En hedervärd och grävande journalist

”Den svenska modellen lever kvar: man eftersträvar samförstånd och utkräver inget ansvar. Framför allt inte högre upp i hierarkierna. Sverige är ett litet land och om man rör sig i toppen, framför allt juridiskt, rör man sig i en väldigt snäv krets. Man träffar varandra ständigt, på olika seminarier och samlingar. Den som sticker ut hakan riskerar att skada sig själv”
Hannes Råstam

Hannes Råstam 1955-2012

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/bK7kbl/journalisten-hannes-rastam-ar-dod

Tyvärr är hans efterföljare i systemmedia mycket få, om de gräver så är det mest en grop åt andra att falla ner i. De som ännu kan hantera spaden rätt finns inom alternativa medier och behöver allt stöd de kan få.
Journalister som lämnat ”änglakören” och därefter avslöjat dess falska repertoar, blir ofta utsatta för drev och förtal.

En som skadat sig själv är en ledarskribent på sydsvenskan, som nu är omplacerad efter denna kommentar på twitter; https://samnytt.se/sydsvenskans-ledarskribent-far-skrivforbud-har-fel-asikt-om-vanstern-och-invandring/

Mats Skogkär @Skogkar

När man ser vänsterns närmast sexuella upphetsning över upploppen i USA, över plundringarna, bränderna och våldet, blir det också lättare att förstå dess strävan att genom invandring skapa liknande förhållanden här med en stor, invandrad, etnifierad och segregerad underklass.3 125

Ett längre inlägg om ”En hedervärd och grävande journalist” finns på https://newsvoice.se/2020/06/gravande-journalist-systemmedia/

3 tankar kring ”En hedervärd och grävande journalist

  1. ALLA ARBETARE förenen eder och GÅ I STREJK, OMGÅENDE! Det är bara NI/VI som kan ändra på den miserabla politik som DE 7 för. Vill vi ha en förändring eller inte? Företagen måste tydligen först få ”KNORRA” ordentligt innan POLITIKERNA är villiga att RÄDDA den Svenska VÄLFÄRDEN, eller ska vi tillåta att fortsätta med att HAVERERA det svenska samhället? Finns det inget hopp kvar för välfärden, då är det väl lika bra att ALLA går på Försörjningsstöd. Det kommer 100 000 Migranter TILL i år! När kollapsar Socialtjänsten, mån tro? Ska VI GE UPP eller TA KAMPEN? Vi kan alltid börja med att TA UT ALLA PENGARNA FRÅN BANKERNA tills POLITIKERNA inser att det Svenska Folket lider dagligen med den MIGRANTPOLITIK som förr eller senare leder till en katastrofal misär för oss alla .

  2. Dagens korekta elit påminner mig om ”Kaparns” (fd kapten i armén)metod för bollspel i gymnastiken. Stjärnorna fick välja först och de utan bollsinne och lite spring i benen fick stå kvar till sist och skämmas för sina egenskaper. Men de bet ihop och kompenserade med stora och små a:n i mattematiken.
    Men i dag bestämmer också eliten vad som är fakta, rätt och riktigt, ingen får ett stort A som inte ohuldar det lika värdet, det får bara polis som faller på knä för pöbeln.

  3. Mainstreampressen tycks följa likriktningens idé.

    Den kan tillämpas inom sporten, där exv ett fotbollslag håller samman och drar mot samma mål.

    Men inom kultur och media är den idén förfärlig.

Kommentarer är stängda.