Fly till Sverige eller från?

Från en bloggföljare kommer detta mejl med citat från ”Snaphanen.”

Mina vänner funderar på att flytta från Sverige

Vad är en politiker utan skattebas? 61% av svenskarna tror inte på Sveriges framtid.

Om den övre medelklassen fortfarande i större utsträckning börjar lämna Sverige, då är klockan slagen för svenska politikers stora sociala experiment, som har pågått sedan 1975. Experimentet tolererade ingen debatt eller kritik i årtionden.

Här är rekylen på den inställningen: Politiker riskerar att lämnas ensamma med ett våldsamt land, journalister och ideologer måste predika klimat- och genustekniker för pensionärer och arabiska patriarker.

Expressens artikel; https://www.expressen.se/ledare/var-vagar-vi-bo-i-gangvaldets-sverige/

Människor ställer vissa krav på tillvaron. Det är den grundläggande insikten som dessa, och andra, flyttmönster ger. Personer flyttar mellan orter. Personer flyr till Sverige. Och jag tror att vi snart kommer att behöva bli varse att fler personer av samma skäl kommer att flytta från Sverige…. de senaste åren har institutionerna och förutsättningarna som upprätthåller de allra mest grundläggande behoven – som säkerhet och trygghet – allvarligt försämrats.”

Bildresultat för flyttlass
Bildkälla: stromstadtidning.se

En uppmaning från bloggföljaren i ett annat ämne: Läs och Lyssna på detta: https://www.youtube.com/watch?time_continue=356&v=nn7CQKKP-ME&feature=emb_title


Den humanitära stormakten, numera ett lydrike under EU, tack vare vår globala”springpojke,” kräver ökad skattebas för att upprätthållas. Därför ligger nu både fastighetsskatt och arvsskatt i startgroparna.

Näringslivets varningar för att utländsk expertis, som landet så väl behöver, till skillnad från bidrags migranter, vänder i dörren, när skjutningar, rån, mord även finns på Östermalm och i välbärgade villaområden.

6 tankar kring ”Fly till Sverige eller från?

 1. ”Näringslivets varningar för att utländsk expertis, som landet så väl behöver, till skillnad från bidrags migranter, vänder i dörren, när skjutningar, rån, mord även finns på Östermalm och i välbärgade villaområden.”

  Även de största hycklarna ska få smaka på mångfalden – Alla ska med!

 2. Den demoraliserade Löfven vistas i en sjuk bedagad socialistisk låtsastillvaro. Påhejad av sina mycket omfattande skattefinansierade lojaliteter. Att leda ett fosterland, försvara, utveckla och ta ansvar för sina medborgare är föga framträdande för denne persona non grata figur. Riktigt ledarskap kräver sanning, verklighet och ryggrad. Sanningen om samhällets alla problem, dess orsaker och orimliga konsekvenser uppdagas alltmer. Kostnaderna är enorma!
  Hur bekostas allt detta vansinne?
  Hur ser fakturorna och faktureringen ut?
  Medborgarna måste få all kännedom om detta för att kunna rösta för en begriplig och ljus framtid. Att komma hit och bli försörjd måste bort. Det skall vara självklart att göra rätt för sig. Fria medier visar vägen. Kämpa på!

  1. Din kommentar säjer allt som behöver sägas!
   Andra av statens utgiftsposter redovisas ner till minsta decimalkomma, men inte migrationen.
   Vars totala kostnad ligger på minst 300 miljarder varje år, nästan en 1/3 del av statsbudgeten.

 3. Från min syster:
  Fick se Löven i galant kostym hos Merkel, på Rapport i går.
  Vad gör han där, när landet brinner?
  Ska han sälja ut oss ännu mer?
  Vad finns kvar?

 4. Tur att jag är en dålig läsare av Facebook, för då skulle mitt adrenalin rinna över och blodtrycket närma sig skyn.
  Det svenska folket har aldrig fått rösta om denna mångkulturella fråga, som aldrig fördes ut till folket, redan 1975 och sen var lavinen i gång.
  Får inte in i min gamla skalle hur MP kan ingå i en feministisk regering och samtidigt buga för islamister, som nu har tagit över partiet.
  Muslimer som integreras förföljs och stämplas som otrogna, men regeringen blundar och delar glatt ut bidrag till de som inte skall vara här och vad värre är, de som inte ens är det, men bidragen kommer än då, för någon folkräkning är inte att hoppas på. Löfvens polare, Iraks försvarsminister Najah al-Shammari och en höjdare från Afghanistan Fazel Fazly vittjade FK på miljon bidrag trots hemvist i sina länder. Men det betecknas nog som global solidaritet…

 5. Återger med egna ord vad jag läst personer på Facebook, av författare som uppgav sig vara muslimer. Det säger en del om hur de ser på integration i Sverige.

  – Ni som inte vill se kvinnor i slöja bör lämna landet.
  – Varför tar ni in muslimer i landet om ni ogillar islam?

  Vad säger man i invandrarpartier som MP?

Kommentarer är stängda.