Kaka söker maka…

   Säg mig med vem Du umgås och jag skall säga dig vem Du är.
Eller, lika-sinnade söker sig till sina likar
, skriver Olle Ljungbeck och fortsätter;
En känd fd  centerpolitisk riksdagsledamot numera EU-parlamentariker har tillfälligt, efter att det avslöjats att han levt ihop med en dömd grov sexualförbrytare, lämnat sitt uppdrag som EU-parlamentariker för Centern. Han är nu sjukskriven på obestämd tid.

Politikern förnekar att han haft kännedom om att sambon gjort sig skyldig till brott mot minderåriga flickor. Ett högst märkligt påstående. Hans förnekelse om kännedom om partnerns brott är emellertid föga trovärdigt.

Han var under perioden 2002-2007 ordförande i centerns ungdomsförbund. Under denna tid gick bla a Centerns och Liberalernas ungdomsförbund ut och deklarerade bl a följande.

Centerns ungdomsförbund ville bl a tillåta sexuellt umgänge med flickor under 15 år. Vidare ansåg de att tidelag (sexuellt umgänge med djur) och sexuellt umgänge med syskon (incest) skulle vara tillåtet. Men även att köpa och sälja sexuella tjänster skulle tillåtas etc.

Liberala ungdomsförbundet ville att såväl incest, tidelag, nekrofili etc skulle tillåtas. Detta är endast ett axplock ur dessa ungdomsförbunds tydligt moraliska  och medmänskliga degeneration.

Enligt uppgift har den ovan nämnde politikern vårdnaden om en 6-7-årig flicka. Detta trots att han varit sambo med en grov sexualförbrytare som dömdes till 8 års fängelse för övergrepp i minst 20 fall!

Mannen behövde dock endast avtjäna 6 år varefter han varit bosatt hos politikern som har vårdnaden om flickan!

Mot bakgrunden av de senaste årens kända fall av vanvård och våld mot minderåriga barn är det förvånande att en person som lever tillsammans med en grov sexualförbrytare får ha vårdnaden om en minderårig flicka.

Hur förhåller sig och hur har kommunens socialtjänst förhållit sig till detta? Inte minst med tanke på hur föräldrarnas förbrytelse mot flickan kallad ”Lilla Hjärtat” orsakade hennes död. I ett land utan rättsröta borde sådant vara omöjligt.

Att nu läsa om all den sympati som visas mot denne politiker och den självömkan han redovisar i media (som är en skam att de överhuvud taget tar in) får åtminstone mig att tro att den del av svenska folket, men även medierna som uttrycker sin medkänsla för denna person helt lämnat det omdöme som kännetecknar den sunda och psykiskt friska människan.

Till slut: Borde vi inte vad gäller individer som skall styra vårt land kräva av dessa att de skall besitta en personlighet som inte gör att de helt faller utanför vad som kan kallas normalt mänskligt beteende utan också ett föredöme som ledare.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

—————————————————————–

Javisst, söker kaka sin maka, både inom ledningen för RFSU och Pride återfinns likasinnade personer, som är dömda för övergrepp. Deras våta dröm är att pedofili, som de kallar för närhet och kärleksfullt beteende mot barn, skall accepteras i samhället.

Bildresultat för pride festival löfven
Stefan Löfven i Stockholms Pride festival 2016

Stureplanscentern där LUF (ungsdomsförbundet) riktigt var i gång för några år sedan, så Annie Lööf fick avbryta sin semester i Thailand, för att gjuta olja på vågorna. Men ingen olja biter på ungdomsförbundets horribla och avhumaniserande förslag, där tom. nekrofili och incest skulle avkriminaliseras. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/luf-tillat-incest-och-nekrofili

Hur Annie Lööf har mage att ifrågasätta SD:s mörka rötter, som i jämförelse med hennes partis historia drar det kortaste strået, övergår mitt förstånd. Bondeförbundets hyllningar till Hitler i sitt manifest 1933 borde varenda centerväljare få i näven samt dess ungdomsförbunds perversa förslag av i dag. Eftersom, de inte vill inse att deras partiledare är en global nationsförstörare av stora mått.

2 tankar kring ”Kaka söker maka…

  1. Om våra statsmedier vore demokratiska, skulle de påminna om den rasistiska historien bakom Centern, som då hette Bondeförbundet.

    De kunde påminna även om vem som var högste politiske handläggare av interneringslägren under krigs-åren, där man placerade personer som hade visat avsky mot nationalsocialismen, även kallad nazismen. Enligt en källa hette handläggaren Tage Erlander (S).

    Men demokratin omtolkas i medierna, och kanske den rent av avskaffas. Den blir möjligen i framtiden ersatt med vänsterns värdegrund.

    Lek med tanken att SD och AfS skulle få majoritet i ett riksdagsval. Så behändigt det då vore för vänstern att ”rädda landet” genom att tillämpa värdegrunden, och genom rättsväsendet få valet ogiltigförklarat.

    En tankelek som inte behöver besannas,
    Gud ske lov!

    1. Tack för en glömd källa med en insiktsfull kommentar. Jag undrar vad framtiden kommer att säga om dagens allenarådande värdegrund, som innebär ökat värde för ett fåtal och minskat för resten av medborgarna.

Kommentarer är stängda.