Domstolar i förfall!

Hej Harriet!
Kan Du lägga ut Magnus Stenlunds anförande om domstolsväsendet på Din blogg?

https://www.youtube.com/watch?v=kzkviqNPWv8&feature=youtu.be&utm_campaign=cmp_2313394&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email

​​Det är nog ett av de bästa tal han hållit.​
Vänligen​, mejlar en bloggföljare.

Information om Magnus Stenlund som driver bloggen ”Sunt Förnuft” https://suntfornuft.space/sunt-fornuft/

Bildresultat för magnus stenlund
Magnus Stenlund. Bildkälla: Word Press Com

Swebbtv Ledaren: Förnedringsvåld är hat. Men åklagarna vägrar åtala.

Domstolarna utgör demokratins tredje hörnpelare. Riksdagen är lagstiftaren, regeringen är verkställaren, HD och HFD, den dömande makten, som ska tillse att lagen tillämpas korrekt och enligt – den demokratiskt valda – lagstiftarens vilja.  

Men tänk om domstolarna inte bryr sig om vad lagstiftaren säger, utan mer om sina egna privata åsikter. Det är vad domstolsaktivism går ut på.

Och omvänt: Om riksdan blir aktivistisk och fattar beslut som inte är lagliga. Då ska domstolen upphäva sådan lag.  

Det handlar om målet mot Ali och Amin, de båda ungdomsbrottslingar som utförde den ytterst grova tortyren och skenavrättningen på Solna kyrkogård för ett par månader sedan.
Målet är nu uppe för avgörande. Få brott har – med rätta – upprört oss mer.   Även vänstermedia hycklar förstås med. Liksom åklagaren, Anders Tordai. Att varken han eller DN väljer att berätta det alla (utom en liten skara DN-läsare) vet, nämligen att gärningsmännen var från MENA och offren två svenska pojkar, det är skamligt.  

Tordai konstaterar i DN att han ”aldrig sett så grovt våld. De har även hotat att döda brottsoffren och deras familjer”. Sedan tillägger han: ”allt i syfte att försöka få tag i mer pengar.”  
Vi talar om förnedringsvåld som är så sadistiskt och tryfferat med utstuderade vidrigheter, som inte på något sätt är rationellt motiverat om det bara eller ens först och främst skulle ha handlat om snöd vinning. Småslantar som man redan hade i sin hand, när misshandeln inleddes.  Den här gärningen är bara den mest uppseendeväckande i en lång lista av brott som begås med öppet uttalat ressentiment, dvs hat mot folkgrupp. Drivet av unga invandrares mindervärdeskomplex. Gentemot svenskar.

——————-

Stöd Swebbtv: Swish 123 535 86 92
Bankgiro 147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86

Hemsida: https://www.swebbtv.se

Webbutik: https://butik.swebbtv.com/ Mail: info@swebbtv.se

Anmälan nyhetsbrev: https://www.swebbtv.se/nyhetsbrev

……………………………………………………………………………..

Det som skrämmer mig mest att även SD lockas av domstolsaktivism.

SD-ÅKLAGAREN: 1-0. Sverigedemokraternas nämndeman Roland Hagström (t.v.) avslår nu åklagaren Julia Rasmussens yrkande om att utvisa barnvåldtäktsmannen Abdul till tredje världen.

 Jag gick på det yrkesjuristen sade, det gjorde vi alla, förklarar Hagström för Fria Tider. Anledningen var att Abdul hade anpassat sig väl till Sverige….

Hagströms grupptrycks-feghet påminner mig om Hitlers verkställare ”Vi lydde bara order”

https://www.friatider.se/aklagarens-krav-utvisa-gymnasieafghan-som-valdtog-12-arig-flicka-men-sd-namndeman-sager-nej

4 tankar kring ”Domstolar i förfall!

  1. Kan det vara så att nämndemännen inte vågar ta risken att råka ut för sabotage i sitt privatliv?
    Det har ju hänt att exv sprängmedel kastats mot polisers och andra tjänstemäns hem.

    Därför kan man väl undra, huruvida SD i maktställning efter valet 2022 skulle bli modigare än nuvarande regim.

    1. När inte bara brottsoffer och vittnen skräms till tystnad, utan också rättsväsendet, då är det ett hån, när politiker hyllar det demokratiska samhället, förmodligen menar de nog bara i teorin. Priset för den humanitära stormaktens politik urholkar Moder Sveas kärnuppdrag, därför måste konsekvenserna döljas till varje pris, för att Löfven med vänner skall få sitta kvar, för vänster etablissemangets köttgrytor sinar aldrig.

  2. Motbjudande brottslighet Naturligtvis jag undrar hur tidigt i processen förövarnas namn blev kända och så att säga blev allmängods. som jag uppfattar de pressetiska reglerna är som ett filter mellan allmänhetens behov att få en heltäckande bild av förövare och händelse och de som har first hand knowledge En kunskap de i alla fall kan skryta med att de har. Tänker på Tage Erlander som lärt känna mänskligheten på djupet. Om man vill ha något hemligt berätta det i kammaren. Om det skall spridas dra det i utrikesnämnden. Poängen naturligtvis i kammaren sovs det ganska mycket och i utrikesnämnden kan man åtminstone briljera spela viktig framför släkt och vänner

Kommentarer är stängda.