Sverige en pariastat, bekymrar inte Ann Linde, som ljuger och bortförklarar

Vilken skillnad mellan den tyska journalistens skarpa och stringenta frågor till Ann Linde om den svenska corona strategin, jämfört med hennes svenska kollegor, som enbart nickar, ler  och jamsar med.

Hennes förklaring i Rapport i förrgår, var att hon inte släppte fram sin kvinnlighet… kanske var det en vädjan för medhåll från vänsterns feminister?

När tom Aftonbladet känner sig tvingad att ta in en debattartikel av Markus Wiechel, utrikespolitisk talesperson (SD) då förstår vi att utrikesministerns klavertramp är stort.

”…..Med en sällan skådad arrogans visade ministern prov på den verklighetsfrånvända vardagen som i dag utmärker regeringskansliet. Med raljanta och minst sagt dåligt underbyggda svar var det nästan som om själva målet för ministern var att förvärra Sveriges internationella anseende.….”

Nu KU anmäls denna okvinnliga dam av SD, men risk finns att dess tandlösa medlemmar upptäcker och snärjs in i hennes kvinnliga charm, som då kopplas på.

Källa: https://www.aftonbladet.se/debatt/a/Wbnqoj/sd-darfor-anmaler-vi-utrikesministern-till-ku

Signaturen ”Steget Efter” blickar in hos SVT och noterar hur journalisterna åter glömmer sin arbetskod om sant, relevant och opartiskhet för publicering, men det har vi lyssnare fått vänja oss vid och lyssnar hellre på SwebbTV.

Att Sverige nu betraktas som en pariastat, bekymrar inte utrikesministern. Hon följer chefens manual; bortförklarar och ljuger, så Sverigebilden gått i kras. Självklart tycker han att hon gjort ett fantastiskt jobb! https://www.friatider.se/lofven-hyllar-linde-intervjun-fantastiskt-jobb

UD:s rövslickargäng fortsätter sin förnekelse med imponerande Bagdad Bob manér, eftersom de varken ser eller hör skjutningar och sprängningar och upprepar Tegnells flockimmunitet, som aldrig kommer.

https://www.nytimes.com/2020/06/22/world/europe/sweden-coronavirus-pariah-scandinavia.html

”…..När man ser 5 000 dödsfall i Sverige och 230 i Norge är det ganska otroligt,” sa Gro Harlem Brundtland, en före detta premiärminister i Norge och den tidigare direktören för Världshälsoorganisationen, under en digital föreläsning vid Norska vetenskapsakademin. och brev i maj. ”Det kommer att ta mycket för att jämna ut denna skillnad ett år eller två in i framtiden….”

6 tankar kring ”Sverige en pariastat, bekymrar inte Ann Linde, som ljuger och bortförklarar

 1. Sverige anses nog mer vara ett ”parasitland” speciellt när Ulf Kristersson var Adoptionscentrums förbundsordförande (2003-2005). Under hans ansvar försvann det mängder av barn som kom från bl.a. Kina, Chile med flera länder.
  Han borde ännu idag ha ett drevande pack av journalister utanför sin dörr tills sanningen kom fram.
  Många av dessa barn var ”stulna”!
  Kina önskar nog få honom utlämnad som även en del andra länder önskar.
  Hur kan en sådan människa bli partiledare?
  Det visar bara på vilket förakt Moderaterna har till den ”vanlige” människan. Även de tidigare moderatledarna har varit parasiter för den inhemska befolkningen.
  Hoppas USA begär ut Carl Bildt då han ingick i ”pay to play” när han ”undvek” åtal i den Internationella domstolen i Haag i hans inblandning av Lundin Oil.
  Märkligt att det inte var något journalistdrev här heller!
  140 000 människor fördrevs och 12 000 mördades i det område där Lundin Oil exploaterade olja i södra Sudan under den period som Carl Bildt var styrelseledamot.
  När man har Bonniers och Kabalerna i ryggen då går man fri från brott mot det svenska folket som mot mänskligheten i övrigt. Bonniers Imperium borde bannlysas då de endast är ett ”verktyg” för makten oavsett vilka övergrepp de begår. Bonniers är en skam för oss alla.

  https://www.svt.se/opinion/nu-maste-vi-granska-oljemoderaternas-brott
  https://www.aftonbladet.se/kultur/a/KvA9R7/kristersson-svek-de-stulna-barnen
  https://www.aftonbladet.se/kultur/a/kaj9dL/kristersson-tystade-larm-om-stulna-barn

  1. Carl Bildt seglar vidare oavsett vad han har i bagaget, förmodligen finns många hållhakar, för ingen journalist vill packa upp och syna den smutsiga byken. Ulf Kristersson hans adept går i samma fotspår, ingen vågar ta bladet i från munnen. Samma tystnads mentalitet råder som i förorten, där maffiakungar, med täckmantel imam och svammel om konfliktlösare och polisens medhjälpare styr områdedt.
   Dan Eliasson är av samma skrot och korn, trots hans bravader med att förstöra försäkringskassan, polisen och nu MSB, så går han ständigt mot nya höjder. Jag undrar vad karln vet som ingen rapporterat om?

