Hyckleriet slår nya rekord

Frågan är vem jag tycker mest illa om Morgan Johansson eller Annika Strandhäll, men nu slipper jag välja för de har slagit sina påsar ihop.

Detta radarpar lyfter fram hur John Hron mördades av nazister för 25 år sedan på twitter, men inte ett ord om alla som mördats, rånas, våldtagits och förnedras genom deras miserabla, ansvarslösa och nationsförstörande invandringspolitik. Kärleksparets inkompetens är så stor att det är ett under att inte alla klockorna stannat i Rosenbad.

Att de och deras politik är skyldiga till att oskyldiga medborgare som Tommy Lindh, Wilma Andersson, Ebba Åkerlund, Adriana och många fler fått lämna livet, finns inte i deras förljugna värld.

Det rasistiska dubbelmordet på IKEA i Västerås under 2015 av en bastard som hatar svenskar glömdes och gömdes av denna S- regering innan mor och son kommit i jorden. Fel plats på fel tid, var det enda som statsministern kläckte ur sig.

När skall väljarna inse detsamma om den maktgalne Löfven?

Därefter så får bara hennes vänner dvs. ”rövslickare” kommentera hennes inlägg på twitter. https://www.friatider.se/strandhall-blockerar-kritiker-pa-twitter

3 tankar kring ”Hyckleriet slår nya rekord

  1. Natten mot söndagen den 2 augusti sköts en 12-årig flicka till döds vid en bensinstation i Hallunda.
    Inrikesministern reagerar. Ekot från skjutningen har under söndagen fått politiker på högsta ort att reagera. Inrikesminister Mikael Damberg (S) kommenterar händelsen till TT/DN:
    ”Jag är medveten om att inga ord är tillräckliga för den som förlorat ett barn på detta fruktansvärda sätt, men jag vill ändå säga att våra tankar går till er och att vi delar er sorg i denna svåra stund. Från regeringens sida kommer vi fortsätta att med kraft bygga ut samhällets förmåga att bekämpa brottsligheten med fler poliser, skärpta straff och förebyggande arbete”.
    Eftersom INGET av dignitet händer är det inte då lika bra att VI ALLA SKAFFAR OSS VAPEN ATT FÖRSVARA OSS MED? Snart har vi inget kvar att förlora.

Kommentarer är stängda.