Migration: fakta och myt.

I detta insiktsfulla och gedigna gästinlägg sammanfattar Julius Soreff, med fakta det mesta som skrivits på denna blogg ( inlägget ligger kvar i morgon den 26 juli också).

Sammanfattning: Landet har en migration, vars konsekvenser är utom kontroll. Migrationen underminerar landets budget och tryggheten för värdlandets medborgare.
Han visar elegant hur de totala kostnaderna för migrationen uppgår till nära 400 miljarder varje år!
Men inget pris är för högt för att vänstern med MP i täten skall få röster.
Dessutom är den generösa migrationen moraliskt bankrutt, precis som lönen för SVT:s VD Hanna Stjärne på 250. 000 varje månad! Inte konstigt att vänsterfiltreringen är stor på skattefinansierad public service. Vänsterns sanna röstbas finns inte bara i förorten, utan också inom det offentliga Sverige.
Gråtande barn älskar MSM att publicera, sanningen som de vill dölja är unga män från dysfunktionella länder, omöjliga att integrera, men brottsbenägenheten är däremot stor.
Migrationsgenerositeten måste finansieras och det märker främst sjuka, resurssvaga gamla (de som inte ”corona” avlivats) pensionärer, arbetslösa och lågavlönade. Inlägget avslutas med ord från Olof Palme, som varken Löfven eller hans ministrar tagit del av.

Nu måste svenska folket agera!

—————————————————————————————–

”Att MP pratar om integration och agerar för ökad migration till Sverige är förståeligt. Senaste opinions mätningar visar att i kommande val uppnår partiet sannolikt inte nödvändiga 4 % röster och det är alarmerande för MP som därav desperat söker väljare. Erfarenhet från tidigare val visar att boende i s.k. no go zoner som förskönande beskrivs som ”utsatta områden” uteslutande röstade på S, MP och V.

Illustrationen ett exempel på hur invandrarna röstade i senaste valet i ett valdistrikt i Malmö.

Att Sverige år 2016 beviljade 151,031 uppehållstillstånd, år 2017: 135,520  och 2018 nya 132,696 UT är fakta som kräver eftertanke.

Med takten av invandring som vi har haft sedan 2015 är etniska svenskar om c:a 30 år minoritet i sitt eget land.

Dessutom har vi de facto invandring från dysfunktionella länder med utbredd analfabetism och ett synssätt på livets ordning som är helt främmande för oss. Dess klan strukturer, heders tänkande, kvinnors låga status, fanatisk religion som dessutom omfamnar en religion som står över lag och staten med förakt för väst tänkandet mm har skapat inte bara en polarisering här i landet som är direkt farlig utan också samhällen med egna normer och moral och som lever på bidrag och kriminalitet.

Officiella medier vill gärna förmedla bilden av barnfamiljer som söker skydd. I verkligheten tar vi emot nästan uteslutande unga män med oklar identitet. Demografin av Sverige är snedvriden med överskott av män i vapenför ålder, med dramatisk ökning av våldtäkter.   

Det är inte en slump att under första halvåret av 2019 hade vi 4,070 anmälda fullbordade våldtäkter. För år 1975 hade vi 5 st. sådana våldtäkter per hundra tusen invånare. År 2018 är dess mängd per 100,000 invånare 15 ggr större d.v.s.75st.

Den årliga kostnaden för invandringen är rund 400 miljarder (400 000 000 000)!!!

 Nuvarande invandring tar i anspråk;

-75 % av kostnaden för Polisen

 -75 % av kostnaden för Rättsväsendet

– 75 % av kostnaden för Kriminalvården

– > 75 % av kostnaden för Arbetsförmedlingen (huvudsakligen till att dölja arbetslösheten med bidrag, utbildningar, praktik och dyl.)

-75 % av kommuners socialbudgetar. 

Den typen av information förtigs av MSM. 

Det är intet för intet att Hanna Stjärne kammar in 250,000 kr per månad! Det är en årslön, som många pensionärer och lågavlönade  i Sverige knappast når upp till. De borgerliga partierna medgav skattefinansiering av Public Service och det är en gigantisk blunder. 

Utan en oberoende TV och radio service är chansen för ändring av politiska situationen i Sverige obefintlig.

 Ju fler bidragstagande, ofta bluffande migranter och omöjliga att integrera, som kommer hit desto större blir kraven på besparingar på alla andra områden!                  

 Vi har kris inom sjukvården. Gamla som byggt Sverige fick hjälpande hand att dö snabbare med morfin injektioner istället att få livräddande syrgas.                                                                       

 Våra äldres pensioner sänktes 5 (fem) gånger och den sjätte är på gång. Tekniska utvecklingen möjliggjorde sänkning av pensionsåldern 1973. Den utvecklingen fortskrider fortfarande. Vi borde nu ha haft sänkt pensionsålder, men de styrande har istället höjt pensionsåldern.

