En midsommarhälsning från Olle Ljungbeck!

Hej!
Dagens demonstration på Stortorget i Gävle.Sverige kan inte bli normalt och ett bra land så länge Socialdemokrater, Miljöpartister,
Liberaler och Centerpartister har inflytande på hur Sverige skall styras 
och vilken politik som skall bedrivas. Ni alla som älskar Sverige och vad tidigare politiker och folket stått för. Låt oss tillsammans erövra makten från dagens PK- människor och ointelligenta, okultiverade, primitiva och odemokratiska fiender tillSverige och dess folk.
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

4 tankar kring ”En midsommarhälsning från Olle Ljungbeck!

 1. Glad Midsommar..!!

  Angående avtal som ”TT” berör ovan -här ett avtal SÖ 2008:58 – Säkerhetsavtal med Amerikas förenta stater
  upprättat i enlighet med avtalet den 13 april 2007 (SÖ 2007:63) om vetenskapligt och tekniskt samarbete till skydd för den nationella säkerheten Washington den 11 april2008. Drevs igenom av F.Reinfeldt och C.Bildt.

  Här kan var och en fundera över vad som kan ingå ! – formuleringen är bred.
  Kan det vara geoengineering (chemtrails) – fritt fram att bespruta /spraya vårt luftrum
  med mycket oönskade ämnen – ex- alum. strontium …

  God fortsättning på midsommarhelgen!!!

 2. Håller med herr Ljungbeck förutom att Moderaterna tillhör det politiska klientel som startade processen till den förstörelse av Sverige som vi alla blivit drabbade av idag. Enbart ”Värdlandsavtalet” med NATO som Moderaterna slöt i brådrasket innan det blev regeringsutbyte innebär att de skall diskvalificeras som ett Svenskt Parti i all evighet. Lägger vi även till alla de 100 om inte 1000 tals Miljarder som Moderaterna både förbrukade och stal under sin senaste sejour då råder det ingen tvekan att de står HÖGST på listan av partier som skall avlägsnas, tillsammans med de övriga 6.

 3. Helt rätt. Den kostsamma och förstörande så kallade mångkulturen. Ser ut som många mångkulturländer drabbas hårdare av coronaviruset. Vi måste kämpa för att återta vårt fosterland.

  1. Visst är det så. ”Förtätning” både av människor och bostäder sätter sina coronaspår.
   Australien bevakar sina gränser, men Refuges Welcome råder i Sverige. Alla är Välkomna oavsett vandel välfärdsmigranter, åldersljugande afghaner, kriminella, terrorister och så några få med riktiga asylskäl till bidragsparadiset. För att ingen skall bli besviken så har Löfven infört ”ömmande skäl” som kan ge PUT, ut sparkas däremot de som Sverige behöver, för att ett kryss i en ruta är fel.

Kommentarer är stängda.