   1. Som vanligt när det gäller ettbarnspolitiken är reportagen på Aftonbladet bara en grov uppdiktad lögn. När Kina var ett agrart samhälle för 60 år sedan eller mer, var det nödvändigt att ha en son i familjen som tog över gården och jordbruket och tog hand om de gamla. Flickorna gifte sig och flyttade hemifrån. Det åstadkom man med pojlkalendern, som är i bruk än idag eller Traditional Chinese Medicine (TCM).
    https://www.yourchineseastrology.com/calendar/baby-gender-predictor.htm
    Dessutom ”bytte” man barn inom byarna, en familj med många pojkar bytte mot en flicka i en familj med enbart flickor. Inga hemligheter, det var helt öppet, och en av mina vänner var en ’bortbyting’. Idag är han miljonär och har han sju döttrar, och tycker det är bara roligt. Att flickor aborterades är lögn, det fanns ingen möjlighet att bestämma könet innan födseln. Inga barn övergavs, inga tvångsaborter, inga tvångssteriliseringar, inga böter, däremot var första barnet gratis på sjukhuset, så är det än idag. Kommande barn fick man betala för, men det fanns ingen kronofogde, så fanns det inga pengar skrevs beloppet av. Ettbarnspolitiken, som började under Mao Zedong, byggde på undervisning och övertalning, inte tvång, men övergrepp förekom. Det har länge, kanske 20 år, varit vanligt med två barn hos alla som sett sig kunna försörja fler barn, det är inget nytt. Aftonbladets artikel är alltigenom bara ett otäckt grovt falsarium. Glöm inte att de som var med finns idag, och det är bara att fråga så berättar dom. Aftonbladet sprider fejk – som vanligt.

  2. Vad som hände beträffande Lundin Oil och Carl Bildt har klarlagts av läckor och hackare. Det gällde att dölja vad som pågick, Carl Bildt utnyttjade sina kontakter i NSA och CIA för att spåra Johan Persson och Martin Schibbye när dom försökte avslöja honom, dom var vårdslösa med kommunikation, militären satt sedan och väntade på dom innanför gränsen, väl informerade om var dom skulle dyka upp, Dom dömdes till 11 års fängelse, och när Bildt och Lundin hade undanröjt bevisen benådades dom.

 2. Tack för nyttig historik från paria, Gui Minhai till Bonners, där regeringen med UD som torped har sågat av den internationella grenen landet suttit på.
  Problemet är att allt för många väljare inte förstått det, utan tar samma röstsedel i valbåset vid varje val, att de är grundligt lurade vill de inte veta av.
  Matteus 7:3 är passande för landets politiska elit.
  ”Huru kommer det till, att du ser grandet i din broders öga, men icke bliver varse bjälken i ditt eget öga?”

 3. Först, låt mig förklara ordet ”paria”. Det kommer från Indien, ursprungligen ”Paraiyar caste” och associeras med, som man då ansåg, en socialt utstött, lågt stående och smutsig klass av människor som ingen ville umgås med eller ens beröra.
  Ursprunget tror språkforskare vara ordet för trumma i Tamil språket och avser lädret i trumskinnet som ansågs orent och inte skulle vidröras av vanliga människor.
  Det är alltså ett mycket kraftfullt nedsättande ord om landet Sverige.
  Svenska Institutet, och även exportindustrin och än mer turistindustrin, rätteligen oroar sig allvarligt för vad som på PK språk kallas Sveriges varumärke eller anseende, och det är utan tvekan i mycket snabbt dalande, kanske speciellt i Asien.
  Den politiska rättegången mot Anna Lindstedt, förre ambassadören till Kina, fritagningsförsöken av Gui Minhai, de rasistiska dreven med grovt förfalskad information mot oss i Kina i media, främst av Bonniers, och nu detta, allt långsamt förstör Sveriges framtid. Det går utför.
  Idag läser jag att Bonniers DN nu fordrar registrering med legitimation som Bank ID för att få yttra sig. Det är en välkänd härskarteknik som har rötter i romarriket, och speciellt senare i Nazityskland och har hittills bara förekommit på typiska rasist och hat-sajter.
  Den som inte fogade sig till dåtidens av staten fastställda åsikts- och yttrandemall riskerade dödslägren, vilket hände med journalisten Fritz Gerlich (1883 – 1934) som skickades till Dachau när han inte fogade sig.
  Idag har Sverige inga koncentrationsläger, vilket man en gång hade, men väl vad DN kallar ”normala journalistiska metoder”, att trakassera folk i deras hem, banka på rutorna, skrika utanför, lämna lappar i brevlådan eller trakassera och hänga folk ut på webben och förstöra deras familjer, liv och framtid.
  Något som bloggaren Julia Caesar, Martin Timell, Urban Ahlin, 73-årige docenten Jim Olsson, för att inte nämna Benny Fredriksson, som bekant drevs till självmord av ett drevande pack av journalister.
  Sverige är inne i en mycket obehaglig utveckling.

Kommentarer är stängda.