Miljöpartiet en olycka för landet

Det vi, som kallas för högerextremister har sagt under många år, börjar nu upprepas av vissa ledarskribenter och respekterade personer, som här Nalin Pekgul.

Bildresultat för nalin pekgul
Här syns Nalin Pekgul tillsammans med sina mångfalds vänner innan hon åkte ut ur S:s partistyrelse.

Nalin Pekgul, tidigare riksdagsledamot för Socialdemokraterna och före detta ordförande i Sveriges socialdemokratiska kvinnoförbund, riktar nu hård kritik mot sitt eget parti för att islamister fått så mycket inflytande. Ännu hårdare kritik riktar hon mot Miljöpartiet, som enligt henne rentav togs över av islamister och nu har blivit en ”olycka för landet”, säger hon i Kvartals Fredagsintervjun ( Från Fria Tider).

Men detta ger varken intryck eller avtryck i regeringens politik. Statsministern med sina allierade försöker nu på alla sätt förminska och bortförklara, dessa islamister som är inhemska terrorister och inget annat. Stök, ungdomsgäng, lite bråk osv låter det, när förnedringsrån, våldtäkter, mord, bedrägerier sker dagligen. Föräldrar finns inte och skulle de någon gång skymta fram, så klagar de högljutt på samhället och polisen, som antingen provocerar deras söner eller inte ständigt står utanför deras port. Deras eget ansvar är borta med vinden.

Ingen skall inbilla mig att kriminaliteten hade nått dessa höjder om dessa bastarder redan som små mer hade fått höra föräldrars tacksamhet mot landet som öppnat sin famn för dem, än om islams överhöghet.

Islam med dess förtryckande läror finns inympade i ryggmärgen, som de små är uppfostrade med. Moskén, där islamiseringens näring ständigt fylls på med miljonbidrag från korrupta politiker, har gjort resten. Tack vare denna röda mångfalds-matta tog sig dessa låtsas demokrater in i politiken, med förklädnad av ”islam är fredens religion” som unga och karriärlystna rödgröna politiker applåderade.

Tjänster och gentjänster har blomstrat. Att sälja en tomt av kommunens mark i Sigtuna för en krona till en syrisk ortodox församling för röster, samt ge byggbolaget PEAB förtur till enormt byggkontrakt var vardagsmat för en ung S-politiker, som stormade fram i valet 2010 (Uppdrag Granskning den 9/9).

Staten har heller inte legat på latsidan. Radikala islamister har fått förtur inte bara in i politiken. Unga som praktiserat denna ohyggliga lära i praktiken har fått arbete t.ex inom kriminalvården och på Arlanda och som ungdomscoacher på fritidsgårdar. Jag undrar hur de förkunnat det lika värdet, med sin tolkning av islam som krockar med allt som ständigt förkunnats från Löfvens Rosenbad.

Tyvärr, Nalin Pekgul, socialdemokraterna med Löfven i spetsen har varit en lika stor om inte större olycka för landet, som miljöpartiet.

Men det var globalisten Fredrik Reinfeldt (M) som öppnade porten in till bidragsparadiset, med sina”öppna hjärtan” och tyvärr sprattlar ännu Ulf Kristersson i hans koppel.

Källor:

https://kvartal.se/artiklar/fredagsintervjun-nalin-pekgul/

https://www.friatider.se/forra-s-toppen-miljopartiet-togs-over-av-islamister

https://www.expressen.se/nyheter/radikala-islamister-fick-jobb-av-staten-/

https://www.svtplay.se/video/28021047/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-21-makt-till-varje-pris