Klimatet, Greta, Coronan och nu Georg Floyd…

Klimatet, Covid-19 och nu Georg Floyd, vad kommer nästa gång?

Flytta fokus var rådet från NWO:s ledare och supporters, när massorna började genomskåda narrativet med mångkulturens berikning. Nu är all invandringsrelaterad kriminalitet sopat under mattan och Löfven stiger som en raket. Vilket för mig är obegripligt?

Varför uppstår ingen ”Old Lives Matter”rörelse?

Gamla på äldreboenden har sparkats ut från det lika värdet med besked. Avlivning, mord är här helt comme il faut. Ingen feminist klämmer här fram en tår, för det handlar bara om sköra och utslitna gamla som inte förstår identitet och postmodern relativism. Att arbeta och göra rätt för sig och inte ligga samhället till last har varit deras ledstjärna, som bland vänsterns unga aktivister vänts till sin motsats. Därför applåderar de nog i smyg, för nu kan äldreboenden förvandlas till lägenheter åt unga män utifrån, där många mer djävlas än blir samhällets närande.

Inga demonstrationer sker heller för Tommy Lind, Wilma och andra berikningsoffer?

Rasism mot ”vita” finns inte enligt denna godhetspöbel, som får leva rövare under paraplyn till demokratiska ledares. Vita skall hålla käft oavsett vad de utsätts för och bara lägga sig på knä och skämmas över förfäders gärningar.

Hur i helvete kunde polisen ge tillstånd och imbilla sig att bara 50 personer skulle komma till demonstrationerna för stöd till Black Lives Matter och Georg Floyd?

Varför inte samma resoluta förbud som när Nordiska Motståndsrörelsen vill ut och demonstrera. Här lyser knäböjningar med sin frånvaro. Misstänker att det blir polisens nya giv, när varken pizza eller operation Rimfrost hjälper.

Många av dessa snart 5000 som fått lämna jordelivet, efter coronans framfart i kroppens organ, hade fått vara kvar om inte föraktet för sköra, gamla varit så omfattande. Där Löfvens och Reinfeldts öppna hjärtans politik utgör grundorsaken till dråpen på landets äldreboenden. Skillnaden är avgrundsdjup till medias uppmärksamhet, när de eldade på Greta och klimathysterin. Nu skall hon bli en sommarpratare och med blomsterkrans i håret skälla ut alla, som inte tror på jordens undergång. Det är många år sedan jag slutade lyssna på ”Sommar,” när korrektheten och självgodheten förstörde livgivande berättelser och musikunderhållning.

Vad kommer nästa upplopp att handla om, som skall dölja skjutningarna, sprängningarna, rånen, våldtäkterna…..?

Mångkulturen och det falska dravlet med allas lika värde är endast ett medel till nationers destabilisering, så torpederna Soros och Gates kan leverera världsherravälde och då måste demokratin sättas ur spel.

Ibland undrar jag konspiration eller grym verklighet?

It was all staged: Obama tweeted about George Floyd a week before his death

”Allt du ser nu – upploppen, avskaffandet av polisen, mediaberättelserna – var iscensatt och planerad. George Floyds död var en konstruerad teaterhändelse, planerad i förväg, och vi har nu beviset.”

"Obama Foundation tweetade av misstag om Floyd mer än en vecka före hans död. De kunde inte ta bort tweeten utan att väcka misstankar, så nu förlitar de sig på censur från de tekniska jättarna för att täcka verklig historia och hjärntvätt massorna för att tro att Floyds död var en spontan händelse, inte en planerad psyop..” Natural News 8 juni."

Läs gärna Jan Norbergs artikel i NewsVoice som sätter in Black Lives Matters rörelsen i ett historiskt perspektiv. Endast ett medel för globalisterna, för att primärt få bort Trump.

https://newsvoice.se/2020/06/jan-norberg-black-lives-matters-trump/

och fortsätt gärna med Katerina Magasin https://katerinamagasin.se/det-forvantade-inbordeskriget-steg-for-steg/

Det planerade inbördeskriget – steg för steg► Det började med massmigrationer. De sades fly för sina liv och de var i majoritet unga män i vapenför ålder. De gavs nästan alla asylrätt och amnesti, oavsett vilka de var och deras tidigare brott. När de väl var på plats skulle de upplysas om hur de var offer för den inhemska befolkningen, hur de var diskriminerade emot och hatade på grund av sin hudfärg och sitt ursprung…

2 tankar kring ”Klimatet, Greta, Coronan och nu Georg Floyd…

  1. Tar man ett steg tillbaka och betraktar dagens svenska samhälle blir man nästan rädd hur primitivt det är. Hur var det med våra förfäder, primaterna, som drog runt i skock i trädkronorna under skrik och skrän. I dag drar deras ättlingar runt på gatorna under skrik och skrän. Vad har utvecklingen egentligen åstadkommit? Vill inte samhället utvecklas i väst. Det är så olika i Kina, en konstant kommunikation mellan beslutsfattare och gräsrötterna, en otrolig dynamik i det mesta. Kina införde nyligen ett nytt kreditsystem. En bilägare kan registrera ett personligt konto. På det kontot sätts det in pengar för varenda kilometer han inte kör en fossilbil och för varenda kilometer han inte kör alls. Det är kontanter. Psykologiskt kommer det att driva på elbilarna än mer. Samtidigt har regeringen i Kina minskat priset på bensin med omkring 20% på grund av coronakrisen. I Sverige ökar man priset på bensin, för att få mer intäkter, för inget trovärdigt alternativ finns.

    1. Kina kontot för att inte köra bil, samt för fossilfritt låter mycket intressant, framför allt för storstäder, där kollektiva transportmedel finns. Värre är det för en fattig norrlänning, som får vara med och subventionera bemedlades el bilar. Regeringen skattar dessutom sönder bilägare med bonus malus orättvisor, men när det handlar om klimatlarmen, då är inga orättvisor för stora med MP i regeringen, som nu ser positiva möjligheter, dvs.grön omstart med coronan, men total likgiltighet råder inför döden på äldreboenden. De gläds över möjligheter till bostäder åt sina migrantgunstlingar, som har hjälpt dem in i riksdagen.

Kommentarer är stängda.