Big Pharma har många Orwelska vakthundar

I detta inlägg presenteras följande vakthundar;

SVT, Kyrkan och en moderat riksdagsman.

Hej! skriver en bloggvän.

Linda Karlström, chefredaktör på Vaccin.me. Ekonomie magister. Mamma till fem barn, varav det äldsta har en dokumenterad vaccinskada. Bosatt i Kronoby som ligger i Österbotten, Finland. Hon driver bloggen Vaccin och biverkningar. www.vaccin.me 

Antagligen har antalet bloggläsare vuxit så pass, att det skrämmer läkemedelsjättarna.

Deras marknadsförare kan väl därför inte vara passiva, utan måste agera för att tysta Linda. Det gör man tydligen via ombud, i detta fall de personer som skildras i denna rysare:
https://vaccin.me/2020/11/20/svenska-kyrkan-emelie-simmons-svt-malin-olofsson-karaktarsmord/

Av artikeln framgår, att SVT har för avsikt att skandalisera Linda Karlström, troligen i hopp om att  därmed sätta stopp för en av de få kanaler, som förmedlar andra synpunkter på vaccinet än de i media vanliga, dvs de röster som oreserverat hyllar vaccintanken.” https://vaccin.me/redaktion/

Bra att fler alternativa medier avslöjar SVT:s maffiametoder.

https://newsvoice.se/2020/11/svts-maffiametoder/

——————————————————————————

Helena Edlund@heledlund· På Twitter.

Moderaterna har tappat det helt! Nu vill de vaccinera barn MOT förälderns vilja, och straffa föräldrar som inte vaccinerar sitt barn – även med oprövade vacciner… Dags för namnbyte igen – till Nya Kommunisterna?

”M-motion: Inför obligatorisk vaccination

Publicerad 21 november 2020 kl 12.56

INRIKES. Riksdagsledamoten Erik Ottoson (M) vill införa obligatorisk vaccination i Sverige och de föräldrar som motsätter sig detta ska straffas, skriver han i en riksdagsmotion från oktober i år.…..” https://www.friatider.se/m-motion-infor-obligatorisk-vaccination

Att tvivla på vaccin är lika oförlåtligt som att tvivla på mångkultur och allas lika värde.

Media/SVT, kyrkan och politiker utgör ett farligt nutida Triumvirat, som kan beskrivas som ”förening av tre män/personer (triumvirer), som delar högsta makten mellan sig”.

Att all offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare, står det i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati.
Men detta är endast en chimär, i praktiken utgår makten från ”Follow the money” med Big Pharma, Big Tech, Big Food etc som bestämmer, dvs. den globala finansmaffian. Vars främsta beskyddare är två enorma och inflytelserika vakthundar FN och EU, som försöker bita länder som går emot elitens direktiv.

Vaccinationstvång? Vaccinationspass? Straff för vaccinationsvägran?

Biverkningar, med sjukdom och tom död är inget som skall stå i vägen för Big Pharmas profitbegär. Därför måste Linda Karlstöm tystas, att respektera olika åsikter är tabu i den humanitära stormakten, där alla måste tycka vad storebror bestämt. Alla skall ha samma åsikter, de som bryter mot detta tabu, kastas ut från det lika värdet. Men denna handling kan också bli kontraproduktiv. Fler medborgare kan upptäcka att storebror har fel och vägra följa hans direktiv, efter att andra gått före och visat vägen.

Undersökningar visar stor skepsis mot kommande corona vaccin, men resultaten presenteras i systemmedia som att allt fler är positiva, trots att självaste GD för FHM säger att ”allvarliga biverkningar kan uppstå”

”Coronavaccinet kommer att bli säkrare än det mot svininfluensan – men allvarliga biverkningar kan uppstå. Det sa Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson i Agenda den 22 november. söndagskvällen.” https://www.expressen.se/tv/nyheter/coronaviruset/vaccinet-kommer-vara-sakrare-an-de-mot-svininfluensan/

Snart ligger Georg Orwells 1984 i lä, romanen från 1949 som handlar om ett samhälle styrt av en oligarkisk kommunistisk diktatur, som har skrämmande likheter med dagens samhällsutveckling/avveckling som styrs av NWO:s bröder.

Bildresultat för Orwell 1984

Provinsen Airstrip One (före detta Storbritannien) i landet Oceanien är i ständigt krig, under konstant övervakning av regeringen, och med hjärnkontroll av allmänheten. Oceanien styrs av ett politiskt parti som går under namnet ”Partiet”. Individen är alltid underordnad staten, och det är delvis den filosofin som gör att Partiet kan manipulera och kontrollera människorna. I Sanningsministeriet är protagonisten Winston Smith en tjänsteman som ansvarar för att bevara Partiets propaganda genom att ändra historien för att visa att Partiet alltid har rätt och är allvetande. Hans torftiga tillvaro desillusionerar honom till den grad att han vill göra uppror mot Storebror, som är Partiets ledare. Från 1984 har vi bland annat fått uttrycket ”Storebror ser dig” (Big Brother is watching you).

1984 anses vara 1900-talets mest kända engelskspråkiga roman och en av seklets största litterära klassiker, men de som i dag går emot storebror skall jagas och tystas.

Ps. För läsare som vill veta mer;

https://bakomkulisserna.biz/2020/11/22/svenska-kyrkans-medarbetare-emelie-simmons-foresprakar-logner-och-karaktarsmord-i-maskopi-med-svt/?fbclid=IwAR0VGfhFtK1znmS28peAsq1C1hKrjSpWzQdqlHbkFwO4D9SJxO1aXtuc4hE

Här medverkar Lina Karlström i en video som tar tre timmar att se. Lämplig att dela upp i bitar och se lite i taget. Ds.

3 tankar kring ”Big Pharma har många Orwelska vakthundar

  1. Idag har Lars Bern ett mycket bra anförande mot oligarkerna/läkemedelsjättarna och deras dirigering av våra regeringar.

    Här: http://www.swebbtv.se

    Jättarna har inget intresse av att bota folk, ty en botad patient är ju en förlorad kund. Även en död patient är en förlorad kund. Därför ska vi tydligen hållas mitt emellan, dvs vara lagom sjuka, om det ska bli klirr i kassan hos Big Pharma.

  2. PK prisar mångfalden, och bannar den som tycker annat.

    Men i vaccinfrågan råder det motsatta. Där gillar PK inte alls mångfald, och bannar den som tycker annat.

Kommentarer är stängda.