AfS och SD måste hålla sams för båda behövs!

Hej Harriet! mejlar en bloggföljare.

​Som det verkar, så puffar alla alternativmedier för Alternativ för Sverige. Utom nättidningen Samtiden, som ägs av SD.
Jimmie Åkesson ville säkert inte att hans parti övergav en del käpphästar. Men han torde ha tvingats till det av M & KD, för att de skulle tala med SD om samarbete. 

För att SD ska bli av med den pressen, är det viktigt att AfS blir starkare. Då vet M & KD, att SD inte vågar göra flera eftergifter än hittills. Trots att AfS kan sno röster från SD, så är det tänkbart att SD ändå är tacksamma för att AfS finns att ta spjärn mot.

På grund av meningsskiljaktigheter mellan SD och dess dåvarande ungdomsförbund, SDU, blev det en brytning. SDU ville nämligen bevara partiets ursprungliga sting.
När det f.d. SDU-styret med Gustav Kasselstrand i spetsen bildade partiet Alternativ för Sverige, blev det stinget åter verklighet.
Åkesson kommer säkert att hålla ett öga på sin riksdagsgrupp, så den inte förflackas.
 Och existensen av AfS kan således innebära att SD blir ett jättebra parti att rösta på 2022″.

Bildresultat för alternativ för sverige6 tankar kring ”AfS och SD måste hålla sams för båda behövs!

 1. SD har kämpat många år för att kunna nå dagens position. SD måste bli tydligare när det gäller islam. Svenska folket måste få klart för sig vad denna förmedeltida blodiga politiska ideologi står för. Ett bra exempel är Libanon som för 100 år sedan var ett kristet land. Senare började det välla in muslimer från olika håll. Inbördeskrig 1975 – 1990. Hur ser det ut idag? Ser detta förfall varje dag på TV. Är det så vi vill ha det. Sverige kan bli Nordens Libanon. Vi behöver riktiga politiker som sätter ner foten en gång för alla.. Och ett rättsväsende som speglar folkvilja kompetens och förnuft På vilket sätt är islam kompatibelt med våra lagar? Vad får barnen lära sig i skolan? De skyddade och skattefinansierade skräpmurvelmedierna kan vi inte räkna med. Sanningsmedia är vår väg. Vi är här för att stanna. Vi växer och växer.

 2. Samverkan mellan SD och AFS är inte bara bra utan helt nödvändig.
  Vår enda chans finns i samverkan. Det är stora krafter vi måste bekämpa.
  Jag själv tvekar mellan SD och AFS. En val samverkan gör saken lättare.
  Julius

 3. Saxat ur Exakt24:

  Kasselstrand: Vill göra en snabbare resa än SD.

  Alternativ för Sverige lanserades under valåret 2018 och fick några månader senare 0,31 procent i riksdagsvalet. Detta kan jämföras med det nyaste riksdagspartiet, Sverigedemokraterna, som fick 0,02, 0,09 respektive 0,25 procent i de tre första riksdagsval som partiet ställde upp i. I valet till EU-parlamentet 2019 ökade AfS och fick 0,46 procent.

  – Efter att ett parti uppnått en procent kan resultatet därför ta fart snabbt, vilket SD:s riksdagsinträde visar. Det tog 14 år för dem att uppnå 1 procent. I följande val nästan tredubblade de sitt resultat till 3 procent, för att sedan komma in i riksdagen med 5,7 procent. Vår ambition är att göra samma resa, men mycket snabbare, säger Gustav Kasselstrand.

  ***

 4. Som valsystemet ser ut, så innebär ett ja till ett parti samtidigt ett nej till ett annat, som jag kanske tycker lika bra om. Det är därför lite ångestladdat att ”svika” SD för att hjälpa upp AfS till några procent. Men dessa procent är viktiga. Gustav Kasselstrand förklarar varför.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ak7zFMUfnlQ

  1. Klara och tydliga besked! ”Lås in och utvisa!”
   Importerad kriminalitet skall exporteras tillbaka till brottslingarnas hemländer!
   Tänk om fler talade med lika klar stämma utan ett ord om utanförskap och socioekonomiska faktorer.

   1. Från avgrundsvänstern skulle man kunna invända: ”På vad sätt blir mördaren lyckligare av att utvisas?”.

Kommentarer är stängda.