Nu laddar dom om…

Nu, när coronan har dämpats och sympatierna för regeringen avtar i väljarundersökningar, så laddar statsmedia om.

SD måste svartmålas till varje pris. Jag förstår att chefredaktör Christer Kustvik och ledarskribent Christian Dahlgren i min lokaltidning lägger pannan i djupa veck, när liberalerna riskerar att ramla ur riksdagen och SD åter ligger > 20 %.

Bildresultat för SD sverigedemokraterna

I sin ledare den 31 augusti sparar inte CD på krutet. Rubriken är mycket lovvärd ”Politiseringen av domstolsväsendet måste upphöra” om detta är vi helt överens. Men hela artikeln flammar av hat och förakt mot SD, utgångspunkten är en SD-politiker som är nämndeman i Södertörns tingsrätt. Han har publicerat nedsättande om araber, muslimer och statsministern på sociala medier. Efter avslöjandet i Expressen den 19/8 fick han lämna sina uppdrag, men detta räcker inte. Fram trillar invektiven mot SD.

”….Sverige härbärgerar ett av Europas starkaste högerpopulistiska, vulgärnationella partier…”

Varför det?
frågar han sig inte, utan fortsätter med det gamla nazistkortet. Tänk om dessa SD hatande ledarskribenter kunde lyfta blicken till övriga partiers nazistkort och även rikta blicken på vänsterns islamistkort, där MP har ledartröjan och där SVT alltför ofta är deras röst.

Shariadomen i Solna tycks vara helt bortglömd, likaså det vänster-politiserande rättsväsendet, från dialogpoliser, till röda nämndemän och domare. Så SD-politikern utgjorde sannolikt en störande motvikt till denna mångfaldskör, som fick Expo att fatta humör.

Klarspråk talade däremot Leif GW Persson om nämndemannen i Solna Ebtisan Aldebe (C) ”En gräslig djävul” https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vmzGB4/leif-gw-om-namndemannen-en-graslig-javel

Att en åklagare hetsar mot SD och dess väljare får ingen rubrik i statsmedia. Lite snäll ungdomsvård för upprepade våldtäkter, rån, misshandel är det vanliga för bastarder som påstår sig vara under 18 år och där ordet utvisning är tabu hos majoriteten av åklagare.
https://samnytt.se/v-markt-aklagare-hotar-personer-som-polisanmaler-ensamkommande-med-fangelse-det-grovsta-jag-sett-under-min-tid/

Dagens rasismen inom socialdemokraterna blundar media för. Ungdomsförbundets judehat bagatelliseras. I förra helgens upplopp i Malmö skreks ramsor om död mot judar, mig veterligen hade de inget med koranbränningen att göra.

Att på nästa helsida i ”Corren” få se en leende Annie Lööf blir nästan för mycket för mitt blodtryck.

”Framåt genom krisen” är hennes budskap med medmänsklighet, jämställdhet och grön omställning. Men ett lite hopp tänds när jag läser uppmaningen om att mejla partiet samtal@centerpartiet.se

Bildresultat för centerpartiet annie Lööf framåt genom krisen
Bildkälla: centerpartiet.se

Mitt enda förslag är avgå till partiledaren!

Annie Lööf har genom sitt kuttrasju med Löfven orsakat landet så mycket elände, genom partiets hållningslösa och konsekvensbefriade migrationspolitik. Gymnasieamnestin skördar nya offer både bland de som skulle räddas till livslång välfärd och bland de som tvingas betala för den. Nu är hon sugen på politiken igen och börjar med att förkunna att SD är ett främlingsfientligt och populistiskt parti.

Vad hon och hennes parti är orkar jag inte redogöra för, för då åker jag nog dit för HMF, som numera omfattar allt och alla som blir kritiserade för sina destruktiva fosterlands-gärningar. Nu står visst grisar på tur för fläskkött kan utgöra en hetsande kränkning…

3 tankar kring ”Nu laddar dom om…

  1. Tag gärna del av den frispråkige bloggaren ”Foliehatten i Teckomatorp” senaste om centerkvinnan. Stureplancenterns ”närodlat” handlar förmodligen om när de tågar från Stureplan till Humlegården för att plocka grönsaker och potatis.

  2. Blicken hos islamisten Erdogan, den socialt avvikande klättraren Reinfeldt och den självupptagne filuren Lööf har någonting gemensamt. En irrande moralisk tomhet. Det finns naturligtvis mycket mer, men jag börjar här.

Kommentarer är stängda.