Swebb TV för populär, ett hot mot mångkulturens korrekta värdar

Egentligen är det konstigt, media proklamerar ständigt mångkulturens fördelar. Filtrering, ”glömska” och lögner har vi fått vänja oss vid, eftersom det inte stämmer. Vad som delges läsare handlar om uttalad snävkultur, alla skall tvingas tycka lika och de som inte gör det skall jagas och straffas.

Hej Harriet!

Viktigt, viktigt mejlar en trogen bloggföljare och fortsätter

Lyssna gärna på Mikael Willgert som idag, den 27 oktober, berättar hur Makten försöker strypa hans kanal. Viktigt att många lyssnar på honom www.swebbtv.se . Tänk om Du kunde pålysa hans berättelse för Dina bloggläsare, så bra det vore!

Bildresultat för mikael willgert
Mikael Willgert

Mikael Willgert kommenterar varningen Swebbtv fick från Youtube och berättar om morgondagens ”Ring Swebbtv Live”
I detta program ger Mikael Willgert sin syn på hur nätjättarna agerar.
Varför ogillar de så starkt att man presenterar fakta om Corona som inte målar upp en alltför skrämmande bild eller frågasätter om vaccin verkligen är det enda sättet att hantera Covid-19?
Varför tål de inte en seriös diskussion?
Svaret kan handla om att nätjättarna har fått en rejält ökad trafik i sina system när folk arbetar hemifrån. Detta och andra frågor berörs i detta inlägg om varningen från Youtube som nu finns på Facebook.
Är Corona ett iscensatt larm?

5 tankar kring ”Swebb TV för populär, ett hot mot mångkulturens korrekta värdar

 1. Hej på SwebTV. Om Corona, 5 G, Djupa staten med mera
  Jag undrar bara om ni någon gång bjudit in SVT, Folkhälsomyndigheten, Strålskyddsstiftelsen, Strålsäkerhetsmyndighetn, regeringsrepresentanter m. fl. i de frågor som vetenskapsmän/experter i hela världen har åsikter om. Jag skulle gärna se en debatt om detta, det skiljer ju sig betydligt om åsikter i de så viktiga frågorna kring bl 5Gs utbyggnad och hälsoriskerna kring detta. Liksom om åsikter om hur vi bäst hanterar coronan. Med mera, det vill säga alla de teorier om att världen styrs av ”The Deep state” och andra konspiratoriska teorier. Allt känns som en enda mardröm om det skulle finnas någon sanning bakom det hela. Men debatt får aldrig bli i ett mjukisprogram i en TV-soffa eller liknande. Bäst vore om ni alla fick komma till dialog i Uppdrag Granskning eller på annan plats där det hör hemma.
  Orolig mamma är jag vars son brutit kontakten. Vi som är oroade kräver granskade fakta, inga konspiratoriska teorier.

 2. Swebbtv är mycket bra och seriöst -förstår att det är besvärande med sanningar.

  Här en omständighet som tydligen är bortglömd
  när det gäller det oändligt tjatiga med påtvingat försök till integration i samhället.
  1975:26 prop. i Riksdagen som klubbades igenom
  tack vare O.Palme ! (och A-G Lejon om jag förstått rätt) -45 år sedan som var orolig för att framtida röstunderlag till S-rörelsen
  riskerade att tunna ut – att Sverige ska bli ett mångkult.samhälle. Tre punkter:
  JVS = Jämställdhet dvs med oss urinnevånare
  Valfrihet -att vara frivilligt att försöka anpassa sig (assimilera)till Sv. behålla sin kultur, och Samverkan ung.att vi ska hjälpas åt
  från båda håll….(så blir det nog bra)

  Något att betänka ..finns dessa punkter med omärkt i alla skrivningar o regler från
  Regering, Mig.verk utredningar osv. under dessa decennier ?

 3. Instämmer! När Wolodarski, leker vänster aktivist i stället för att sköta sitt jobb och låter Greta Thunberg vara DN chef för en dag, med beundrande journalister runt benen, det säger väl allt. Widar Andersson reagerar skarpt i Östgöta Correspondenten den 28 oktober, mot Peter Wolodarskis knäböjningar
  ”……Knäböjningar för aktivism är ett elände var det än förekommer. När det sker ute i medierna är det dubbelt eländigt”

 4. Trodde att sådant skulle inträffa i Sverige, så som regimen sett ut på senare år.

 5. SwebbTV är mycket seriös. Det är ett lågvattenmärke för yttrandefriheten när kanalen begränsas, särskilt som inga konkreta exempel visas upp.
  Trodde inte det skulle inträffa i Sverige.
  Åsiktsförtryck är ett faktum.

Kommentarer är stängda.