EU:s coronastöd skall rädda euron och omöjliggöra Swexit!

Coronan kom precis som klimatet som en räddande ängel för EU, den lägger lock på den destruktiva asylpolitiken och dess konsekvenser.

I morgon skall ledarna åter drabbas samman om EU:s gigantiska återhämtningsfond. Lån eller bidrag är frågan.

Min misstanke är att Sveriges nej till bidrag blir ett ja, när Löfven är i tagen. Folkets väl kan inte mäta sig med EU:s ryggdunkar, efter att Löfven plockat upp plånboken dvs. skattebetalarnas. Och därmed satt oss i framtida skuld, som omöjliggör ett utträde från denna korrupta NWO fjäskande organisation.

Angela Merkel är på krigsstigen och kommer inte att vika sig, för Italien ligger redan nära kanten till ekonomisk kollaps med Spanien tätt bakom. Bidrag, ligger fast hävdar hon, med stöd av Macron i Frankrike. Den gamla kol-och stålunionen från i går till EU i dag, får inte kollapsa, solidaritet är Merkels honnörsord, till vilka förtydligar hon inte.

Tänk om Löfven kunde visa lite stake för en gångs skull och inte svika Holland, Österrike och Danmark, som inte heller vill gå i borgen för dessa gigantiska lån.

Att Spanien drabbats hårt råder inget tvivel om, med en arbetsklöshet på snart 20 %, men coronans följder med ekonomisk misär har en bakgrund av misskötsel. Reformarbetet för länderna i syd har gått trögt även innan pandemin, nu skall vi vara solidariska mot politiker som under åratal misskött sitt lands finanser och folkets väl och ve.

Varför inte kapa lite av bankernas vinster, som nu gnuggar händerna av förtjusning, när de trycker pengar från tomma intet till stater som tvingas låna upp mångmiljarder. SEB och Handelsbanken redovisar en vinst på 10,6 miljarder för de senaste tre månaderna, det betyder 117 miljoner varje dag (Rapport 15/7)!!

Varför kräver inte EU solidaritet från bankerna?

Nej, i vanlig ordning så tar banken vinsten och förlusten vältras över på folket. Ett imponerande affärsupplägg, som politiker inte vill rubba. För då kanske Rockefeller och Rotschild blir sura.

Det som ändå är en liten ljusglimt är att s-märkta politier tar bladet från munnen.

”……Det riktiga syftet med krispaketet är att rädda eurosamarbetet, skriver Lars Anell, Lotta Fogde och Leif Pagrotsky i Expressen.

”…. Det här handlar inte om solidaritet kontra snåljåpar, utan om en omställningsfond för att rädda EMU. Den har viss stimulerande effekt, men desto fler illavarslande komplikationer…”

 • Kopplingen till coronakrisen är falsk
 • Det blir ingen kickstart
 • Sveriges export missgynnas
 • Korruption belönas

Självklart är det så, men jag ser att det verkliga målet är att förhindra upprepning av ett Brexit. Att vara medlåntagare för icke solventa låntagare brukar innebära katastrof i Lyxfällan och därefter ett fattigt liv under många magra år. För EU eliten, så sätter denna skuldfälla inga spår. Lönerna höjs och deras oblyga förmåner rår ingen på.

Filosofin i EU är allt för lika Löfvens politik; att arbeta och sköta sig, då åker du dit, negligera det, då kan utebliven flit förvandlas till livstids försörjning. För att dölja dessa trista fakta, så ökas trycket i medias snyftreportage.

”Genom att rösta nej gör Sverige unionen en tjänst” avsluts artiekeln med, men Löfvens tjänstvillighet ligget inte hos hans uppdragsgivare, det svenska folket, utan hos den gkobala eliten.

Vad jag hoppas att ha fel, när Löfven med kollegor drabbar samman i nya EU förhandlingar den 17-18 juli.

 Relaterade källor

https://www.friatider.se/merkel-kraver-att-sverige-viker-sig-om-gigantiskt-bidragspaket

https://www.expressen.se/debatt/eus-coronastod-en-dimrida-for-att-radda-euron/

12 tankar kring ”EU:s coronastöd skall rädda euron och omöjliggöra Swexit!

 1. Angående EU:s coronastöd kan man istället delegera det till där problemen började och inte stoppades. Hur är det med det straffrättsliga ansvaret? Kan WHO klara ut detta? Eller något annan global församling. Det börjar röra sig om ofattbara lidanden och ofantliga kostnader. Ansvar måste utkrävas internationellt.

