Aktuell fråga: Är det samma regler om man bränner Bibeln eller Koranen?

Ingen har väl undgått upploppen i Malmö efter att Koranen bränts i Rosengård.

Bildresultat för bränna koranen
Bildkälla: rosatraktor.com

Muslimer har försökt stoppa folk från att hålla demonstrationen mot islam och de radikala vill ha dödsstraff om Koranen skändas.
I religionsfrihetens namn är det tydligt att islam får stå över alla andra religioner.

Fegheten och hållningslösheten hos 7-klöverns politiker är häpnadsväckande. De har undan för undan implementerat olika måttstockar för yttrandefrihet, när det gäller svenskar och invandrare. Eventuella muslimer som har anmälts för HMF går knappast att räkna på ena handens tumme. De får fritt yttra vad de vill, gränslöshet råder för deras hat mot Svennar, medan ofrihet gäller för oss som ser igenom falsarierna och protesterar mot en politik indränkt i illaluktande och demokratiförstörande identitet och relativism.

Ibland agerar polisen snabbt. Den danske provokatören Rasmus Paludan fick bums inreseförbud och hans anhängare som sparkade boll med Koranen greps för hets mot folkgrupp (HMF). Redan här börjar det fallera.

Inte visste jag att islam var en folkgrupp?

https://www.svd.se/expert-koranbranning-troligen-inte-brottsligt

Malmös socialdemokratiska kommunalråd, Katrin Stjernfeldt Jammeh, kommenterade upploppen i SVT 30/8 – med att ”det finns en hel del frustration i luften.” Ropen om död åt judar hörde hon inte.

Det påminner mig om hur MP:s islamkramare tillsammans med unga muslimer för några år sedan kallade svenska jihadister ”för engagerade ungdomar”…..Minns hur Maria Ferm (MP)lobbade för en snäll definition av terrorism på EU nivå för dessa överengagerade jihadister. Jag undrade om hon skulle ha ändrat uppfattning om hon eller sina närmaste hade blivit utsatta för deras bestialiska dåd?

Kommentarerna är många efter artiklar om Koranbränningen i både media och på nätet. Jag väljer en från nätet och en från GP:s ledarredaktion.

I Samhällsnytt fanns denna vederhäftiga kommentar i går, efter fråga till folk om det är OK att bränna Koranen?

Signaturen Saighead_01 skriver;• 

”Koranen blir inte bränd utan anledningar. Islam har ju visat sig vara en extremt våldsam religion. Självklart protesterar de drabbade. Styrande politiker bär det yttersta ansvaret, då de inte har gjort något för att stoppa denna våldsamma religion.
Hur enkelt som helst ser man att den inte vill passa in i vår kultur på något sätt. Alla dessa bränder, förnedringsvåld, våldtäkter, rån, misshandel, mord, skattebedrägerier, bidragsbedrägerier e.t.c.
Västerlänningarna har varit väldigt toleranta med den islamistiska rörelsen, försökt att ta emot dem. Men de är alldeles för våldsamma för oss. Ett fredligt sätt att visa det, är ju att bränna deras rättesnöre, Koranen. Inga andra trosbekännelsers böcker har någonsin varit föremål för en sån åtgärd av Svenskar. Vi har haft ett ordentligt tålamod för andra religioner, och ingen av dessa har någonsin visat dessa, Islams våldsamma sinne.”

”…..Att koranskändningen av polisen ansågs som hets mot folkgrupp sätter fingret på kärnproblematiken. Islam är lika lite en folkgrupp som kristendomen. Om någon skulle sparka fotboll med Bibeln skulle det inte finnas på kartan att bli gripen av polisen. Vi har med andra ord hamnat i ett läge där det är olika regler som gäller för olika religioner – helt i strid med universella liberala principer….” (Ledarredaktionen GP)

Den svenska snällismen mot islam med dess radikala imamer oavsett dess brott mot svensk lag är häpnadsväckande.

Svaret på inläggets rubrik är ett förväntat Nej!!

Källor:

https://samnytt.se/video-ar-det-ok-att-branna-koranen/

https://www.gp.se/ledare/samma-regler-b%C3%B6r-g%C3%A4lla-f%C3%B6r-koranen-och-bibeln-1.33465929

Läs om Ni orkar även vad Bitte Assarmo säger om SVT:s muslimröst..

2 tankar kring ”Aktuell fråga: Är det samma regler om man bränner Bibeln eller Koranen?

  1. Vem behöver det mentala ökenlandskapet islam som enligt normal västerländsk demokrati knappast är rumsrent?

    1. Islam hör inte hemma i Västerlandet. De är här för att ta över vårt land och våra resurser, med (S)tatens uppmuntran. Vi har alltså att göra med landsförrädare i styret, medlöpare hela vägen ner och ett växande ’brödraskap’ – genom massinvandring och fertilitet – oförenlig med den västerländska civilisationen.

Kommentarer är stängda.