Klimatlarmen tar fart igen, med Greta i etern

Det är nog värmen som gjorde att gårdagens inlägg återkom i dag, men i morgon kommer ett nytt.

Sommarpratarna har jag försummat länge och årets korrekta -08 församlingen gör att intresset ytterligare dalar, med Greta, globalisternas klimatdocka först ut etern.

Tänk om någon mindre korrekt kunde få sitta bakom mikrofonen, det finns en uppsjö av kunniga och kloka kvinnor och män som skulle ge sommaren spänst. Undantagen från den korrekta eliten är dock Ulf Lundell, Ola Wong och Yngve Gustafson.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=7490860

Varför inte bjuda in den underhållande Runar Sögaard och tillika Katarina Janouch? Nej, i stället bjuds vi på Mona Sahlin och Anders Tegnell och korrektheten slår knut på sig själv.

Sverker Sörlin, professor i idé historia får nog betraktas som MP:s  klimatguru och DN:s favorit, då förstår Ni att han omgående hamnade i det Klimatpolitiska rådet. (”Klimatpolitiska rådet är ett oberoende tvärvetenskapligt expertorgan som utvärderar om regeringens samlade politik leder mot målet om noll utsläpp år 2045”). Han kom nyligen ut med boken ”Kris! Från Estonia till coronan.”

Så här skrev en av K-O Arnstbergs alla bloggläsare om boken:

”En bok full med ovanligt oärlig argumentation riktad mot dem som tänker annorledes än herr Sörlin själv. Men den skiljer sig inte i något avseende från det som sägs och skrivs av de rättänkande i dagens Sverige. Sörlin tar till alla de fula knep som vi fick lära oss att inte använda när vi läste om argumentation och arguments giltighet i filosofin på gymnasiet.”

Vilket fick Arnstberg att föra fram Sörlins fula känsloknep i ljuset.

”…..En regering ska följa lagen och förnuftet ska givetvis sitta i högsätet. Den regering som låter sig styras av känslor, är ett direkt hot mot demokratin. Det vet naturligtvis Sverker Sörlin. Eller vet han inte det?….”

Sedan snyftar Sörlin på med ett gammalt utvisningsärende, som gör att han får änglavingar, vanmakt tar honom i besittning, när lagar och regelverk efterföljs.

Läs gärna den klimatkunnige Rolf Owards gästinlägg på Arnstbergs blogg om  denne politiske demagog, som är en av regeringens favoriter.

Här är ett smakprov från texten:

”….. Vissa passager i klimatkapitlet måste jag läsa om flera gånger för att försäkra mig om att där verkligen står det som jag först trodde mig läsa. Det dramatiserande språket gör det svårt att värja sig mot tanken att Sörlin är ute efter är någon form av diktatur – en klimatdiktatur. Det är han i sig inte ensam om. Minns det famösa uppropet från 2019 där ett antal ”influencers” ville ha diktatur.
Nettot blir att alarmister, som Sverker Sörlin, har lämnat vetenskapen till förmån för PK-certifierad godhetsposering och diktaturromantiserande. Nu gäller det att uppamma hat mot bilar, flyg och rött kött. Låt känslorna flöda! Undertryck fakta och kunskap! Injicera gärna klimatångest hos de unga!…”

Och det har klimatalarmisterna lyckats väl med, när Greta med glasartad blick och tårar på kinderna väste fram ”How dare you” i FN. Vilket fick Rockefeller, Rotschild, Soros och Gates med bröder att gnugga händerna av förtjusning. Nu kan vi muddra folket igen, när massinvandringen skitit sig. Vi som redan har tjocka plånböcker kan nu fylla på dem igen, genom att för billig peng köpa upp företag som gått i konkurs.

För att inte tala om EU eliten, som är stormförtjusta, för nu kan de skylla på coronan och tvinga in kosing i den sönderfallande ladan. Medlemsländer fjättras vid Bryssel för evig tid, att vara borgesmän är mycket dyrt och Brexit blir glömt. För att lämna denna korrupta högborg kommer inget land ha råd med i framtiden, när skattebetalarna blivit EU:s slavar.

Tänk vilken välsignelse denna pandemi är för den globala finanseliten!

Fakta och kunskap har även för klimatet ersatts av ”rätta värderingar” precis som på samhällets andra områden, vilket passar okunniga och naiva (dvs. globalt slipade) politiker förträffligt och majoriteten medborgare jamsar ännu med utanför köksbordet. De vågar inte inse att FN:s Agenda 2030 och EU:s eskalerande federala planer innebär ödeläggelse och utarmning av fosterlandet. Majoriteten har fullt sjå med att klara vardagen, arbetslösheten stiger och välfärden eroderar. Krisen efter coronan känns misstänkt planerad, när Per Bolund och Isabella Lövin nöjt ler och talar om grön nystart och statsministern jamsar med för hans enda intresse är makt.

Källor:

https://morklaggning.wordpress.com/2020/06/21/sverker-sorlin-och-klimatet/#more-19592

https://morklaggning.wordpress.com/2020/06/21/sverker-sorlin-och-klimatet/#more-19592

5 tankar kring ”Klimatlarmen tar fart igen, med Greta i etern

 1. Är det inte barnarbete när man ”hyr in” Greta? Greta kanske kan svara på om hon drömmer om ÄNNU MER sopor som vi IMPORTERAR från andra länder i Europa! 2014 blir ännu ett rekordår för svensk avfallsimport. I fjol importerade Sverige drygt 2,3 miljoner ton sopor. Tänkt dig att 300 000 sopbilar fylls till brädden med sopor från länder som Norge, Storbritannien och Irland – och sedan sätter kurs mot Sverige. Det blir 820 sopbilar om dagen, lastade med 8 ton sopor vardera, som levererar avfall till Sverige. Norska och brittiska sopor väller in över Sverige. Vi importerar hela 1,3 miljoner ton avfall för att elda med.
  Hur ska VI uppnå de s.k. klimatmålen när vi är Europas största sopstation för andra länder, Greta lilla? Greta, det var väl Moderaterna som påbörjade denna gigantiska sopimport. Proklamera istället för att slänga alla de 7 partierna PÅ SOPTIPPEN, då kanske även dina drömmar uppfylls.

  https://www.svd.se/sverige-far-800-miljoner-for-att-elda-utlandska-sopor
  https://www.di.se/nyheter/berg-av-sopor-importeras-till-sverige-nu-far-affaren-hard-kritik/
  https://mitti.se/nyheter/italienska-sopor-eldas-i-hogdalen/?omrade=liljeholmenalvsjo

  1. Tack för uppmuntran! Men utan läsare och Er kommentatorer, så vore det ganska ensamt utanför åsiktskorridoren.

  2. Tack för uppmuntran! Läsare och Ni som kommenterar ger tryggt sällskap utanför åsiktskorridoren.

 2. Greta åkte från USA i Rotschilds segelbåt! Det säger väl en hel del.
  Vilka som bestämmer i Sverige återges i videolänken där huvudnumret är vilka som låg bakom Palmemordet. Det är MOSSAD som har greppet om Sverige enligt den tidigare MUST anställde, vilket även framkommer i videon. Även MI6 och CIA:s roll återger denne f.f. MUST anställd. Vi borde slänga ut Englan och Israel till att börja med eller ska de få äta upp hela Sverige innan de lämnar självmant?

  https://twitter.com/niklas_nubien/status/1166693230550900737
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=k1fHYVBc9Kw&feature=emb_logo

Kommentarer är stängda.