En av många förbannade medborgare

Milan Bundevic skriver på Facebook:

”Jag borde vara glad att poletten kanske äntligen faller ner, men det är jag inte.

Jag blir bara förbannad över den totala skamlösheten, hyckleriet och lögnen som i åratal orsakat otaliga söndertrasade, förstörda och släckta liv.

Otaliga tragedier som kunnat förhindras.
Otaliga familjer som fortfarande kunde ha levt tillsammans.
Otaliga kvinnors, mäns, barns, yngres och äldres liv som kunde ha varit hela, men som troligtvis aldrig blir hela någonsin igen.

Enbart på grund av att ignoranta, egoistiska, narcissistiska och rent av korkade, för att inte säga onda människor ville framstå som något annat än vad de egentligen är, för sin egen vinnings skull.

Mängder av människor har blivit utfrysta, deplattformerade, arbetslösa, åtalade, hotade, hatade, förlöjligade och även fängslade för att deras enda brott var att de sa sanningen.

En obehaglig sanning som varken makten, media och korkade människor ville/vill se eller erkänna.

Jag borde vara glad över att de som ljög, vilseledde och förfalskade verkligheten kanske äntligen fattar, men det är jag inte.

Alltför många har fått betala ett alltför högt pris, bara för att dessa idioter inte ville se.

Jag är bara urförbannad.

Ord kan inte beskriva mitt förakt.”


”Får sociala spänningar”

När Löfven frågas ut i Aktuellt i går utvecklade han sitt resonemang. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-ser-sociala-spanningar

Hur ska man förstå det här, menar du att en stor migration leder till ökad kriminalitet?

– Om man har en migration som innebär i storleksordning att man inte klarar av integrationen då blir det så att vi får sociala spänningar i ett samhälle och det är inte bra, säger Stefan Löfven och fortsätter:

Löfven säger nu också för första gången att de här problemen har funnits i Sverige – och att det var därför migrationspolitiken styrdes om av regeringen.

– Ja, vi har haft det, så det är därför regeringen som jag leder har sett till att ändra migrationspolitiken, säger Stefan Löfven.”

View image on Twitter
Steget Efter ger inte mycket för Löfvens förändringspotential

————————————————————————

Man kan bli illamående för mindre än detta hyckleri under galgen. För nu har karln förstått att berikningen rämnat och folk börjar bli förbannade på regeringen i de tre små apornas regi, inte se, inte höra, inte tala när det handlar om verkligheten.

Löfven vill bara med denna insikt vrida frågan om invandring&kriminalitet ur händerna på Åkesson i god tid innan valet. Men Löfvens lögner är nu så uppenbara, att bara gravt dementa skulle falla i denna strategiska fälla. Löfvens åtstramning är 119 577 beviljade uppehållstillstånd i fjol!!

2019 fick 57 233 personer uppehållstillstånd som anhöriga i Sverige, av totalt 119 577 beviljade uppehållstillstånd.”https://www.migrationsinfo.se/fragor-och-svar/hur-manga-kommer-som-anhoriginvandrare/

Bildresultat för invandring
Invandringen en katastrof för Sverige. Steget Efter via petterssons blogg.

10 tankar kring ”En av många förbannade medborgare

 1. Jag följer honom i min lokaltidning, ”Corren” och i de flesta av hans krönikor stämmer det, att S:s vänsterflygel inte står så högt i kurs. Ingen normal människa kan väl gilla Veronica Palm och hennes gelikar.

 2. Från min syster:
  ”Såg du hur Veronica Palm stod och svamlade med en avhoppad sosse i Aktuellt i går, att de inte kan se mamman som skjuts ner på gatan med baby i famnen, flickan som bara fick 12 år av sitt liv, alla otaliga våldtäkter med söndertrasade liv, sprängningar, skjutningar, mord…….de är så uppfyllda av sig själva att de inte kan se eller förstå vad som sker med landet!”

  1. Widar Andersson är nog kvar i S-partiet, men gillar uppenbarligen inte dess vänsterflygel.

   Eller, finns det andra uppgifter om honom?

 3. Palm är en inte ens korkad avdankad brödpolitiker. Dessvärre finns det alltför många sådana. Löfvens krumbukter saknar all trovärdighet. Han är indirekt ondskan själv, vilket han saknar förstånd att inse.

 4. Biträdande rikspolischef Mats Löfving säger sanningen, och S-ledaren Stefan Löfven bringas hålla med, om än med mindre raka ord.

  Men de förväntade mothuggen kom nästan omgående. Främst i kritiken mot Löfving är en del polischefer. Men även sossar, exv Veronica Palm, höjer rösten mot Löfvens utsaga, som grundades på Löfvings analys.

  En känd journalist, som sticker ut med sin klarsynthet, är redaktören
  Widar Andersson (S). I gårdagens SVT Agenda frågade han Palm hur hon tänker. Han förstod tydligen inte hennes logik. Ja, vem gör det?

  Ligger antagligen ute på SVT Play.

Kommentarer är stängda.