PROTEST MOT Corona Lock Down!

MANIFESTATION I KUNGSTRÄDGÅRDEN, I STOCKHOLM PÅ LÖRDAG, den 31 oktober KL 12:00!

Bildresultat för corona protest
Bildkälla; The Humanist, protest i USA

Stå upp för sanning och frihet!

Framstående medicinska experter och andra medlemmar från World Doctors Alliance planerar att hålla tal i Kungsträdgården nu på lördag den 31 oktober.

Deltagarna är en del av ett växande nätverk av läkare, forskare, advokater och demokratiaktivister som är kritiska mot den hårda repression som medborgare världen över utsätts för i kölvattnen av coronakrisen – något som ser ut att bli den mest betydelsefulla protesten på området som hittills ägt rum i Sverige.

Lördagens manifestation i Kungsträdgården är planerad till klockan 12:00 och går under parollen “Stå upp för sanning och frihet”, är en del av ett internationellt samarbete mellan flera organisationer och individer som har gemensamt att de kräver att samhällsnedstängningarna omedelbart ska avslutas.

Manifestationen står därtill bakom att dödsfall diagnosticerade som covid-19-relaterade ska utredas på nytt, samt att vetenskapligt beprövade läkemedel ska ges till sjuka. ​​Citerat från nätet.

Vänligen​, meddelar en bloggföljare.


SLUTSATSER från läkare/forskare;
https://worlddoctorsalliance.com/

”……..Vi har effektiva och säkra behandlingar och förebyggande läkemedel för covid, därför finns det inget behov av några begränsningar och tillhörande åtgärder. Pandemin är i huvudsak över som framgår av den konstant låga dödligheten och sjukhusinläggningar under de senaste fyra månaderna.

Vi kräver omedelbar och permanent upphörande av alla låsningsåtgärder.

Lockdowns räddar inte liv, det är därför de aldrig har använts tidigare. Medborgerliga friheter och grundläggande friheter har tagits bort i onödan från allmänheten och detta får aldrig hända igen.

Förebyggande åtgärder som hydroxiklorokin, C-vitamin, D-vitamin och zink måste göras tillgängliga för allmänheten.

Isolering måste vara frivillig. Människor är helt kapabla att göra en egen bedömning av riskerna och måste vara fria att leva sina liv som de så önskar. Människor måste ha rätt att välja om de vill isolera sig eller inte.

På samma sätt måste företag ha rätt att vara öppna om de så önskar.

Vi kräver att läkare, sjuksköterskor, forskare och vårdpersonal måste tillåtas yttrandefrihet och aldrig censureras igen.

Professor Mark Woolhouse epidemiolog och specialist på infektionssjukdomar, Edinburgh University-medlem i Scientific Pandemic Influenza Group on Behaviors, som ger råd till regeringen uppgav att –

’… Lockdown var en monumental katastrof i global skala. Kuren var värre än sjukdomen. ’
” Jag vill aldrig se nationell avstängning igen. Det var alltid en tillfällig åtgärd som helt enkelt försenade det stadium av epidemin vi ser nu. Det kommer aldrig att förändra någonting fundamentalt, hur lågt vi körde ner antalet fall, ’
 Vi borde aldrig återvända till en position där barn inte kan leka eller gå i skolan.’

Jag tror att skadestängningen gör för vår utbildning, vårdtillgång och bredare aspekter av vår ekonomi och vårt samhälle kommer att visa sig vara minst lika stor som den skada som Covid-19 gjort. ” (1)

World Doctors Alliance håller helt med Prof Woolhous påståenden, han har rätt! 

Vi får aldrig låsa igen!

Bildresultat för Lockdown Corona

(Observera att termen ”covid” har använts för att representera Sars-CoV-2 och Covid-19).”


Rädda människor är det bästa den politiska eliten vet, då blir de följsamma och fogliga. Klimatet och nu coronan är maktmedel för ökad kontroll över medborgarna och bankirerna blir stormrika. Tänk så lägligt detta virus kom…..

Till sist:

Antje Jackelén@BiskopAntje Twittrar: ”Avskyvärt dåd vid kyrka i #Nice. Tankar och böner för drabbade, beslutsfattare och räddningspersonal. Kyrie eleison!”

Varför skrev hon inte sitt Allahu Akbar, som terroristerna skriker innan de skär halsen av kristna?