Olle Ljungbeck protesterar mot pandemilagen

Protesten har skickats till;

justitieombudsmannen <justitieombudsmannen@jo.se>,
”justitiedepartementet.registrator” <justitiedepartementet.registrator@regeringskansliet.se>,
skolinspektionen <skolinspektionen@skolinspektionen.se>,
”utbildningsdepartementet.registrator” <utbildningsdepartementet.registrator@regeringskansliet.se>,
”jimmie.akesson” <jimmie.akesson@riksdagen.se>,
”ulf.kristersson” <ulf.kristersson@riksdagen.se>,
Nyamko Sabuni <nyamko@sabuni.se>,
nyheter <nyheter@kristianstadsbladet.se>,
Stefan Löfvén <anne.ekberg@regeringskansliet.se>,
”statsradsberedningen.registrator” <statsradsberedningen.registrator@regeringskansliet.se>,
”jonas.sjostedt” <jonas.sjostedt@riksdagen.se>,

Pandemilagen!
Ännu ett förnuftsvidrigt beslut av Stefan Löfven med understöd av alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna.

Regeringen Löfven hopar usla och vansinniga beslut över svenska folket. Det senaste är Pandomilagen. Som vanligt, när det gäller Stefan Löfvens handlingsmönster har lagen inte hanterats på ett sätt som kan anses vara en självklarhet, när lagar stiftas. I stället är det ett snabbt ihopkommet ”beslutsunderlag” som allra minst gör skäl för beteckningen lag eftersom den är för ofullständig och allt för illa genomtänkt.

Som vanligt har såväl Riksrevisionen som Lagrådet haft allvarliga anmärkningar mot detta hoprafsade aktstycke. Liksom dessa båda kontrollmyndigheters tidigare kritik av regeringens totala brist på konsekvensanalys vid utformning av lagar är inte detta aktstycke något undantag.

Skall man vara sanningsenlig så är pandemilagen kanske något av det värsta hittills vad gäller lagars utformning. Det är inte endast skamligt utan det är också en fruktansvärd skymf och omöjliga krav man lägger på inte minst affärsinnehavarna i bl a livsmedels-butikerna.  Att bara begära att dessa skall kunna klara av de krav lagen ställer visar på inte endast brist på förnuft utan total känslokyla för de som tvingas ta ansvar enligt lagen.

Det borde vid det här laget stå klart för varenda svensk att med Stefan Löfven som fortsatt ledare för Sveriges regering sjunker landet djupare och djupare ner i problem som vi, om detta får fortsätta, aldrig kan ta oss ur.

Vi är redan med Löfven som statsminister på väg mot ett förfall som mer och mer i hög grad påminner om en stat inte bara utan vettig ledning utan också en stat som av regeringschefen medvetet leds mot avgrunden. I sina försök att rehabilitera sig för skyldigheten, att ha orsakat döden för tusen-tals äldreboende, genom att kräva av kommunerna att de skulle ta in icke språkkunniga och utbildade emigranter som vårdpersonal söker han nu friköpa sig från ansvar genom, att bl a låtsas bry sig om svenska folket. För att ge sken av att han bryr sig om medborgarna har han nästan i varenda mening med något om hur mycket han bryr sig om dig och mig.

Men tro honom inte.

Han är en kallhamrad psykopat för vilket allt annat än makt inte räknas. Floskler som, ”VI är människor. ”Vi behöver gemenskap”. ”Vi behöver varandra” betyder inget. Sanningen är i stället att  Stefan Löfven inte det minsta bryr sig om dig och mig eller om våra gamla föräldrar dör pga av hans psykopatiska personlighet som inte går att tvivla på.

Att sedan alla partier utom Sverigedemokraterna ställer upp på detta visar ju mer och mer att det enda klarseende partiet är just Sverigedemokraterna.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Bildresultat för sverigedemokraterna SD

Om krishantering, där lojalitet prioriteras före kunskap.

https://kvartal.se/artiklar/brister-i-krithanteringen-avhjalps-bara-med-battre-kunskap/

Christian Uhr är docent i ledning vid Avdelningen för riskhantering och samhällssäkerhet på Lunds universitet. Han arbetar även 30% som sakkunnig på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), men skriver inte i egenskap av medarbetare på myndigheten.

Tyvärr verkar hans ”sakkunnighet” inte ha satt några större spår på MSB, vars tidigare chef främst prioriterade glada dagar på Kanarieöarna. Tydligen ingår inte dessa privata förlustelser i någon krishantering för rikets säkerhet.

2 tankar kring ”Olle Ljungbeck protesterar mot pandemilagen

  1. Ja, och fort ska det gå! Samma sak med afghanlagen. Ändå menade Löfven i dagens riksdagsdebatt att det måste få ta sin tid, så att nya regler blir ordentligt underbyggda.

    Som grädde på moset kan man idag läsa följande på Nya Dagbladets sajt:

    ”Enligt Läkemedelsverket har sammanlagt 96 skador som misstänks vara orsakade av coronavaccinet redan rapporterats in, varav omkring hälften bedöms som mycket allvarliga. Dessutom har ytterligare en svensk åldring dött kort efter att denne vaccinerat sig.

    Bland de misstänkta vaccinskador som Läkemedelsverket nu ska utreda nämns bland annat akut ansiktsförlamning, feber och frossa och kraftig huvudvärk – men också anafylaxi, en allvarlig allergisk reaktion som kan leda till döden.”

    1. En läkare (USA) i mycket god kondition, dog efter vaccinationen pga allergisk chock. Men vad spelar det för roll för Big Pharma, när vi själva som skattebetalare får stå för kostnaderna. Tänk så härligt att få prångla ut vad Du vill och skiter det sig, så tar du bara vinsten och skadestånden tar folket genom korrupta politiker. Moderna har nu höjt priset kraftigt, till 36 euro/dos!

Kommentarer är stängda.