Äldreboendens höga dödstal och virusets olika skepnader

Först undrar Olle Ljungbeck om någon utredning kommer om de höga dödstalen på äldreboenden.

Denna insändare har han skickat till många tidningar, men systemmedia brukar vara mycket återhållsamma om kritik mot massinvandringen om dess konsekvenser kan skönjas.

 ”De höga dödstalen på äldreboenden i Sverige sticker ut i motsats till de övriga nordiska länderna?
Kan förklaringen till de höga dödstalen på äldreboenden i Sverige i motsats till de övriga nordiska länderna förklaras med den den höga invandringen och det stora antalet immigranter (ofta inte språkkunniga) som tjänstgör på dessa?
Detta måste utredas så vi kan få en förklaring.
Eller är det en medveten tystnad från regeringen och medierna? Skillnaderna är så anmärkningsvärda att det verkar som om dessa hemlighålles medvetet.”

Sedan får ni redovisning av virusets olika skepnader, som jag hämtat från Jenny Pipers blogg den 13 november.

Bildresultat för coronavirus

Folkhälsomyndigheten har konstaterat följande;

”Viruset verkar gilla barer, affärer, bussar, bibliotek och museer väldigt mycket, men inte restauranger, förskolor och skolor.

Det gillar även konst, att spendera pengar och att ägna sig åt sporter ihop med människor över 15 år.

Det vet dock att det inte får angripa ombord på flygplan. Viruset huserar hellre i kontorsmiljön än i butiker och absolut inte inom förskola och vård.

Skulle lärare eller vårdpersonal ändå smittas så sker det förmodligen i mataffären.
De som jobbar på kontor smittas däremot mer troligt på jobbet, än när de handlar i mataffären.

Viruset gillar att hoppa från barn till vuxna, men bara i speciella situationer. Som t.ex. när 70-åriga farmor sitter barnvakt och de pysslar tillsammans.

Men det är ett ganska åldersdiskriminerande virus, eftersom 60-åriga matteläraren Agnes inte behöver oroa sig för att smittas när hon sitter och förklarar mattetal för ett barn.

Viruset ger upp så fort det ser ett visir, men vid blotta åsynen av ett munskydd blir det alldeles pilskt och börjar reproducera sig hej vilt!

Viruset kan krypa runt under flera dagar i näsan på ett barn MEN plötsligt blir det inaktivt och förlorar sin förmåga att ta sig vidare till vuxna oavsett hur mycket barnet nyser, snorar och kladdar.

Men återigen: viruset avskyr barn och därför är lokaler med barn säkra – om inte en mormor eller morfar befinner sig i närheten för då förlorar barnen sin skyddande effekt.

Viruset gillar halloween, men tycker framför allt om att fira jul med familjer. Baserat på någon hemlighetsstämplad studie framtagen av FHM så är det ett riktigt högtidsvirus. Med andra ord en riktigt sällskapssjuk liten rackare!

Fast frågan är ändå hur pass intelligent viruset egentligen är, för det gillar ju verkligen inte att gå i skolan, utan skolkar hela dagen, för att sedan på eftermiddagen hänga i köpcentrum och ungdomsgårdar?!

Visst är det skönt med så här tydliga fakta så ingen behöver fundera på vad som egentligen gäller!”

4 tankar kring ”Äldreboendens höga dödstal och virusets olika skepnader

 1. Nu talas det dagligen om smittspridning.
  Covid 19 anses kunna spridas luftburet. Ändå testas inte tekniken med jonisering, med eller i kombination med annan rening som filtrering och UV-belysning.

  Föregående inlägg här av mig har ingen kommentar. Det beror förstås på att tekniken är okänd hos allmänheten och tyvärr även bland forskare.
  Tekniken används att hindra smitta i livsmedelsindustrin och finns på en del kryssningsfartyg.

  Jonisering i äldreboenden bör snarast införas, åtminstone för utvärdering. En rumsapparat kostar ca 5000 kr och det tredubbla för en villa som har tilluft till alla bostadsrum. Det har jag och i mitt hus finns inget damm il luften, men mycket på golv och bordskivor som kan lätt kan dammas.

  Jag har skrivit både till dagstidningar och på nätet utan någon reaktion. Det publiceras inte. En nättidning trodde det var reklam och ville ha betalt för min artikel för att jag nämnde några företag som säljer utrustning för syrejonisering.
  Vi tycks bara förstå oss på munskydd.

  1. Att vara före i corona-tiden är ensamt. Jonisering får inte en rad, troligen okunskap, men när det handlar om vaccin, då går pressarna varma och aktiekursen stiger.

 2. SD måste driva detta skoningslöst i Riksdagen. Svenska folket har rätt till förklaringar i sak varför det ser ut som det gör i Norden. Varför är Sverige i särklass sämst? Den ansvarslösa ogenomtänkta massinvandringen väger sannolikt tungt som indirekt orsak till massdöden på våra oförtjänt försvarslösa och dåligt skyddade äldre. Respektlöst. Ytterst handlar det om överbetald politisk olämplighet och inkompetens. Ansvaret är utom allt tvivel politiskt och måste lagföras och straffas.

Kommentarer är stängda.