Skam har bosatt sig på torra land

Egentligen sammanfattade signaturen ”Rufus Bävertand” detta inlägg redan i går i sin kommentar, men här kommer en omgång till med lite andra ordval.

Nu har vår skam till statsminister bosatt sig på torra land. Han kniper ihop munnen och vägrar svara på det alla vet, att gängbrottsligheten och den allt mer brutala kriminaliteten har med invandringen att göra.

Bildresultat för skam går på torra land
Skam på torra land…Eller Sveriges feministiska regering …word press,com

När Expressen ställde denna fråga nyligen, så klämmer karln ur sig att;

– Jag tänker inte säga att det här våldet tillhör den och den folkgruppen, eller hör ihop med var man kommer ifrån. Vi har problem med brottslighet, till en stor del så handlar det också om klass. Vi har ett samhälle som är för delat, det är för stora skillnader i villkor. https://www.expressen.se/nyheter/stefan-lofvens-ilska-ett-forbannat-gift/

Skall man skratta eller gråta, när landets högsta ledare vägrar höra sanningen, som numera kommer från biträdande rikspolischef Mats Löfing i den högsta polisledningen, fd rikspolischef Björn Ericsson, poliser med lång erfarenhet, statistik om hemvist för våldtäktsmän, rapporter, otaliga vittnesuppgifter, domar och internationell media mm.

Löfvens baktanke med klass och skillnader i stället för etnicitet är att det blir alibi för nya miljarder ut till förortens valboskap, så hans maktgalenskap kan fortsätta, nu med Annie Lööf kvittrande vid hans sida. Samma egenskap finns hos denna dam, med Bilderbergs bröder bakom som extra stimulans för denna egenskap.

Vår egen statsmedia har fullt sjå med förmildrande bortförklaringar, snälla ord om denna Svenneföraktande pöbel som härjar på våra gator tillsammans med rörelsens unga vänsteraktivister.

Denna våldsvänster förvandlas ännu av Wolodarski:s underhuggare till engagerade unga och fredliga antirasister, men läsekretsen för sådana lögner börjar bli mindre. Trots detta lägger DN nu på extra kol med förvanskning av en rapport från Försvarshögskolan med den braskande rubriken ”Stor risk för nya våldsdåd mot muslimer och invandrare” i stället för sanningen ”Stor risk för nya våldsdåd mot värdlandets unga, äldre och gamla medborgare.

Läs den föredömliga krönikan i Nya Tider v.37/2020 av Tobias Svensson ”Pinsamt försök att avleda uppmärksamheten.”

Otur får man nog säga att Löfven med sin parhäst Annie Lööf (som tyvärr återkommit från ledigheten) hade när de stod och orerade om en sjujäkla satsning på välfärden under veckan som gick. Samtidigt som Linköpings universitet offentliggjorde en utvärdering om ”Operation Rimfrost” som ett stort fiasko med svidande underbetyg.

Trots detta så låter det likadant från Löfven och hans ansvariga ministrar. Fler poliser, ökad samverkan, civilsamhällets alla aktörer, tafatta straffskärpningar som aldrig realiseras och tillsammans skall vi fixa detta och Lööf fyller på med att vi har alla ett ansvar och medan flosklerna haglar, så har tusentals nya migranter välkomnats in.
Allt detta för att avbörda sitt eget ansvar för landet som inte längre är vad det en gång var med trygghet och tillit. Nu måste oppositionen gå samman och få bort denna renegat, som svikit sina ideal och samarbetar med fienden.

Wiki: Renegat var under medeltiden beteckning på person som avsagt sig kristendomen och konverterat till islam. Idag används ordet ofta mer generellt för att beteckna en person eller en grupp som svikit sina ideal (avfälling) eller samarbetar med fienden (överlöpare).

Bildresultat för migrationsverket

Men undrens tid är inte förbi, i går kväll i Aktuellt började Löfven att sakta krypa till korset och efter en massa kringelkrokar, så kom han fram till att vi inte klarat av integrationen i förhållandet till invandringen och då uppstår sociala spänningar, dvs. att dessa bastarder som får försörjning, tak över huvudet utan minsta motprestation, skall ursäktas för rån, sprängningar, stenkastning, våldtäkter, bedrägerier och mord.
Ständigt detta vi, vi, vi aldrig ett ord om denna patriarkala våld- och hederskultur, föraktet för otrogna och att majoriteten varken vill integreras utan enbart få välfärden gratis och få behålla sin värdegrund som går på tvärs mot vår egen.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-ser-sociala-spanningar

5 tankar kring ”Skam har bosatt sig på torra land

  1. I morgon den 11 september är det 19 år sedan (2001) 2977 oskyldiga fick sätta livet till. Mördades i islams anda. 19 muslimer (kapare) genomförde detta. Mer än 6000 skadades. Twin Towers utplånades. Fullständigt meningslöst. Lika meningslöst som den vänsterliberala importerade gängkriminaliteten/röstboskapen. Vi får se hur 9/eleven uppmärksammas i vår riksdag och media och i övriga världen.

  2. Men Löfven tar kanske en risk. Han kan ju få MP och hela vänsterkedjan på sig, med anklagelser om att ha svikit gänget och nu sjunger med i ”rasisternas” kör.

  3. Islam är en pågående SAMHÄLLSOMSTÖRTANDE verksamhet i varierande skepnader på vår planet sedan 600-talet. Islam är det största hotet mot den civiliserade demokratiserade mänskligheten. Närmare 300 miljoner har hitintills fått plikta med livet och helvetet tillåts fortsätta. Historien är rik på exempel. Diverse islamföreträdare är på sätt och vis öppna med detta. Men det mesta hålls i ett växande dunkel, påhejade hos oss av besynnerliga lurendrejare som Stefan Löfven med kringhörande historielöst släptåg.
    Svenska folket (och hela västvärlden för den delen) måste sätta ner foten en gång för alla. Men först med gedigen kunskap och information och konsekvensanalyser som utgår från Riksdagen till samtliga medborgare på svenska. Vilket fosterland efterstävas? Vi får räkna med en viss friktion. Därefter vidtas åtgärder för att skydda och säkra vår demokrati. (inte socialdemokrati)

  4. Ja, det var ju en omsvängning hos S, värd att notera.

    Först i Riksdagen, sedan i Aktuellt. Men inramad av kringelkrokar, som sagt.

    Mats Knutsons kommentar var lysande.

Kommentarer är stängda.