ett västvärlds-fenomen framför allt. Ytterst få miljardärer från andra delar av världen figurerar i dessa sammanhang.

En annan del av maktutövningen som används är klimatfrågorna där man vill driva upp en rädsla hos människor för att utöva kontroll.
Vi har sett larmrapporter som talat om stora och dramatiska väntade förändringar som ska ske om tio år, i snart femtio år. Man adderar på tio år varje gång, men blir ändå inte ifrågasatt.

Ett annat område är hälsofrågorna. Man utnyttjar virusepidemier för att skapa rädsla och oro. Läkemedelsföretagen har lyckats få till en ansvarsfrihet för biverkningarna av vaccinerna dessutom.
Det har funnits värre virus i samhället än Corona, Asiaten till exempel var långt värre och tog död på dubbelt så många människor jämfört med Corona.
Även i den vanliga säsongsinfluensan avlider många, människor med svagt immunförsvar utsätts för risker med alla säsongsinfluensor.

Vi matas med Corona-statistik dagligen så fort vi lyssnar på nyheterna. Siffrorna är inte intressanta, den enda siffra som kan påvisa ett allvarligt problem är den totala dödligheten. Går den upp under en längre period har vi ett stort problem. Men så är inte fallet nu.
PCR-testerna är inte tillförlitliga och kan inte ge oss en bild av hur många som är smittade. Men de används frekvent och bidrar till att skapa helt felaktiga siffror.

Det finns inga skäl att stänga ner samhällen som man gör idag.
Men skrämselpropagandan har skapat en acceptans för detta, trots konsekvenserna.

Man pratar ständigt om överbelagda sjukhus. Det är heller inget som är unikt för Corona, utan det sker varje år och blir givetvis ett allt större problem för varje år eftersom befolkningen ökar och sjukhusplatserna har blivit färre.

Jag känner en olust inför det kommande året, avslutar Lars.
Sjukvården och äldrevården är i stora behov av resurser, och politikerna bör se över sina prioriteringar.

Kommer detta att göras?

—————

Stöd Swebbtv:
Swish 123 535 86 92
Bankgiro 147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86
Hemsida:https://swebbtv.se Där finns vår webbutik och där kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.
Mail: info@swebbtv.se

——————————————————————————————

En omfattande recension av Jacob Nordangårds bok ”Den globala statskuppen” finns i årets första nummer av Nya Tider. https://www.nyatider.nu/den-globala-statskuppen/

Om Nordangårds bakgrund inkl. forskningsarbeten om klimat, fossila bränslen mm finns att läsa på
https://www.su.se/profiles/jacon-1.321499

Bildkälla: Nya Tider

”……– Nu försöker de ta död på alla småföretagare, för de vill bara ha två klasser: En underklass och en klass som bestämmer över oss. Och är vi inte snälla så fryser bankerna våra konton så får vi svälta också, säger Margit Olofsdotter Järlebrandt…….Då kom polisen fort…https://www.friatider.se/video-polisens-attack-mot-pensionerade-sjuksystern-margit-76-det-ar-tyranni

3 tankar kring ”Massmedia + överstatliga organisationer + den politiska eliten = Global oligarki!

  1. Öystein Rönne blogg är en ny stjärna, som har mycket tänkvärt att förmedla. Senaste intervju handlar om intrånget i Capitolium.

    Det verkar som om våra PK-medier vill vi ska tro att Trump rekommenderade intrång i kongressen. Han manade till demo utanför. Det är inte samma sak som att mana till lagbrott.

    Lag & ordning är ju republikanernas signum.
    Alltså hade våldsverkarna inget med Trump att göra. De var antagligen proffs på upplopp, och hänger på alla tillfällen där de får fajtas med polisen. Men för SVT och övriga PK-medier duger bilden gott att användas i propagandan.

Kommentarer är stängda.