Nya Tider; perfekt julklapp till både korrekta och okorrekta!

Nya Tider är på väg mot en högre nivå av presstödet och med din hjälp kan det förverkligas, så tidningen kan fortsätta att granska maktmissbruk och synliggöra händelser och företeelser som systemmedia ”glömmer.”

Bildresultat för nya Tider
Nya Tider

”Nu är vi mycket nära 7000 som prenumererar på Nya Tider, att staten tvingas sponsra en tidning som skriver fritt, utan politiskt korrekta skygglappar, retar gallfeber på rödvinsvänstern. Hjälp oss att komma över mållinjen!”

Kraftig rabatt erbjuds nya prenumeranter eller till en gåvoprenumeration för ett helt år, som endast kostar 500 kr (ordinarie pris är 895 kr).

OBS! Detta erbjudande gäller endast under november månad, så skynda på med beställning.

www.nyatider.nu.

Bankgiro: 108-0357 Swish:123 037 97 35

3 tankar kring ”Nya Tider; perfekt julklapp till både korrekta och okorrekta!

  1. Det är en befriande och efterlängtad kunskapsspridning med sanningar och utan krumbukter och utelämnanden som motvikt till murvelmedia. En fantastisk prestation med tanke på de resurser som en del övrig media har till sitt förfogande. Kunniga och duktiga medarbetare. Många kloka och fina insändare. Kommer punktligt på onsdagar i brevlådan. Ser alltid fram emot denna försändelse. Tack Nisse för din förträffliga beskrivning.

  2. NyaTider är nog den enda svenska papperstidning (av dagstidningskaraktär) som driver en seriös nyhetsrapportering, utan skygglappar.

    Det jag mest beundrar hos ”NyT” är deras bevakning av utrikes händelser, exv kriget i Syrien. Ty vi är väl alla vana att höra SR och SVT:s reportrar, som tydligt vinklar till ”väst-vänsterns” favör.

    NyaTider balanserar upp gammelmedias slagsida. Därför känns det så befriande varje onsdag, när tidningen hoppar in genom brevinkastet (väl inpackad i neutralt kuvert).

    .

Kommentarer är stängda.