Gamlas död blir till migranters bröd

Av Olle Ljungbeck

Hej!

Här kommer tisdagens information till de Gävlebor som besökte Stortorget.

Innan jag anländer till Torget hör jag genom radion att det finns ett stort mörkertalom hur många över 70 år som dött av Corona. De lär vara drygt över de ca 4000 som man hittills lurat oss med.

Dråparen – Statsminister Stefan Löfven – gör allt för att dölja morden som skall ge statskassan de döda pensionärernas pensioner att föda de 100 tusen arbets-ovilliga migranterna som kommit från stater utanför Europa.

Att någon enighet inte kunde nås i frågan om ett tak för beviljande av asyl var väl varje realist klar över innan ”förhandlingarna” startade. Men hur skulle det kunna lyckas med närmast imbecilla individer som t ex centerpartisten Jonny Cato  som en av deltagarna. Man förskräcks var gång man hör ett framträdande av någon politiker från S, V, C, L och FP över den intellektuella nivån tillsammans med deras dogmatiska ältande av godhetssyndromet.

Detta är ju inget annat än att skenbart vara god mot andra för sin egen skull. Men godheten riktar sig alltid mot de migranter som förstörvårt land och mördar, våldtar och terroriserar svenskar, som jag kallar för barbarer.

Aldrig visas det från dessa politiker,  mentalt sjuka individer,  en enda gång, minsta medkänsla mot alla de framföralltsvenska kvinnor och äldre personer som dagligen utsätts för dessa icke civiliseradeindividers våld.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


”………IVO konstaterar att 40 kommuner är särskilt drabbade, genom att dessa kommuner står för nästan 70 procent av andelen dödsfall i covid-19 vid äldreboenden.….” https://www.ivo.se/publicerat-material/nyheter/2020/ivo-fordjupar-granskningen-av-vard-och-behandling-pa-sarskilda-boenden-for-aldre/

Då tar hyckleriets främste ambassadör socialminister Lena Hallengren till orda;

En granskning som Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) gjort bekräftar att den uppmärksammade massdöden på äldreboenden beror på allvarliga missförhållanden i hur verksamheterna bedrivs. Socialminister Lena Hallengren (S) menar dock att skulden ska tillskrivas enskilda anställda, anhöriga och de äldre själva.…” https://samnytt.se/granskning-bekraftar-allvarliga-brister-bakom-massdoden-pa-aldreboenden/

LÄS ÄVEN: Hälften av personalen i äldreomsorgen talar inte svenska – har lett till livsfara för de gamla

Till slut fick Löfven ge med sig att en coronakommission skall avge rapport till regeringen före valet 2022, här är regeringens direktiv till utredningen, på 23 sidor!!

https://www.regeringen.se/49f46d/contentassets/593c32df14114d9c81eeba9c96e26e41/dir2020_74.pdf

4 tankar kring ”Gamlas död blir till migranters bröd

    1. Förstår att Medborgarnas media inte uppskattas varken i riksdagen eller i Rosenbad. Tänk så många personer det finns med ryggrad, som K-O Arnstberg och så många ryggradslösa det finns i riksdagens knapptrykarkompani.

  1. Får kommissionen tänka själv? Det yttersta straffrättsliga ansvaret har regeringen. Kan ej delegeras. Polismakten måste lagföra brottslingarna.

    1. Du har helt rätt!
      Olle Ljungbeck har nu polisanmält Löfven med sin regering för ”Massdöden vid Äldreboenden”.
      Anmälan till Polismyndigheten, Justitieombudsmannen, samt yrkanden på att de politiska partierna M, KD, SD, L och C riktar misstroendeförklaring mot regeringen
      och därmed mot statsminister Stefan Löfven.
      Anmälan mot Statsminister Stefan Löfven för indirekt vållande till massdöd av äldre på äldreboenden……”
      Hela anmälan kommer i ett inlägg framöver.

Kommentarer är stängda.