 2. Den svenska EU-avgiften ökar med 10 miljarder per år i det bud som lagts fram inför EU-toppmötet, enligt Svt! Blir det 50 Miljarder iår, 60 Miljarder nästa år ….. tills NÄR? Vem är det som SKA HA ALLA DESSA 750 miljarder euro samt EU:s nästa 7-årsbudget på 1 074 miljarder euro??? Kan inte det svenska folket BEGÄRA omröstning för att gå ur denna MAFFIAORGANISATON? Om all makt utgår från det svenska folket DÅ skall vi väl även kunna begära UTTRÄDE ur EU liksom att STOPPA MIGRATIONEN!

  1. Swexit och asylstopp är det enda som behövs förutom en slimmad riksdag med folkets representanter.

 3. Ja, det lär vara lättare att hos väljarkåren sälja in en idé om lån, än om gåva.

  Just det, lånet kan omvandlas till gåva efter ett antal år, när en ny generation inte längre tänker på tilltaget. Jämför löftet om ett kärnkraftsfritt Sverige senast år 2010!

  Och så listigt, att på köpet hindra varje försök att lämna EU.

 4. Även om en större del av paketet skulle presenteras som lån, så innebär det ingen skillnad. Om i framtiden låntagarna inte kan/ vill betala tillbaka, så lär ju skulden avskrivas ” i solidaritetens namn”. Tror jag, tra la la!

 5. Från min syster:
  Ja, jag undrar också var Lövens solidaritet ligger hos svenska folket eller i EU nu efter spanjorens tiggarresa? Kan han sätta fast oss i EU när våra gamla har fått ge sitt liv för besparingar och okunskap? De kan ju börja med att sänka dessa skyhöga löner och alla förmåner i denna förening och deras fjyttbilar som far en gång varje månad, pengarna flödar ……Ska vi åderlåtas helt….

  1. Löfven har ingen solidaritet med Svenska folket.säger idag att invandringen måste fortsätta enligt lagen!

     1. Enligt intevju i Aftonbladet. Kan hoppas det är felciterat. Att han är feltolkad.

 6. Eftersom det har pågått VALFUSK i Sverige under lång tid då borde vi det svenska folket få en oberoende utredning om det även var FUSK i EU VALET?
  Eftersom det efteråt visade sig att EU är mjölkkon för Kabalerna och även för politikerna. EU är en ”ren” soptipp för överblivna politiker.
  Korthusvalutan EURON skapades för att vi alla skulle bli ränteslavar för all framtid. Villkoret var att när man skulle byta sitt lands valuta till EURON, var att man skulle förstöra ALLA sina sedelpressar. Som man tidigare hade för sitt lands valuta.
  Detta medför att ingen kan gå ur EU och återgå till sitt lands ursprungsvaluta.
  Skulle inte förvåna mig om ”våra” politiker en morgon går ut med att ”Vi har räddat Sverige” p.g.a. att VI var tvungna att gå med i EURON annars hade vi gått i konkurs. Det är väl det som våra buksvin till politiker vill att VI SKA ALLA GÅ I KONKURS, förutom Wallenbergarna & grabbarna.
  Är Migrationspolitiken instrumentet till att skapa denna framtida KONKURS AV SVERIGE? Varför röstade VI JA till EU men NEJ till EURON? Denna konflikt antyder inte det på att här har det FUSKATS REJÄLT mot det svenska folket! I tron att det är VI som har röstat!

  Från Wikipedia: Bland de politiska partierna stödde officiellt Socialdemokraterna, Centern, Kristdemokraterna, Moderaterna och Folkpartiet ett medlemskap medan Vänsterpartiet och Miljöpartiet var emot. De som sympatiserade med de fyra sistnämnda partierna röstade också i hög grad med partilinjen, medan de tre förstnämnda partiernas väljare var mer jämnt fördelade på de två sidorna
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Folkomr%C3%B6stningen_om_EU-medlemskap_i_Sverige_1994

  1. Var först tvungen att förvissa mig om betydelsen av kabaler ”sammansvärjning, intrig, komplott, konspiration, ränker, stämplingar.”
   Det var länge sedan politikerna lämnade folket för egen vinning, så fusk med valresultat förvånar ingen. Den humanitära stormakten utgör endast alibi för allians med den globala eliten. Tyvärr har folket inte förstått att de övergetts av sina ledare.

Kommentarer är stängda.