Fler än en miljon (1.3 millioner) av våra pensionärer (60 %) idag är fattiga eller nästan fattiga enligt EU:s norm för fattigdom.

Livslång bidrags försörjning, extrema förmåner och övriga kostnader kring nuvarande migrationen kräver sin finansiering och några politiska partier räcker utan skam räkningen till oss övriga medborgare.

Sveriges stats budget enlig officiell statistik för 2020 är 977,2 miljarder i inkomster och utgifterna beräknas till 1,112 miljarder, så att statsbudgets saldo blir minus 190,2 miljarder. Det, skuldsaldot, nu i Corona tider kommer öka dramatisk.

Deficiten i statsbudgeten måste begrundas av mängden hysteriska kvinnor och ibland män som papegojaktig skriker sig hesa att ”Sverige är ett rikt land” eller ”Vi har råd”.

Har vi inte råd att på ett anständigt sätt omhänderta våra gamla, så har vi inte råd att förvandla Sverige till en global social förvaltning!

Att tala att nuvarande invandring berikar oss är inget annat än hån mot alla som lämnar små barn på dagis och knegar för att försörja den moderna vänstern sanna klass bas:
studenter, tjänstemän, invandrare, akademiker inom humanitära grenar, media folk, NGO anställda, byråkrater, genusforskare, kommunikatörer, menskonstnärer med fler.

D.v.s. en brokig och ständig växande skara individer som inte säljer sin arbetskraft till ägare av produktions medel eller arbetar över huvudtaget och som för att kunna reproducera sig och existera själva som klass är totalt beroende av statlig beskattning och transfereringar.

Detta är samhälles skikt, som är supportrar till politiska makten och är alltid i start groparna redo att agera med insändare, demonstrationer, vältning av statyer eller med käbblande om genus, jämlikhet, skuld mot icke vita och så om i all oändlighet.

Ur ett moraliskt perspektiv har migrationspolitiken varit bankrutt.

De mångmiljardbelopp som den svenska migrationspolitiken kostat hade kunnat rädda fler liv i flyktingläger i närområdet eller som bistånd bygga upp de krigsdrabbade länderna.

Dygnsersättningen för en ensamkommande motsvarar på många håll i världen flera månadslöner för en lärare eller sjukvårdare. Miljarder skattekronor, har används på ett sätt som varit högst ineffektivt, skapat stora ekonomiska och sociala problem på hemmaplan och bidragit endast till att vissa partier kunnat välkomna en mängd nya väljare.

Priset för det har varit förödande för landet Sverige. Första steget för att reda ut tillståndet är moratorium i invandrings processen!

 Vill någon dra rasist kortet så hänvisar jag till Olof Palme som 1980 yttrade:    ”Det är alltfort socialdemokraternas bestämda uppfattning att invandringen måste anpassas till samhällets möjligheter att ge invandrare arbete, bostad och social omvårdnad på samma villkor som den övriga befolkningen. Detta förutsätter en planerad invandringspolitik. En invandring utanför samhällets kontroll drabbar ytterst invandrarna själva.”

Julius Soreff.

…………………………………………………………

Ps. Självklart har Soreffs lokaltidning tackat nej till detta debattinlägg, en tröst för mig vars alster ständigt åker ner i papperskorgen på ÖstGöta Correspondentens redaktion. Ds.

3 tankar kring ”Migration: fakta och myt.

  1. Tack Julius Soreff. Har stor respekt för dina kunskaper, erfarenheter och klokskap. Hur skall vi nå ut med dessa sanningar till så många som möjligt. Lögnens medlöpare på tv och medier går inte att räkna med. Vi måste kämpa för att de räknas ut. Och kläs av in på bara skinnet offentligt. Snöbollen behöver komma i rullning innan valet. Alldeles för många är direkt olämpliga att företräda vårt fosterland. Moralisk ohyra är ingen underskattning. Att se och uppleva förstörelsen av vårt fina Sverige sedan flera decennier tillbaka känns minst sagt bedrövligt. De växande fria medierna är framtidens plattform. En ljusning i allt mörker. Viktigt är att verka för att minska ekonomi/sysselsättning för de fosterlandsfientliga krafterna. För många består livet av möjligheter. Vi lever (förenklat) i ett kunskaps och konsumtionssamhälle. För en del består livet mest av problem (utmaningar). Dessa figurer är oftast problemet ovetandes själva. Är anfall bästa försvar?

  2. OM “Fler än en miljon (1.3 millioner) av våra pensionärer (60 %) idag är fattiga eller nästan fattiga enligt EU:s norm för fattigdom”. Politiker, kom INTE och säg att MIGRANTERNA har det bättre ekonomiskt än de 1.3 millioner svenska fattigpensionärerna? Har de det, DÅ ska alla i Riksdagen handgripligen KASTAS UT!

Kommentarer är stängda.